Kızlar ilişkiden sonra 6 kez adet gören biri hamile olabilir mi

Canım biliyorum ama bir bayan daha senin yazdığına benzer bir şey yazmıştı kopyala yapıştır yapacağım tek olmadığımı bilmek iyi bir şey ama bundan önce bu soruyu başka bi platformda sordum neymiş nişanlıyla ilişkiye mi girilirmiş günahmış falan filan linç yedim bildiğin aşırı dindar bir kesimdi bi de eğitimsizler baya anladığım kadarıyla gebe soru cevap diye bir yerdi belki biliyosunuzdur sonra buraya üye oldum neyse ki buradaki insanlar medeni ve eğitimliler teşekkür ederim

doğurmuşsunuz bence test o yüzden negatif çıkıyordur

Reactions: H M
3 ayı kalmış doğuma bence hazırlıklara başlayın yatağı puseti kıyafetleri vs çok masraflı zamanınız az elinizi çabuk tutun
Dalga gecer gibi konu açarsanız alacagınız cevaplar da benzeri sekılde olur
Hayırlı doğumlar

Ya gerçekten bazen anlamakta güçlük çekiyorum bu tip konuları..
Ha şimdi doğuracaksiniz o zaman olabilir mi böyle bir şey yahu .
O tlcdeki programda 6.ay test yapıp negatif görüp hamile olan hiç olmadı olamaz da . O bambaşka bir şey . Ayrıca hamileyken adet olunmaz . Oluyorum diyen kadın gerçekten üstüne görme ve adetin farkını anlayamıyor demek ki . Normal süre ve normal yoğunlukta adet oluyorsaniz bu bir adet kanamasidir .
Hamile olmanız imkansız . Ama inanamiyosaniz biraz daha bekleyin dogurmazsaniz hamile değilsinizdir

Bakalım yeni beyinsel hamilemiz kim olcak

Son düzenleme:
Bir de erken gebelik testi yapmış.

6 ay önce yapmış kafalar şahane.
Bu kafayla nasıl yaşamını idame ettiriyor acaba. Mesela bakkala ekmek almaya giderken kaybolmuyor mu, para üstünü hesaplayabiliyor mu, bunları merak ettim.

Bu kafayla nasıl yaşamını idame ettiriyor acaba. Mesela bakkala ekmek almaya giderken kaybolmuyor mu, para üstünü hesaplayabiliyor mu, bunları merak ettim.
Yani benim ki kanamalı geçer hamileliklerim yine de böyle ütopik kafa yapısına sahip olamadım test yaparım suphelenince yoksa yoktur bitti yok orda değişik şeyler yazıyor yok TV de bunu gösterdi. Bana ancak 13 yaşında bazı şeyleri idrak edememiş henüz kız çocuğunu çağrıştırıyor bu durum desem ilişkiyi biliyor diğerini niye bilmiyor madem.
Ya herşeyi bilip kafaya alıyor ya da duble ergen.

Sürtünerek alev bile çıkarması dahi mümkün ama hamile kalamaz. Bana da dalga geçiyor gibi geliyor. Bu kafa gerçek olmasın zaten.

Aklıma eşofmanlı Şevket hoca geldi" biz bunu tuvalet kağıdıynan anlattık, kumandaynan anlattık..."

Sürtünerek alev bile çıkarması dahi mümkün ama hamile kalamaz. Bana da dalga geçiyor gibi geliyor. Bu kafa gerçek olmasın zaten.
Şikayet ettim zaten ama eminim yeni bir nick alıp 6 buçuk ay sora yine aynı soruyu sorucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…