- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman anacım sakın ha, uzak dur, çok kendilerini beğenmiş oluyorlar, burunları bi karış havada oluyor, eski sevgilimden biliyorum, her şeye bi kulp takardı, bi kusur bulurdu, çok mükemmeliyetçiydi, bırak, sakın bulaşma en iyisi.![]()
bu konuyla i,lgili bir yorumda sen yazabilri misin rica etsemyengeç kadınları da mı böyle oluyor onlar için de böyle mi söylüyorsunuz ? :)))
yengeç kadınları da mı böyle oluyor onlar için de böyle mi söylüyorsunuz ? :)))
bu konuyla i,lgili bir yorumda sen yazabilri misin rica etsem
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/585411-tanidik-araciligiyla-tanisma-sikintilarim.html
hııı bende diyom nie sürekli kusur arıo açık bulmaya çalışıo eleştiriyo iğneliyici konuşmalar yapıo diye şu yazıyı bir oku bakalaım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/585411-tanidik-araciligiyla-tanisma-sikintilarim.html
Canım okudum, işte aynen dediğim gibi oluyorlar yengeç burcu erkekleri, bu kişi de aynen öyle, kendin de söylemişsin zaten, sürekli kusur ararlar, hiç bişeyi beğenmezler, ne yapsan yaranamazsın, bi an önce uzaklaş bence sen bu kişiden, hayır gelmez bundan sana, yengeç burcu erkeği gördün mü arkana bakmadan kaçacaksın, tecrübeyle sabit.
Ayrıca bu kişiyi tanıyanlar, seninle tanıştıranlar da demek ki iyi tanımıyorlarmış.![]()
benimki de yengeç, ömrümü yedi, ömür törpüsü resmen.
ama benımle baş etmek kolay değildir,,,iyiki pratik bir zekaya sahıbım![]()
benimki de yengeç, ömrümü yedi, ömür törpüsü resmen.
ama benımle baş etmek kolay değildir,,,iyiki pratik bir zekaya sahıbım![]()
bir de aklıma şu geldi
biz insanlar bir şey yaparken iyi niyetle davranmalı, sonucuna göre iyi niyetimizden vazgeçmemeliyiz
mesela deriz ki ben ona neler yaptım, karşılığı ne oldu
ya da deriz ki kendimi enayi gibi hissettim
ya da iyilik ettim karşılığı ne oldu derler
ama insandaki iyi niyet bir lütuftur
ve başkaları yüzünden bu iyi niyeti köreltirse lütuftan mahrum kalır
bu sebeple başkalarının tavırlarına göre hareket etmek yerine yaptığımız her işte "Allah için yapmak" amacı olursa hiç üzülmezsiniz
biri sizi kızdırırsa "ben zaten kimse için değil, Allahın rızasını kazanmak için yapmıştım, bu iyi davranışa da devam edeceğim, başkalarının bana engel olması benim tavrımı değiştirmez" demeli
zaten "dünyadaki insanların çoğuna uyacak olursan seni Allahın yolundan saptırırlar" diye de ayet var
hadi ya sen nasıl baş ediyorsunnn![]()