kızlar hayatınızdaki kişiye çok kızınca neler yaparsınız :??????

yengeç kadınları da mı böyle oluyor onlar için de böyle mi söylüyorsunuz ? :)))

hııı bende diyom nie sürekli kusur arıo açık bulmaya çalışıo eleştiriyo iğneliyici konuşmalar yapıo diye şu yazıyı bir oku bakalaım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/585411-tanidik-araciligiyla-tanisma-sikintilarim.html

bu kadar kısa sürede facebook şifresini isteyip irdelemeniz yanlış olmuş. anladığım kadarıyla karşınızdaki bariz dengesiz biri. verdiği tepkiler ruh haline göre değişiyor bir bakmışsınız hiçbir şey yok gibi. böyle insanlar sizi yorar hayatınızı gelgitlerle yaşayacağınızı düşünsenize nereye kadar katlanabilirsiniz? tanıdık aracılığıyla oldu ben o insanlara ne derim diye düşünmeyin. bizler ilişkileri mutlu olmak için yaşıyoruz üzülmek için değil. naçizane fikrim bir kez daha ararsa görüşmemeniz.

Canım okudum, işte aynen dediğim gibi oluyorlar yengeç burcu erkekleri, bu kişi de aynen öyle, kendin de söylemişsin zaten, sürekli kusur ararlar, hiç bi şeyi beğenmezler, ne yapsan yaranamazsın, bi an önce uzaklaş bence sen bu kişiden, hayır gelmez bundan sana, yengeç burcu erkeği gördün mü arkana bakmadan kaçacaksın, tecrübeyle sabit.

Ayrıca bu kişiyi tanıyanlar, seninle tanıştıranlar da demek ki iyi tanımıyorlarmış.

Son düzenleme:

benimki de yengeç, ömrümü yedi, ömür törpüsü resmen.
ama benımle baş etmek kolay değildir,,,iyiki pratik bir zekaya sahıbım

Son düzenleme:
benimki de yengeç, ömrümü yedi, ömür törpüsü resmen.
ama benımle baş etmek kolay değildir,,,iyiki pratik bir zekaya sahıbım

Aynen aynen, adam her şeyime karışıyordu ya, kaşıma kadar karıştı herif, yok niye bu kadar çok ince aldırıyormuşmuşum kaşımı, kaşımın inceliğine kadar geldi, en son patladım bende, bardağı taşıran son damla o oldu zaten, ağzıma geleni söyledim, delirtti resmen beni, şimdi iyi ki kurtulmuşum diyorum, dünya varmış valla, bi ömür geçmez yoksa anam bu yengeç erkeğiyle, adam sabrımı sınıyordu resmen, defoldu gitti neyse ki.

ayakta alkışlıyorum cok güzel cok takdire şayan bir yorum

Mesafe koyar eskisi gibi olmam,yada tiksindiysem hayatımdan çıkarırım sonsuza kadar

her Türk kzıı gibi trip atarım.evlilik öncesinde işe yarıyo ama sonrasında yarar mı bilemem.daha büyük bi sorunsa eğer can alıcı yerinden vururum onu yani laf sokarm sonra bi müddet konuşmam :) hatasını anlar özür diler barışırz ama tabi eğer ben suçluysam bu bnm içinde geçerli özür dilemk çok önemli bnce

Çok fena kinciyim,intikamcıyım.Sinirlenince içime şeytan kaçmış gibi oluyorum.

İster sevgilim olsun ister arkadaşım birisi canımı acıttıysa mutlaka ben de onun canını yakarım.Hiç sevmiyorum bu huyumu ama elimde olmayan bir şey.

Klasik bir tartışma geçer kızdıysam eğer aramızda ama daha sonrasında dayanamam ben ona ve sakinleşip barışmayı beklerim barışma adına çabalarız ikimizde bu zamana kadar öyle çok çok kızdırdığı bir şey de olmadı kızamıyorum da

ikizler burcuyum
iyiye iyi kotuye cok cok kotu olurum.
mesafemi koyarim,o kisiyi bi kenara yazarim.her gordugumde celme takarim tabiri caizse.
kimse icin alttan alamam.

ama bi kadinin erkege verebilecek en agir ceza susmasi, hic bi cevap vermemesi ozur dileyene kadr.
bazi arkdaslarimiz adamlarin basinin etini yiyo hata yapti diye,ama o dirdir kat kat negatif etki yapiyo.
ozur dileyeceysede dilemekten vazgeciyolar

Eskiden devamlı söylenir, kavga çıkarırdım.Hatta bana normal zamanda meleksin sinirlenince tam bi cadısın derdi :) Sonradan anladım ki kavga edip konuyu uzatıp tavır almak ilişkileri yıpratıyor.Bu yüzden artık daha sakin davranıyorum böylelikle tartışmalarımız uzamıyor tartışmıyoruz bile adam akıllı

sıcağı sıcağına konuşuğ kavga edip rahatlamam lazım.
yoksaa eğer görüşemediysek ya da konuyu kapatıp duruyorsa içime atıp kuduruyorum.
önce ondan uzaklaşıyorum, soğuyorum, ayrılsam mı lara kadar geliyor konu
sonra o üstüme gelmeye başlıyor neyin var neyin var diye
en sonunda patlıyorum aman allah
karşımda sus pus oluyor
arada sesini çıkartır gibi oluyor üste çıkıp konuyu kapatmak için ama izin vermiyorum yine sus pus haline dönüyor
esiyorum gürlüyorum, özür diliyor, sözler veriyor bir daha yapmıcamlar vs.
bitti mi? hayııııır.
bi süre daha ben içim soğuyana kadar soğuk davranıyorum
artık neye kızdıysam onu açıp duruyorum aarada onla alakalı laf sokarım
sözünü tutuyor mu diye takip ederim.
eğer baktım ki sözünü tutuyor bi süre sonra unuturum bile.
ama sözünü tutmazsa çok fena yani ayrılığa kadar yolu var en ufak bişeyin bile
söz verdiyse tutacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…