Bir mucize olur eyer olursa burdaki butun bayan arkadaslarimizda ozamn surtunme yoluyla iliski yasasinda hamile kalsinlar, hergun normal iliski yasayipda hamile kalamayan bayanlar var burdaÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
6 kez regl oluyorsunuz. Ve hamile olmaya yönelik bi işlev de olmamış. Ama hamile misiniz öyle miÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Hemen bir test yaptırın olur mu olurÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Evet, mesela benBir mucize olur eyer olursa burdaki butun bayan arkadaslarimizda ozamn surtunme yoluyla iliski yasasinda hamile kalsinlar, hergun normal iliski yasayipda hamile kalamayan bayanlar var burda
Ama işte bize göre değilsiniz. Kimseye göre değilsiniz aslında.Canım ne bileyim internette okuduklarım ve gördüklerim beni çok ciddi paranoyaya sürüklüyo haklısın tabi ki
Regl dönemim bi bitsin hayırlısıyla bende sürtünme yoluyla bebek yapacağım olmuyor böyle yıllardır bi tutturamıyorumBir mucize olur eyer olursa burdaki butun bayan arkadaslarimizda ozamn surtunme yoluyla iliski yasasinda hamile kalsinlar, hergun normal iliski yasayipda hamile kalamayan bayanlar var burda
Zevk suyundan korkuyorum6 kez regl oluyorsunuz. Ve hamile olmaya yönelik bi işlev de olmamış. Ama hamile misiniz öyle mi
Bu kadar huzursuz iseniz Dr.a gidin.
Hahahaha umarım tutarRegl dönemim bi bitsin hayırlısıyla bende sürtünme yoluyla bebek yapacağım olmuyor böyle yıllardır bi tutturamıyorumbelki böyle hamile kalırız
Fake değilim ya daha neler böyle bi soru sormak için fake mi açim işim gücüm de mi yoksakin kizlar burdan cok ban yenilcek gibime geliyo kendinize hakim olun arkadas daha yeni katilmis fake olabilir
Gerçekten miEvet, mesela ben
Hamile kalma ihtimalim var mı 6 ay sonraÜşenmeden sormuşsunuz saygı duyuyorum. Ancak sürtünme üzerinden 6 ay geçtikten sonra hamile kalır iseniz muhtemelen bebeğin doğum seyri de sıradışı gideceğinden yaklaşık 1.5 yıl sonra falan doğar siz o sıra nişanlınızla evlenmiş olursunuz sıkıntı çıkmaz yani içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?