Canım biliyorum ama bir bayan daha senin yazdığına benzer bir şey yazmıştı kopyala yapıştır yapacağım tek olmadığımı bilmek iyi bir şey ama bundan önce bu soruyu başka bi platformda sordum neymiş nişanlıyla ilişkiye mi girilirmiş günahmış falan filan linç yedim bildiğin aşırı dindar bir kesimdi bi de eğitimsizler baya anladığım kadarıyla gebe soru cevap diye bir yerdi belki biliyosunuzdur sonra buraya üye oldum neyse ki buradaki insanlar medeni ve eğitimliler teşekkür ederimburada yasadığınız hiç bir şey için hiç kimseye açıklama yapmak ya da hesap vermek zorunda değilsiniz, Görüyorum ki hafiften alaya alıp sizinle dalga geçer gibi konuşanlar oluyor, Tevbe ettiğini söylemek zorunda felan da değilsin , Sana psikolojik şiddet uygulamalarına izin verme ,
doğurmuşsunuz bence test o yüzden negatif çıkıyordurÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Hahaha yok doğursam bilirdimdoğurmuşsunuz bence test o yüzden negatif çıkıyordur
6 ay önce yapmışBir de erken gebelik testi yapmış.
Bu kafayla nasıl yaşamını idame ettiriyor acaba. Mesela bakkala ekmek almaya giderken kaybolmuyor mu, para üstünü hesaplayabiliyor mu, bunları merak ettim.6 ay önce yapmışkafalar şahane.
Yani benim ki kanamalı geçer hamileliklerim yine de böyle ütopik kafa yapısına sahip olamadım test yaparım suphelenince yoksa yoktur bittiBu kafayla nasıl yaşamını idame ettiriyor acaba. Mesela bakkala ekmek almaya giderken kaybolmuyor mu, para üstünü hesaplayabiliyor mu, bunları merak ettim.
Sürtünerek alev bile çıkarması dahi mümkün ama hamile kalamaz. Bana da dalga geçiyor gibi geliyor. Bu kafa gerçek olmasın zaten.Yani benim ki kanamalı geçer hamileliklerim yine de böyle ütopik kafa yapısına sahip olamadım test yaparım suphelenince yoksa yoktur bittiyok orda değişik şeyler yazıyor yok TV de bunu gösterdi. Bana ancak 13 yaşında bazı şeyleri idrak edememiş henüz kız çocuğunu çağrıştırıyor bu durum desem ilişkiyi biliyor diğerini niye bilmiyor madem.
Ya herşeyi bilip kafaya alıyor ya da duble ergen.
Aklıma eşofmanlı Şevket hoca geldi" biz bunu tuvalet kağıdıynan anlattık, kumandaynan anlattık..."Çok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Şikayet ettim zaten ama eminim yeni bir nick alıp 6 buçuk ay sora yine aynı soruyu sorucakSürtünerek alev bile çıkarması dahi mümkün ama hamile kalamaz. Bana da dalga geçiyor gibi geliyor. Bu kafa gerçek olmasın zaten.
BendeeeeeEvet, mesela ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?