Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki cnm bu dediklerini,i uygulayınca sonuç nasıl yani başarılı oluyor mu bu yapılanlar :??sıcağı sıcağına konuşuğ kavga edip rahatlamam lazım.
yoksaa eğer görüşemediysek ya da konuyu kapatıp duruyorsa içime atıp kuduruyorum.
önce ondan uzaklaşıyorum, soğuyorum, ayrılsam mı lara kadar geliyor konu
sonra o üstüme gelmeye başlıyor neyin var neyin var diye
en sonunda patlıyorum aman allah
karşımda sus pus oluyor
arada sesini çıkartır gibi oluyor üste çıkıp konuyu kapatmak için ama izin vermiyorum yine sus pus haline dönüyor
esiyorum gürlüyorum, özür diliyor, sözler veriyor bir daha yapmıcamlar vs.
bitti mi? hayııııır.
bi süre daha ben içim soğuyana kadar soğuk davranıyorum
artık neye kızdıysam onu açıp duruyorum aarada onla alakalı laf sokarım
sözünü tutuyor mu diye takip ederim.
eğer baktım ki sözünü tutuyor bi süre sonra unuturum bile.
ama sözünü tutmazsa çok fena yani ayrılığa kadar yolu var en ufak bişeyin bile
söz verdiyse tutacak!
Peki cnm bu dediklerini,i uygulayınca sonuç nasıl yani başarılı oluyor mu bu yapılanlar :??
Peki bunu neden yapıyorsun kaybetme korkusu mu yada teğpki verip içine atmayınca karşılştıkların mı buna sebeb neden böyle?Genellikle onu kırmıyım diye içime atarım olan bana olur...
Ona her sabah günaydın meleğim diye mesaj atarım
Kızdığımda sadece günaydın yazıyorum, bir halt ettiğini anlıyor, sonra çözmemiz 15 dakika alıyor =)
Kavga etmem, onun da benimle etmesine izin vermem, ses bir kere yükseldiği zaman saygımı yitiriyorum, bir daha da toparlayamıyorum, bunu en başta izah ettim ona o yüzden kavga etmemeye azami dikkat gösteriyor.
Ama hakkını yememek gerek, çabuk anlıyor ve çözüm aşamasında haksız da olsam sonuna dek dinliyor =)
sanırım evlı degılsınız :) umarım evlendıgınızdede sonuna kadar dınler haksızda olsanızcunku eşim evlenmeden aynen boyleydı sızın dedıgınız gıbı:)
ne güzell .benim kociş bagır cakır küfür et kafamı kır ama sakın aglama ezik ezik diyor banaona hiç bir şey yapamıyorum iki trip atayım diyorum ama onu bile beceremiyorum
kendime ediyorum oturup ağlıyorum
ama o da ağladığı mı gördü mü duydu mu beti benzi atıyor hemen özürler diliyor şebeklikler yapıyorağlamakla yeniyor gibi oluyorum yani
yengeç burcu erkekleri nasıl oluyo kızlar :?
her insan degişik tbi ben susarsam onun işine geliyor bizim kavgalarda susmam onun yaptıgı yalnışı kabul etmem anlamına gelir:44:sadece susarım,sessiz kalırım bu sessizliğim onu deli etmeye yetiyor.Hiçbirşey söylememek daha etkili oluyor...