- 27 Ekim 2024
- 22
- 7
- 33
Benim de 19 Ekim'de çatlama oldu ovulasyon testi ile ben tespit ettim 18 ve 19'u değerlendirdim 18'inde çizgi koyulaşmaya başlamıştı 19'u 2 çizgi de aynı renkti ovulasyon takibi ile 2 günü değerlendirdimBenimde 28 30 oluyor bazen bu ay 20 ekimde yumurtlama gördüm mesela
Acaba bu belirtileri yaşayıp da hamile olmayan var mı bende de aynı belirtiler ve daha fazlası var ekstra akıntı ağız kuruluğu açlık hissi bunlar da var regl olacakmışım gibi sancıya kasıkta ara ara oluyorBenimde reglm 9 gün kaldı. Bacağımda ağrı yumurtalıkta ağrı arada kasıkta ağrı var.
O açıklık hissi bendede var yemekten 2 saat sonra acıkıyorum ,inşallah hamileyizdir ne diyeyim yaAcaba bu belirtileri yaşayıp da hamile olmayan var mı bende de aynı belirtiler ve daha fazlası var ekstra akıntı ağız kuruluğu açlık hissi bunlar da var regl olacakmışım gibi sancıya kasıkta ara ara oluyor
Valla 10 gündür öyleyim bilmiyorum artık cumartesi adet günüm cuma test yapacam bende haber ver sonucuO açıklık hissi bendede var yemekten 2 saat sonra acıkıyorum ,inşallah hamileyizdir ne diyeyim ya
Mide bulantısı bazı kisilerfe çok erken dönemde oluyormuş ama genel olarak 7 haftadan sonra oluyor. Bence regl gününüzün gecmesini bekleyin net sonuç alırsınız umarım bebeğiniz sizinledirBenim de adetime 3 gün var göğüslerde dolgunluk ağrı var kasığımda ağrı var 8-9 gündür adet olacakmışım gibi ve 8-9 gündür beyaz küçük akıntım iki gündür de ince uzayan akıntı aç karnına midem bulanıyor halsiz yorgunum dün test yaptım çıkmadı bacaklarım ağrıyor sırtım ağrıyor bendeki belirtileri de bu şekilde
Benimde adetime 7 gün var geçen ay yaşadığım belirtilerim bu ay yok bi göğüs ağrısı ve akıntı var halbuki günlerimizi değerlendirmiştik bu ay umudum yok bari günüm de adet olabilsemBenimde reglm 9 gün kaldı. Bacağımda ağrı yumurtalıkta ağrı arada kasıkta ağrı var.
Benimde adetime 7 gün var geçen ay yaşadığım belirtilerim bu ay yok bi göğüs ağrısı ve akıntı var halbuki günlerimizi değerlendirmiştik bu ay umudum yok bari günüm de adet olabilsem
Veririm canım sende haber ver bende cuma yapmayı düşünüyorum tekrarValla 10 gündür öyleyim bilmiyorum artık cumartesi adet günüm cuma test yapacam bende haber ver sonucu
Çizgi var gibi sanki ya:) bende yarını bekliyorum 4 gün var adete. Bask test yaptınız mı?Eki Görüntüle 3496776 kızlar ben mi delirdim yoksa sizde o çok ince silik olanı görebiliyor musunuz,dışardayım eve geldim ,su gibi akıntı gelmiş eşim yap dediği için yaptım bugün 4 gün var adete
Ya benim de özellikle bugün bel sağ kaşık ve bacak ağrım çok oldu. Nasıl bi ağrıydı sizinki?Evet haklısın bugün yumurtlamadan sonra 10.günüm
beni inanılmaz sivilce bastı yumurtlamadan sonra ya zaten adet ağrısı çekiyorum arada bacağıma kadar iniyor bakalım hayırlısı olsun
Bu arada testin markası neydi?Eki Görüntüle 3496776 kızlar ben mi delirdim yoksa sizde o çok ince silik olanı görebiliyor musunuz,dışardayım eve geldim ,su gibi akıntı gelmiş eşim yap dediği için yaptım bugün 4 gün var adete
Canım benim erken gebelik testim 4 kala negatifti kaset testte silik çizgiyle kan vermiştim öyle öğrendimKızlar adetime 8 gün kala başlayan adet olacakmış gibi ağrı,göğüslerde yumurtalamadan sonra şişkinlik,aç karnına midem bulanıyor,i kasığımda kramplar olup geçiyor,6 gün kala bebetime gebelik testi yaptım negatifti,tekrarlamalıyım bilmiyorum,yumurtlamayı değerlendirdim.adete 4 gün kaldı
ComfortBu arada testin markası neydi?
Ya ne güzel elimde 1 tane erken gebelik kaldı ,kaset yokCanım benim erken gebelik testim 4 kala negatifti kaset testte silik çizgiyle kan vermiştim öyle öğrendim
Ya ne güzel elimde 1 tane erken gebelik kaldı ,kaset yokCanım benim erken gebelik testim 4 kala negatifti kaset testte silik çizgiyle kan vermiştim öyle öğrendim
Hem adet hemde sanki gazım varmış gibi bir ağrı sürekli olmuyor ama gelip geçiyorduYa benim de özellikle bugün bel sağ kaşık ve bacak ağrım çok oldu. Nasıl bi ağrıydı sizinki?
Yok yarın yapıcam tekrar inşallahÇizgi var gibi sanki ya:) bende yarını bekliyorum 4 gün var adete. Bask test yaptınız mı?
Çok erken canım varsa bile testte çıkmadı için çok erkenBenim de ayni 12 gunden beri gogus agrisi beyaz yapiskan krem gibi akinti ve alt karin agrisi ic bulanma dün test yaptim 11 gun varken cok erken yaptim sanki belli belirsiz cizgi gördüm