Kızlar ilişkiden sonra 6 kez adet gören biri hamile olabilir mi

Hamile kalma ihtimalim var mı 6 ay sonra
Kaç yaşında olduğunuzu merak ettim şöyle yapın en iyisi aklınızın bir köşesinde bu ihtimal beyninizi kemirip duracağına mesela bi doktora gitmeyi aynılarını ona da anlatmayı deneyin. Ama özellikle doktorun size cevabını da bizimle paylaşın merak ederim ben. Sizin de kafanız rahatlamış olur 6 aylık hamile misiniz yoksa değil misiniz öğrenmiş olursunuz. Tabi bu esnada testler yapılmış negatifmiş, üzerine 6 ay düzenli regl olunmuş, kilo artışı vs. de olmamış amaaaaaaaa hani olur ya bir ihtimal diye bi gidiverin

Hay Allah

Siz evliliğe hazır olduğunuzdan emin misiniz? Hiç mi bir şey okumuyorsunuz, öğrenmiyorsunuz, araştırmıyorsunuz?

altı aydır hamile olsan bebek tekmeler içerden ben geliyorum anne diye, karnın düz kalabilir mi..

Ya neyin ne olduğunh tabi ki biliyorum yani normal şartlar altında tabi ki imkansız ama internet karmakarışık bilgilerle dolu emin olamıyorum bir türlü

Çocuğunuz doğmak üzere.. siz hastaneye gitmedinizmi

Son düzenleme:
19 yaşındayım doktora gitmeye çekiniyorum evli olmadığım için gaziantepte yaşıyorum burası doğuda bir şehir olduğu için pek hoş karşılanmıyo

Ya neyin ne olduğunh tabi ki biliyorum yani normal şartlar altında tabi ki imkansız ama internet karmakarışık bilgilerle dolu emin olamıyorum bir türlü
Nereyi okumuş olabilirsiniz ki 6 ay a rağmen gebe olabileceğiniz ihtimalini düşünüyorsunz? 2-3 ay deseniz anlarım. 6 aya bebek, karnınız ne boyuta gelir? 7 aylık doğan bebekler var. 6 ay dümdüz karınla gebe mi olacaksınız? Biraz muhakeme yeteneğinizi geliştirin. Okuduğunuzu süzerek alın.

Ben de biliyorum 6 ayda karnımın büyüyeceğini ama tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var ve kadınlar doğuma kadar adet oluyolar düzenli ve karınları hiç çıkmıyo doğurana kadar dümdüz oluyo

Biz boşa kocalarlarimizla iliskiye giriyoruz o zaman bukadar cabuk hamile kalınıyorsa burdakı 2-3 yil ugraşan bayanlara haksizlik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…