Kızlar ilişkiden sonra 6 kez adet gören biri hamile olabilir mi

Korkuyorsan yinede bi doktora gorun :) hamilelik 100% yok çunku beynin seninle oyun oynuyor
6 aydır bunu düşünüyorum resmen her gün yaptığım gebelik testinr bakıyorum çizgi var gibi geliyo ama yok diyolar artık o kadar psikolojim bozuldu ki sanki karnımda pıt pıt bi şeyler atıyo ama ne hikmetse düşünmüyoken atmıyo sadece bunu düşündüğümde atıyo

Piskolojik seninki cnm belki bi piskologa gorunmen lazim :)

Evet 6 ay önceki ilişkinden hamile kalabilirsin şu an 6 aylık olmalı

9 ay düzenli adet görürsen hamilesindir, 6 ay olmus senın daha 3 ayın var emin olmak için
Sürtünme yoluyla
6 ay gecmiş
Kilo artışı yok
Karında büyüme yok
Aş herme hiç yok
Testler negativ
Meryem ana hortlayıp dile gelecek yeminle

9.sınıf biyoloji ders tekrarı öneriyorum tüm bu yanılsamalar o zman başladı.

Reactions: H M
Hahaha yok 9. Sınıfta yoktu 10. Sınıfta eşeyli üreme konusu vardı oraya bi göz atabilirim ama orada da annenin üstünde etkileri var ben 3 ay geçse bile emin olamam bence geç doğum yapıcam falan diye düşünürüm benim kafada sıkıntı var biraz

Evet basıma gelmese de(korkmuyor degılım bu arada) üstüne adet görme vs olabiliyormuş ama her ay ki periodumuzdan farklı ve kısa şekilde. Bak senin 6 ay gecmiş hiç bir farklılık yokken bir de sürtünmeyle olmusken nasıl olsun yaw

Hahahhaa siz söyleyince o kadar mantıklı ki biri bana benim sorduğum soruyu sorsa si...tir lan ordan öyle şey mi olur kafa bulma benle derdim ama kendinin başına gelince farklı oluyo bi de evli değilim evli olsa sıkıntı yok en fazla doğurur bakarım ama burası türkiye bi de üstüne üstlük antep tüm şehir duyar bu olayı siz evlisinizdir kesin

Korkma cnm hamile degilsin ve sürtmeyle de hamile asla kalamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…