kızlar hayatınızdaki kişiye çok kızınca neler yaparsınız :??????

içimde ne varsa söylerim, olay kavgaya dönerse diye bi çekincemde olmuyo olursa olur, çatır çatır kavgamı eder rahatlarım ağlama huyum yoktur pek, sıkıntı neyse o konu çözüme ulaşmadan ne huzur bulurum ne huzur veririm

Peki cnm bu dediklerini,i uygulayınca sonuç nasıl yani başarılı oluyor mu bu yapılanlar :??

bağırır çağır kavga ederim eşim bide çenebazdır bir süre sonra yorulurum hiçbir dediğine cevap vermem tv yi açar uzanırım o söylenmeye devam eder ben susunca daha da sinirlenir, umrumda olmaz bir süre sonra o da yorulur , çay yaparım içeriz bi süre sonra ikimizinde siniri geçer o sırnaşır ve olayı sakin kafayla konuşur sarılırız.

Peki cnm bu dediklerini,i uygulayınca sonuç nasıl yani başarılı oluyor mu bu yapılanlar :??

ilişkimizin başlarında sorun oluyordu biraz, ben çok alınganımdır ve en ufak söze alınabiliyorum, sevgilim de daha toydu o zamanlar düşünceli biri olmasına rağmen yine saçmaladıkları oluyordu. ama bu huyum yüzünden ayrılmıştı eskiden daha sonra saçmaladığına karar verip geri döndü, şimdi de çok değiştim diyemem, ama artık birbirimizi tanıdığımız için ufak tefek şeyler çıkmıyor sorun yapıcak dikkat ediyoruz. e büyük şeylerde de eğer o haksızsa aynen bu dediğim şekilde işler ilerliyor. ama böyle olsun diye plan yapmıyorum yani içimden bu şekilde geliyor ve bizim ilişkimizde böyle oluyor, herkesin bir olucak diyemem, ve evet %95 başarılı oluyor, sevgilim genelde sözünü tutar bana karşı eğer düşünemediği bir durum olursa ya da ekstrem bişey olursa sorun çıkıyor işte o zaman da. mesela 2 sene önce sigarayı bıraktı çünkü ben nefret ederim, çok sinirlenince işinde arada 1-2 tane içmiş bu süre içinde. ya da son konularım var mesela iş yerinden bi kızın samimiyet dozunu abartması ve sevgilimin de bunu hoş karşılamasıyla ilgili, esip gürledim özür diledi söz verdi şimdi de takipteyim, en ufak bi düşüncesizliğinde ve o kızla ilgili dozu aşan bişey olunca önceki mesajımda saydıklarımın hepsi sil baştan tekrar yaşanıyor. doğru mu bilemem, ama benim huyum bu oldu, sinirlenince ve bana hayal kırıklığı yaşatınca bir soğuma dönemi yaşıyorum ister istemez, o da panik yapıp kaybetme korkusuna giriyor, mantıklı bir şekilde konuşup anlatınca erkek bakış açısıyla göremediği şeyleri görüyor hatasını anlıyor ve elinden geleni yapıcağına söz veriyor. tabi bende güven problemi var o yüzden inanmıyorum bi süre canını çıkarıyorum sıkboğaz edip ondan sonra eğer gerçekten içinden gelerek istediğim gibi davrandığına emin olursam ve tartıştığımız konuda %100 emin olursam o konuyu açmayı bırakıyorum. amaa takibim hiç bir zaman bitmiyor! mesela bi kere sigara kokuyordu eli ve sormuştum neden fln diye masadan geçmiş fln demişti artık bilemem günahı boynuna!

Ona her sabah günaydın meleğim diye mesaj atarım

Kızdığımda sadece günaydın yazıyorum, bir halt ettiğini anlıyor, sonra çözmemiz 15 dakika alıyor =)

Kavga etmem, onun da benimle etmesine izin vermem, ses bir kere yükseldiği zaman saygımı yitiriyorum, bir daha da toparlayamıyorum, bunu en başta izah ettim ona o yüzden kavga etmemeye azami dikkat gösteriyor.

Ama hakkını yememek gerek, çabuk anlıyor ve çözüm aşamasında haksız da olsam sonuna dek dinliyor =)

Genellikle onu kırmıyım diye içime atarım olan bana olur...
Peki bunu neden yapıyorsun kaybetme korkusu mu yada teğpki verip içine atmayınca karşılştıkların mı buna sebeb neden böyle?

karşındaki kişide bunu yapıyor mu sana içine atıyormu?

sanırım evlı degılsınız :) umarım evlendıgınızdede sonuna kadar dınler haksızda olsanız cunku eşim evlenmeden aynen boyleydı sızın dedıgınız gıbı:)

Kıyamıyorum ona o yüzden de alttan alıyorum hep... Çünkü son zamanlarda zor günler geçiriyor...
Ama eğer haklıysam ve canıma tak ettiyse adıyla hitap ediyorum ve temizliğe girişiyorum

ne güzell .benim kociş bagır cakır küfür et kafamı kır ama sakın aglama ezik ezik diyor bana .bende aglamadan edemiyordum .yavaş yavaş alışıyorum artık .herif hiç sevmez benim zırt pırt aglayan hallerimi .ama küstümmü dayanamaz .bende küsmekle yeniyorum koçişi

Eğer az kızmışsam konuşarak halletmeye çalışırım "bak şöyle yaptın beni kızdırdın" diye suçunu kabul ederse ne ala, etmezse daha da uğraşmam susarım o bi taraflarını yırtsada benim içim soğuyana kadar bana ulaşamaz..
Ama çok çok fazla sinirlenmişsem direk susarım

sadece susarım,sessiz kalırım bu sessizliğim onu deli etmeye yetiyor.Hiçbirşey söylememek daha etkili oluyor...

sadece susarım,sessiz kalırım bu sessizliğim onu deli etmeye yetiyor.Hiçbirşey söylememek daha etkili oluyor...
her insan degişik tbi ben susarsam onun işine geliyor bizim kavgalarda susmam onun yaptıgı yalnışı kabul etmem anlamına gelir:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…