Slm canım belirtilerini söyler misin benimde 4 gün kaldı. Hatta üç gün sayılır. Benim regl ağrım var bide gaz doluyum karnım gürül gürül ayaklarım üşüyor. Sanki adet olucam ben yine. Bide midem de hafif hafif bı bulantı var sabahtan beri
10 gündür açlık hissi var böyle iki saatte bir yemek istiyorum bir şeyler ve yine 10 gündür adet olacakmış gibi bazen 5 dakika böyle bir kramp giriyor ayaklarım buz gibi midem bulanıyor bazen iki gündür yani bel bacak ağrım var göğüslerim ağrıyor şişkin kirpiklerim gözümün birbirine karışıyor başım ağrımıyor ama gözlerim kısasım geliyor yumurtlamadan sonra bile akıntım bu 12 gündür devam ediyor beyaz akıntıdi 3 gündür de ince uzayan ve fotoğraf da attım testin pozitif miyim bilmiyorum bendeki belirtiler bu şekilde pozitifsem eğer yardımcı olmak adına yazdımSlm canım belirtilerini söyler misin benimde 4 gün kaldı. Hatta üç gün sayılır. Benim regl ağrım var bide gaz doluyum karnım gürül gürül ayaklarım üşüyor. Sanki adet olucam ben yine. Bide midem de hafif hafif bı bulantı var sabahtan beri
Var var tabi :) çok sevindim adına hayırla sağlıkla büyüsün insallhAyyy heyecadan ölcem var demi
Erken gebelik testinden önce kaset yapmış mıydı hiç ve nasıl çıktı. Silik çizgi varmıydı yine canım.Kızlarrrr 32 çıktı bta
Dur canım şimdi resim atıyorumSlm canım belirtilerini söyler misin benimde 4 gün kaldı. Hatta üç gün sayılır. Benim regl ağrım var bide gaz doluyum karnım gürül gürül ayaklarım üşüyor. Sanki adet olucam ben yine. Bide midem de hafif hafif bı bulantı var sabahtan beri
Kaset hiç yapmadım canım ,erken yaptım hep silik çıktıErken gebelik testinden önce kaset yapmış mıydı hiç ve nasıl çıktı. Silik çizgi varmıydı yine canım.
Amin canım darısı isteyen herkeseVar var tabi :) çok sevindim adına hayırla sağlıkla büyüsün insallh
Amin canım darısı isteyen herkeseVar var tabi :) çok sevindim adına hayırla sağlıkla büyüsün insallh
olabilir canım benim belirtilerimle aynı neredeyse10 gündür açlık hissi var böyle iki saatte bir yemek istiyorum bir şeyler ve yine 10 gündür adet olacakmış gibi bazen 5 dakika böyle bir kramp giriyor ayaklarım buz gibi midem bulanıyor bazen iki gündür yani bel bacak ağrım var göğüslerim ağrıyor şişkin kirpiklerim gözümün birbirine karışıyor başım ağrımıyor ama gözlerim kısasım geliyor yumurtlamadan sonra bile akıntım bu 12 gündür devam ediyor beyaz akıntıdi 3 gündür de ince uzayan ve fotoğraf da attım testin pozitif miyim bilmiyorum bendeki belirtiler bu şekilde pozitifsem eğer yardımcı olmak adına yazdım
Belirtilerimiz çok benziyor bende ishal yerine kabızlık ve gaz sancısı gibi şişlik oluyor. Ama sonuç negatif gibi kasette. Hayırlısı olsun bakalım adeti beklicem. Senin adına çok sevindim insallah çok güzel bi süreç olur snein için :)
Cacık benimde öyleydi bu son 2 gündür ishal oldumBelirtilerimiz çok benziyor bende ishal yerine kabızlık ve gaz sancısı gibi şişlik oluyor. Ama sonuç negatif gibi kasette. Hayırlısı olsun bakalım adeti beklicem. Senin adına çok sevindim insallah çok güzel bi süreç olur snein için :)
Bence testte gözüküyorBelirtilerimiz çok benziyor bende ishal yerine kabızlık ve gaz sancısı gibi şişlik oluyor. Ama sonuç negatif gibi kasette. Hayırlısı olsun bakalım adeti beklicem. Senin adına çok sevindim insallah çok güzel bi süreç olur snein için :)
Evet dün vardı ama bugün yaptım çıkmadı. Dün de sonradan çıktı demek ki kuruma çizgisiydi. 3 ü adet olmam gerekiyor bakalım olmazsam testi tekrarlarım. İnsallah vardır canım teşekkür ederim iyi dileğin içinBence testte gözüküyor
Canım baya pembe gibi gözüküyorduEvet dün vardı ama bugün yaptım çıkmadı. Dün de sonradan çıktı demek ki kuruma çizgisiydi. 3 ü adet olmam gerekiyor bakalım olmazsam testi tekrarlarım. İnsallah vardır canım teşekkür ederim iyi dileğin için