kızlar hayatınızdaki kişiye çok kızınca neler yaparsınız :??????

ben kızgın olduğum an anında o problemi öfkeli bir biçimde çözmeye çalışırdım. bir süre sonra gördüm ki faydası yok işler daha da sarpa sarıyor başka bir yöntem buldum kendimce özellikle telefonda konuşurken sinirlendiysem o an telefonu kapatalım diyorum kapatırsak 10 dk sonra geçiyor öfkem o zaman hallediliyor her şey. ama sevgilim kapatmayıp üstüme gelmeye devam ederse kıyamet kopuyor en iyisi öfkeli anda muhattap olmamak zaten sonra öfke diniyor.

Evet,çok doğru..
Eşimde sinirliyken sakın bana cevap verme der.. Bende çok sinirliysem,bak sakın cevap verme şu anda acayip sinirliyim diyorum..

sizin söylediğiniz bilimsel bir yöntem zaten
beynin öfke bölümü yanlış hatırlamıyorsam hipotalamus
öfkelenince mantık şarteliniz kapanıyor, hipotalamus devreye giriyor
öfke anında o ortamdan uzaklaşır ya da bir süre bir şey yapmazsanız, bekleme süreniz uzadıkça sakinleşirsiniz ve mantık tekrar devreye girer

sanada çok katıldım şimdi misal iyi olup sabrderken karşındakine enayide olmadığını hissettirmek istemiyorum sınırlarını iyi çizmediğinde gerçekten gözünün yaşınada bakılmıyor...

Ben aslında bana haksızlık edenin gözünün yaşına bakmam.
Bana değer vermediğini hissettiğim insanın suratına da bakmam.
Ancak kendini defalarca deneme yapıp bana kanıtlaması gerekir, o zaman belki tekrar görüşürüm.
Yani sabretme konusunu enayi gibi üstlenmem asla.
Kendini ezdirmeden ve yıpranmadan yapmak lazım bazı şeyleri.
Yani evet kızabilirsin ama bırak gitsin kızdığında.
Üsteleyip kendimizi kötü niyetlerle yıpratmayalım anlamında dedim.
Herkesle uyuşmak zorunda değiliz. Kimseye bağımlı da olmamamız lazım.
Bu sebeple serbest bırakınca her şey halloluyor bir şekilde. :97:

Kesinlikle doğru. İyi bir insan, iyi enerji yayar zaten ve nasıl bir frekansımız varsa ona uygun insanları çekeriz karşımıza.
Kötülerle arama ya mesafe koyarım ya da tamamen uzak durururum onlardan.
Görmem, bakmam, duymam, dikkate almam.
Bu durumda kendim de kötü olmuyorum ve mis gibi devam ediyorum yaşantıma.

Son düzenleme:

ben çok tezcanlıyım ve kırılganım sanırım burcumdan kaynaklanıyor :) ama artık kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. bir sorun varsa hemen çözülsün bir şey istiyorsam hemen olsun ya da alınsın istiyorum. çok çabuk parlıyorum. yavaş yavaş düzelmeye başladı artık susmak uzaklaşmak gerçekten iyi geliyor. bir de şu anında isteklerimin olması olayını aşsam benden mutlusu olmayacak :)

alkışşşşşşşş

"kime ne kadar susabliriz oda ayrı bir konu" işte bu çok önemli...

Karşındaki insan susmanın güzçsüzlüğünden değil aksine gücünden olduğunu anlamalı..O kafada,kültürde ve anlayış da olmalı... Yoksa senin susmanı çenesini kapadım haddini bildirdim diye alıyorsa o zaten adam değildir....

Bir de şu var kime ne kadar susmak derken bu karşılıklı bir şey sen sinirliyken o,o sinirliyken sen susarsın...He ikinizde çok sinirliyseniz o zaman konuya ve haklılığa göre kimin susacağı değişir... Sırayla

burcun neydi?
.................................................

bu dediğinizi ben yapıyorum. artık yakınlarım çok fazla iyi niyetli olduğumu bu durumun saflık derecesine geldiğini söylüyorlar. özellikle kız arkadaşlarımdan bu yüzden çok darbe yedim erkek arkadaşım hala akıllanmadın bir türlü vazgeçemiyorsun iyilik yapmaktan sonuç ne kadir kıymet bilen yok üzülen sen oluyorsun diyor. bunu değiştiremiyorum Allah rızası için yapıyorum diyorum geçiyorum ben de

işte bunu saflık enayilik olarak görenlere uysak ya da darbe yediklerimizden dolayı huyumuzu değiştirsek kendimize zarar veririz
kimseye uymayacağız o yüzden

yengeç burcu erkekleri nasıl oluyo kızlar :?

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/585411-tanidik-araciligiyla-tanisma-sikintilarim.html peki şu konuyada bir yorum yapabilr misin biraz bağlantılı aslında biraz uzun ama :S

aslında burada bahsettiğniz kişiyi tanımadan yorum yapmanın doğru olmadığını düşündüğüm için o kişi hakkında yorum yapmayacağım
erkeklerin bazen çocuk gibi saçma tavırları olabiliyor
ama sizinki biraz yüzgöz olmaya dönmüş sanki
yani birbirinize karşı kaba davranışlar olunca saygı azalır
beraberlikte de aşk bitince gerekli olan şey saygı
saygı bozulmuş galiba bu ilişkide, tabii siz daha iyi bilirsiniz
bir başkasıyla devam edecekseniz hiçbir sebepten saygıyı bozmayın
onunla devam edecekseniz bozulan saygıyı toparlayın
karşınızdakine kendi davranışlarınızla bir çocuk eğitir gibi saygılı davranışları öğretin

Son düzenleme:
yengeç burcu erkekleri nasıl oluyo kızlar :?

Aman aman anacım sakın ha, uzak dur, çok kendilerini beğenmiş oluyorlar, burunları bi karış havada oluyor, eski sevgilimden biliyorum, her şeye bi kulp takardı, bi kusur bulurdu, çok mükemmeliyetçiydi, bırak, sakın bulaşma en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…