- 5 Ekim 2020
- 13.447
- 35.922
- 548
- 36
Az daha sabret, 3 ay sonra doğurmazsan hamile değilsindir.Ama internette okudum böyle olanlar varmış
Valla benim ilk üyeliğim burayaÖf yine mi ya kaçıncı artık böyle konu. Hepsini aynı kişinin açtığını düşünüyorum artık.
2 ay adet oldum hamile miyim ?
Merhaba arkadaşlar sizlere bi sorumvar lütfen acil cevaplar mısınız? Şimdi ben 19 ekimde bir ilişkiye girdim ardından 1 gün sonra regli oldum yani kanıma ne çok az akıyo diyebilirim ne de fazla ortaydı ama kanımda pihti vardı ve kırmızıydı daha sonra diğer adetim olan 17 kasımda adet oldum ve...www.kadinlarkulubu.com @MuneHanımlar hamile miyim?
kızlar eşim asker suriyede temmuzun ortasi birlikteligimiz oldu. Ondan sonra ben akıntıdan suphelendim ilsikiden 12 gün sonra klinikte kan tahlili yaptirdim negatifti. Arada idrar testleri de yaptım negatifti. Karnimda birşeyler hissediyor gibiydim birdaha gittim ekimde vajinal ultrasondan baktı...www.kadinlarkulubu.com
Hahaha doktora gitsem de inanmam ben kesin görünmüyo diye düşünürüm ruh hastasıyım birazcıkAz daha sabret, 3 ay sonra doğurmazsan hamile değilsindir.
Ama internette okudum böyle olanlar varmış
Onu anladık.Hahaha doktora gitsem de inanmam ben kesin görünmüyo diye düşünürüm ruh hastasıyım birazcık
Hahaha doktora gitsem de inanmam ben kesin görünmüyo diye düşünürüm ruh hastasıyım birazcık
Nolur özel insan olmim ya istemiyorum ben özel olmak sıradan olimbütün uç olasılıklar seni buldu ece evet.
1. Sürtünerek boşaldı sevgilin. Spermler canlı kaldı vajinadan rahme ulaştı senin yumurtalarınla döllendi. %0.001 ihtimal
2. Hamile kaldın. 6 ay adet gördün. %0.01ihtimal.
3. 6 aylık hamilesin. Karnın büyümedi. Tekme hissetmiyorsun. %0.001 ihtimal.
hepsini çarptığımızda senin ihtimal bayağı milyonda bire düşüyor.
ama sen milyonda 1 i bulacak özel insansan bilemiyorum.
Hahah üzülüyorum tabi ama düşünmemeye zorladıkça sürekli bunu düşünüyorumömründen stresle giden 6 aya üzülmüyor musun ya?
Kafa bulmak için mi test yaptım hem de 50 liralık olanlardan bi git allasenYa bi git. Başka yerde kafa bul
Belki netten indirdin paylaştın ne bilelim.. 6 ay diyorsun ya sen 7. Ayımda doğum yaptım. Biraz akıl ve biraz mantkla herşeyi çözebilirsin..Kafa bulmak için mi test yaptım hem de 50 liralık olanlardan bi git allasen
Ya onla mı uğraşcam tabi ki mantığıma uymuyo ama okuduklarıma ve izlediklerime göre oluyo ya da ben çok takıntı yaptımBelki netten indirdin paylaştın ne bilelim.. 6 ay diyorsun ya sen 7. Ayımda doğum yaptım. Biraz akıl ve biraz mantkla herşeyi çözebilirsin..
Bu kadar takıntı yapıyorsan kimseye sürtünmeseydinYa onla mı uğraşcam tabi ki mantığıma uymuyo ama okuduklarıma ve izlediklerime göre oluyo ya da ben çok takıntı yaptım
İyi de o izlediklerin okudukların gerçek bir ilişki yaşıyor. Bunu mantığınıza uydurun sonucu bulursunuz.Ya onla mı uğraşcam tabi ki mantığıma uymuyo ama okuduklarıma ve izlediklerime göre oluyo ya da ben çok takıntı yaptım
Haklısınız teşekkürlerİyi de o izlediklerin okudukların gerçek bir ilişki yaşıyor. Bunu mantığınıza uydurun sonucu bulursunuz.
Espri anlayşınız güzelmiş3ay sonra doğuruyorsunuz yani
Espri yapmadım. Şuan 6ayliksaniz 3 ay sonra doğuyor demektir.Espri anlayşınız güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?