Benim de benzer belirtilerim var adetime 5 gün var. 7 gün varken testte çıkmamıştı henüz yapmadım bi daha. Siz 6 gün kaladan sonra yapmadınız öı test?Kızlar adetime 8 gün kala başlayan adet olacakmış gibi ağrı,göğüslerde yumurtalamadan sonra şişkinlik,aç karnına midem bulanıyor,i kasığımda kramplar olup geçiyor,6 gün kala bebetime gebelik testi yaptım negatifti,tekrarlamalıyım bilmiyorum,yumurtlamayı değerlendirdim.adete 4 gün kaldı
Yok bende yapmadım cesaretimde yok 9 aydır negatif görmekten yoruldum ,ama bu ay takip edip değerlendirdikBenim de benzer belirtilerim var adetime 5 gün var. 7 gün varken testte çıkmamıştı henüz yapmadım bi daha. Siz 6 gün kaladan sonra yapmadınız öı test?
Bi kaç gün daha bekleyip öyle yapın isterseniz. Bende test aldım gelmesini bekliyorum geldiğinde yapıcam. Bu ay nedense çok belirti hissediyorum kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor normalde olduğum gün ağrır ve hemen olurum. Şimdiden ağrı olmaz. Bakalım sonucu merak ediyorum. Hepimizin gönlümüzce olsunYok bende yapmadım cesaretimde yok 9 aydır negatif görmekten yoruldum ,ama bu ay takip edip değerlendirdik
amin inşallahBi kaç gün daha bekleyip öyle yapın isterseniz. Bende test aldım gelmesini bekliyorum geldiğinde yapıcam. Bu ay nedense çok belirti hissediyorum kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor normalde olduğum gün ağrır ve hemen olurum. Şimdiden ağrı olmaz. Bakalım sonucu merak ediyorum. Hepimizin gönlümüzce olsun
Ben de aynen sadece olacağım gün bu tür belirtileri çok hissederdimamin inşallahbende diğer aylar hissetmediğim şeyleri yaşıyorum benim sadece olcağım gün ağrı gelirdi,göğüslerim o kadar erken şişmezdi ,bakalım hayırlısı artık
Benimde 28 30 oluyor bazen bu ay 20 ekimde yumurtlama gördüm meselaBence bu erken gebelik testleri 6 gün önceden gösteriyor ya yerleşme tamamlandıktan sonra 6 gün içinde gösteriyordur ilk 6 gün yumurtlama oluyor zaten sonraki 6 gün yerleşme döngüsü oluyor ondan sonra zaten adete 2 gün kalıyor tabii bu kişiden kişiye adet döngüsü ile yumurtlama döngüsününe göre değişebiliyor mesela benim 28 günde bir
Adetini bekle. 10 gün önceden adet sinyalini verebiliyorKızlar adetime 8 gün kala başlayan adet olacakmış gibi ağrı,göğüslerde yumurtalamadan sonra şişkinlik,aç karnına midem bulanıyor,i kasığımda kramplar olup geçiyor,6 gün kala bebetime gebelik testi yaptım negatifti,tekrarlamalıyım bilmiyorum,yumurtlamayı değerlendirdim.adete 4 gün kaldı
Evet haklısın bugün yumurtlamadan sonra 10.günümAdetini bekle. 10 gün önceden adet sinyalini verebiliyor
Soğuk almak, veya başka birşey hepsi nirbirine girerse regl ağrısı biraz erken hissediliyor. Fakat yumurtlamadan 13 gün sonra yaptığın testi baz almalısın.
Reglne 4 gün kalmış. 2 3 gün sonra tekrar test yap en iyi en doğru sonucu alırsın.
Benim ilk gebeliğimde bacak ve diş ağrısı olmuştu. Birde dudağımda uçuk olmuştuKızlar bide sabah uyandığmdan beri alt dişlerim o kadar sızlıyor ki bu belirtimi bilmiyorum
Evet haklısın bugün yumurtlamadan sonra 10.günümAdetini bekle. 10 gün önceden adet sinyalini verebiliyor
Soğuk almak, veya başka birşey hepsi nirbirine girerse regl ağrısı biraz erken hissediliyor. Fakat yumurtlamadan 13 gün sonra yaptığın testi baz almalısın.
Reglne 4 gün kalmış. 2 3 gün sonra tekrar test yap en iyi en doğru sonucu alırsın.
beni inanılmaz sivilce bastı yumurtlamadan sonra ya zaten adet ağrısı çekiyorum arada bacağıma kadar iniyor bakalım hayırlısı olsunBenim ilk gebeliğimde bacak ve diş ağrısı olmuştu. Birde dudağımda uçuk olmuştu
Belli belirsi bi çizgi görüyorum. Kaset test deneyebilirsin başka marka. Benim de 10 gün önceden başladı regl olacakmış gibi ağrım daha 6 gün var test negatif. Umutla bekliyorumEki Görüntüle 3496776 kızlar ben mi delirdim yoksa sizde o çok ince silik olanı görebiliyor musunuz,dışardayım eve geldim ,su gibi akıntı gelmiş eşim yap dediği için yaptım bugün 4 gün var adete
Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizideBelli belirsi bi çizgi görüyorum. Kaset test deneyebilirsin başka marka. Benim de 10 gün önceden başladı regl olacakmış gibi ağrım daha 6 gün var test negatif. Umutla bekliyorum
Benimde reglm 9 gün kaldı. Bacağımda ağrı yumurtalıkta ağrı arada kasıkta ağrı var.Evet haklısın bugün yumurtlamadan sonra 10.günüm
beni inanılmaz sivilce bastı yumurtlamadan sonra ya zaten adet ağrısı çekiyorum arada bacağıma kadar iniyor bakalım hayırlısı olsun
İnşallah hamileyizdirBenimde reglm 9 gün kaldı. Bacağımda ağrı yumurtalıkta ağrı arada kasıkta ağrı var.
Aminnn:)))İnşallah hamileyizdir