• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilişkiden sonra 6 kez adet gören biri hamile olabilir mi

19 yaşındayım doktora gitmeye çekiniyorum evli olmadığım için gaziantepte yaşıyorum burası doğuda bir şehir olduğu için pek hoş karşılanmıyo
Hastanelerde evlilik cüzdanı göstermiyorsunuz girişte rahat olun çekinmeyin gidin.

Hahahhaa siz söyleyince o kadar mantıklı ki biri bana benim sorduğum soruyu sorsa si...tir lan ordan öyle şey mi olur kafa bulma benle derdim ama kendinin başına gelince farklı oluyo bi de evli değilim evli olsa sıkıntı yok en fazla doğurur bakarım ama burası türkiye bi de üstüne üstlük antep tüm şehir duyar bu olayı siz evlisinizdir kesin
Evliyim ama bir zamanlar bekardım ve cogu kadın gibi benzer korkular yaşadım, tek sen degılsın emın ol yani. Hamile degılsın takılma sen. Ayrıca nilanlıydım tek seferdı falan kımseyı ilgilendirmez rahat ol.

Çok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
3 ay sonra doğurursan hamilesindir

Evliyim ama bir zamanlar bekardım ve cogu kadın gibi benzer korkular yaşadım, tek sen degılsın emın ol yani. Hamile degılsın takılma sen. Ayrıca nilanlıydım tek seferdı falan kımseyı ilgilendirmez rahat ol
Tek olmadığımı bilmek iyi bir şey ama bundan önce bu soruyu başka bi platformda sordum neymiş nişanlıyla ilişkiye mi girilirmiş günahmış falan filan linç yedim bildiğin aşırı dindar bir kesimdi bi de eğitimsizler baya anladığım kadarıyla gebe soru cevap diye bir yerdi belki biliyosunuzdur sonra buraya üye oldum neyse ki buradaki insanlar medeni ve eğitimliler teşekkür ederim

İyi de doktor biliyo sonuçta ama en sonunda gitmek zorunda kalcam herhalde
Doktor neden bilsin evli olup olmadığınızı🤔 bilse de size hesap mı soracak. Yaa ama çok tatlısınız siz ya 19 dan da küçük gibisiniz sorularınız korkularınız falan.

Tek olmadığımı bilmek iyi bir şey ama bundan önce bu soruyu başka bi platformda sordum neymiş nişanlıyla ilişkiye mi girilirmiş günahmış falan filan linç yedim bildiğin aşırı dindar bir kesimdi bi de eğitimsizler baya anladığım kadarıyla gebe soru cevap diye bir yerdi belki biliyosunuzdur sonra buraya üye oldum neyse ki buradaki insanlar medeni ve eğitimliler teşekkür ederim
Kimsenin yaşamı, tercihleri, inanışı kimseyi ilgilendirmez. Ben sordugun soruya bakarım varsa fikrm cevaplarım yoksa da cevapları okur bakış açısı edinirim. Yargılamak yaradana mahsus. "yarın" diye bir gercek var kimse bilemez yarınını, insan bu neler gelir başına belli mi?

Tabi kide yalan hiç bişey yapmadığın halde nasıl kala biliyorsun hiç düşündün mü
Evet doğru söylüyorsunuz
Doktor neden bilsin evli olup olmadığınızı🤔 bilse de size hesap mı soracak. Yaa ama çok tatlısınız siz ya 19 dan da küçük gibisiniz sorularınız korkularınız falan.
Hahahaha 19 dan küçük değilim ama ilk ilişkim olduğu için bu hamile kalmayla ilgili falan çok bir şey bilmiyordum hepsini internetten araştırarak buldum ama ben hep aynı doktora gidiyorum adet düzensizliği vardı bende onun için de aynı doktora gidiyprum o adam da evli olmadığımı biliyo şimdi başka doktora gitmem gerekicek

Kimsenin yaşamı, tercihleri, inanışı kimseyi ilgilendirmez. Ben sordugun soruya bakarım varsa fikrm cevaplarım yoksa da cevapları okur bakış açısı edinirim. Yargılamak yaradana mahsus. "yarın" diye bir gercek var kimse bilemez yarınını, insan bu neler gelir başına belli mi?
Tabi ki ben de oradaki bayanlara aynı şeyi dedim inancımıza ters falan dediler ben de herkes müslüman olmak zorunda değil tarzında şeyler dedim saldırdılar resmen töbe töbe falan dediler sorsan islam hoşgörü dini sonra insanlar neden müslümanlardan nefret ediyo bu insanlara bakarsak hiç de zor değil insanların müslümanlardan neden nefret ettiğini anlamak bir hristiyana ben hrıstiyan değilim desen gaYet hoş görür ve saygı duyar ama müslümanlarda böyle bi şey yok aslında dinimiz çok güzel bir din ama insanlar uygulayamıyor maalesef

Çok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Evet olabilirsin kesin hamilesin testtede çıkmış

Back