- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Merak etme canim okadar kolay olmuyor o işler :) hamilelik yokHahaha alın sizin olsun böyle özellik ya
Yaa teşekkür ederim umarım sizin dediğiniz gibidirMerak etme canim okadar kolay olmuyor o işler :) hamilelik yok
Korkuyorsan yinede bi doktora gorun :) hamilelik 100% yok çunku beynin seninle oyun oynuyor :)Yaa teşekkür ederim umarım sizin dediğiniz gibidir
6 aydır bunu düşünüyorum resmen her gün yaptığım gebelik testinr bakıyorum çizgi var gibi geliyo ama yok diyolar artık o kadar psikolojim bozuldu ki sanki karnımda pıt pıt bi şeyler atıyo ama ne hikmetse düşünmüyoken atmıyo sadece bunu düşündüğümde atıyoKorkuyorsan yinede bi doktora gorun :) hamilelik 100% yok çunku beynin seninle oyun oynuyor
Piskolojik seninki cnm belki bi piskologa gorunmen lazim :)6 aydır bunu düşünüyorum resmen her gün yaptığım gebelik testinr bakıyorum çizgi var gibi geliyo ama yok diyolar artık o kadar psikolojim bozuldu ki sanki karnımda pıt pıt bi şeyler atıyo ama ne hikmetse düşünmüyoken atmıyo sadece bunu düşündüğümde atıyo
Evt kuzu gitmeyi düşünüyorum bi ara kendi kendime antidepresena başlamayı düşündüm ama doktora sormadan o da sağlıksızmış psikolojik destek şart olduPiskolojik seninki cnm belki bi piskologa gorunmen lazim :)
Hahahahahaha ay:) Daha önce 3 kez adet görmüş biri de konu acmistida bugün ondan @Minikkartal0812 anlar sizi..
Hahahahahaha ayH M hiç güleceğim yoktu neyse ben bişey demiyim 2 gün var adetime çok sinirliyim bu ara
Evet 6 ay önceki ilişkinden hamile kalabilirsin şu an 6 aylık olmalıÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Cidden miEvet 6 ay önceki ilişkinden hamile kalabilirsin şu an 6 aylık olmalı
Cidden tabiCidden mi
Nasıl olabilirim kiCidden tabi
9 ay düzenli adet görürsen hamilesindir, 6 ay olmus senın daha 3 ayın var emin olmak içinÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Hahaha yok 9. Sınıfta yoktu 10. Sınıfta eşeyli üreme konusu vardı oraya bi göz atabilirim ama orada da annenin üstünde etkileri var ben 3 ay geçse bile emin olamam bence geç doğum yapıcam falan diye düşünürüm benim kafada sıkıntı var biraz9 ay düzenli adet görürsen hamilesindir, 6 ay olmus senın daha 3 ayın var emin olmak için
Sürtünme yoluyla
6 ay gecmiş
Kilo artışı yok
Karında büyüme yok
Aş herme hiç yok
Testler negativ
Meryem ana hortlayıp dile gelecek yeminle
9.sınıf biyoloji ders tekrarı öneriyorum tüm bu yanılsamalar o zman başladı.
Evet basıma gelmese de(korkmuyor degılım bu arada) üstüne adet görme vs olabiliyormuş ama her ay ki periodumuzdan farklı ve kısa şekilde. Bak senin 6 ay gecmiş hiç bir farklılık yokken bir de sürtünmeyle olmusken nasıl olsun yawHahaha yok 9. Sınıfta yoktu 10. Sınıfta eşeyli üreme konusu vardı oraya bi göz atabilirim ama orada da annenin üstünde etkileri var ben 3 ay geçse bile emin olamam bence geç doğum yapıcam falan diye düşünürüm benim kafada sıkıntı var biraz
Hahahhaa siz söyleyince o kadar mantıklı ki biri bana benim sorduğum soruyu sorsa si...tir lan ordan öyle şey mi olur kafa bulma benle derdim ama kendinin başına gelince farklı oluyo bi de evli değilim evli olsa sıkıntı yok en fazla doğurur bakarım ama burası türkiye bi de üstüne üstlük antep tüm şehir duyar bu olayı siz evlisinizdir kesinEvet basıma gelmese de(korkmuyor degılım bu arada) üstüne adet görme vs olabiliyormuş ama her ay ki periodumuzdan farklı ve kısa şekilde. Bak senin 6 ay gecmiş hiç bir farklılık yokken bir de sürtünmeyle olmusken nasıl olsun yaw
Korkma cnm hamile degilsin ve sürtmeyle de hamile asla kalamasınÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?