Kızlar hamilelik belirtisimi?

Gidicem canım pazartesi,adetten 2 gün önce 35 normal değil mi
Evet canım benimde öyleydi önemli olan artış zaten inşallah sağlıkla artıp keseyi kalp atışını görmek nasip olsun Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

Canım adet ağrısı gibi ağrın var mı. Benimde dünden beri belim ağrıyor adet olacak gibi. Üç gün kaldı regle günlük petle geziyorum. Umudumu yitirmelimiyim artık
6 haftalık hamileyim şuan adet sancısı çekiyorum canım hemen moralini bozma rabbim gönlünüze göre versin inşallah

6 haftalık hamileyim şuan adet sancısı çekiyorum canım hemen moralini bozma rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Birebir aynısı mi canım dünden beri mide bulantısı var ama benim ilk gebeligimde midem çok bulanmisti. Belirtileri unuttum çünkü tam hatırlamıyorum

Evet canım benimde öyleydi önemli olan artış zaten inşallah sağlıkla artıp keseyi kalp atışını görmek nasip olsun Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
Ay inşallah arkadaşım,sağol desteklerin için benim şimdi kadın doğuma gitmeme gerek var mı yoksa bekliyim mi biraz daha ,pazartesi tekrar sağlık ocağından kan vericem

Birebir aynısı mi canım dünden beri mide bulantısı var ama benim ilk gebeligimde midem çok bulanmisti. Belirtileri unuttum çünkü tam hatırlamıyorum
Mide bulantım yok canım henüz başlamadı ama kasik agrisi ani saplanmalar göğüslerde şişlik ve birebir adet günü olan sancılar var hatta korktum adet olacam diye doktor ilk 3 ay normal dedi çok şükür keseyi gördük haftaya kalp atışını görmek nasip olsun isteyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Ay inşallah arkadaşım,sağol desteklerin için benim şimdi kadın doğuma gitmeme gerek var mı yoksa bekliyim mi biraz daha ,pazartesi tekrar sağlık ocağından kan vericem
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü bende 6 yıl boyunca her ay bı umut bı destek aradım inşallah rabbim aratmadan herkese nasip etsin
Cuma mi vermiştin perşembe mi

İnşallah kalp atışınıda duyarsın canım ya Allah'ım bizede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…