AnladımMerhaba hamile olmanız imkansız :)
Arkadaşımla kendi aramızda sakalastik biraz .
Neresinde çıkmış testinEvet olabilirsin kesin hamilesin testtede çıkmış
Sende demişsin silik çizgi var diye var işte kocaman 2. Çizgi kesin hamilesin cinsiyetini öğrenin hemen hazırlıklara başlayın 3 ay kalmış sonuçtaNeresinde çıkmış testin
Ciddi misin şaka mı yapıyosunSende demişsin silik çizgi var diye var işte kocaman 2. Çizgi kesin hamilesin cinsiyetini öğrenin hemen hazırlıklara başlayın 3 ay kalmış sonuçta
Ya senmi şaka yapıyorsun yaCiddi misin şaka mı yapıyosun
Ya cahil değilim neden anlamıyorsunuz biliyorum ama bi türlü mantığıma söz geçiremiyorum aklıma ya tlc de hamile olduğumu bilmiyordundaki kadınlar gibi olursam tarzı şeyler geliyoYa senmi şaka yapıyorsun yane hamilesi allah aşkına cahiller sevişmesin evlenmesin cahil cahil küçük bebeler yapıp üremesin amin
Sen neden anlamıyorsun peki hamile kalma ihtimalinin 0 olduğunu ?Ya cahil değilim neden anlamıyorsunuz biliyorum ama bi türlü mantığıma söz geçiremiyorum aklıma ya tlc de hamile olduğumu bilmiyordundaki kadınlar gibi olursam tarzı şeyler geliyo
Sende demişsin silik çizgi var diye var işte kocaman 2. Çizgi kesin hamilesin cinsiyetini öğrenin hemen hazırlıklara başlayın 3 ay kalmış sonuçt
Orada silik çizgi var mı gerçekten sadece ben mi görüyorum yoksaSen neden anlamıyorsun peki hamile kalma ihtimalinin 0 olduğunu ?
Çünkü feykSen neden anlamıyorsun peki hamile kalma ihtimalinin 0 olduğunu ?
HaklısınızSen neden anlamıyorsun peki hamile kalma ihtimalinin 0 olduğunu ?
Yok yokkkkkk dalga geçtim yoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkOrada silik çizgi var mı gerçekten sadece ben mi görüyorum yoksa
Yaw sen benim hala ciddi ciddi fake olduğumu mu düşünüyon kafayı yicemÇünkü feyk
Ya bağırmaaYok yokkkkkk dalga geçtim yoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ne bileyim internette gördüm iç karnı geniş mi ne oluyomuş bazılarınınSiz hiç 6 aylık hamile kadın görmediniz sanırımBebe içine içine mi büyüyecek bacım
Sen ciddi ciddi hamile olma ihtimalin olduğunu düşünüyorsan ben de ciddi ciddi senin feyk olduğunu düşünüyorum bu kadar basit.Yaw sen benim hala ciddi ciddi fake olduğumu mu düşünüyon kafayı yicem
Ya hiç araştırmadınız mı internette ya da tlc de mi izlemediniz varmış böyle şeylerSen ciddi ciddi hamile olma ihtimalin olduğunu düşünüyorsan ben de ciddi ciddi senin feyk olduğunu düşünüyorum bu kadar basit.
Neden herkes dalga geçiyo yaaTebrikler hamilesin
Kan ver bence hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?