Ben daha yeni yeni deniyorum canım bu ay olmasa devam artık:) sağlıklı bir gebeliğin olur insallh rabbim evladına kavuştursunCanım baya pembe gibi gözüküyorduinşallah vardır ya ,olmadı öbür ay olur inşallah bende 8 aydır deniyordum
Amin canım inşallahBen daha yeni yeni deniyorum canım bu ay olmasa devam artık:) sağlıklı bir gebeliğin olur insallh rabbim evladına kavuştursun
Gidicem canım pazartesi,adetten 2 gün önce 35 normal değil miVar canım 2 gün sonra artış bak
Canım adet ağrısı gibi ağrın var mı. Benimde dünden beri belim ağrıyor adet olacak gibi. Üç gün kaldı regle günlük petle geziyorum. Umudumu yitirmelimiyim artıkAmin canım inşallaholur o zaman daha yeni ay geçtikçe şans artıyormuş
Evet canım benimde öyleydi önemli olan artış zatenGidicem canım pazartesi,adetten 2 gün önce 35 normal değil mi
6 haftalık hamileyim şuan adet sancısı çekiyorum canım hemen moralini bozma rabbim gönlünüze göre versin inşallahCanım adet ağrısı gibi ağrın var mı. Benimde dünden beri belim ağrıyor adet olacak gibi. Üç gün kaldı regle günlük petle geziyorum. Umudumu yitirmelimiyim artık
Birebir aynısı mi canım dünden beri mide bulantısı var ama benim ilk gebeligimde midem çok bulanmisti. Belirtileri unuttum çünkü tam hatırlamıyorum6 haftalık hamileyim şuan adet sancısı çekiyorum canım hemen moralini bozma rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ay inşallah arkadaşım,sağol desteklerin içinEvet canım benimde öyleydi önemli olan artış zateninşallah sağlıkla artıp keseyi kalp atışını görmek nasip olsun Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
Mide bulantım yok canım henüz başlamadı ama kasik agrisi ani saplanmalar göğüslerde şişlik ve birebir adet günü olan sancılar var hatta korktum adet olacam diye doktor ilk 3 ay normal dedi çok şükür keseyi gördük haftaya kalp atışını görmek nasip olsunBirebir aynısı mi canım dünden beri mide bulantısı var ama benim ilk gebeligimde midem çok bulanmisti. Belirtileri unuttum çünkü tam hatırlamıyorum
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü bende 6 yıl boyunca her ay bı umut bı destek aradım inşallah rabbim aratmadan herkese nasip etsinAy inşallah arkadaşım,sağol desteklerin içinbenim şimdi kadın doğuma gitmeme gerek var mı yoksa bekliyim mi biraz daha ,pazartesi tekrar sağlık ocağından kan vericem
Cuma verdim canım pazartesi yine vericemRica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü bende 6 yıl boyunca her ay bı umut bı destek aradım inşallah rabbim aratmadan herkese nasip etsin
Cuma mi vermiştin perşembe mi
Salı ver canım 4 gün olsun ona göre bölme yapıp ne kadar yükseldiğine bakabilirsin 4 günden 4 katından fazla olmalıCuma verdim canım pazartesi yine vericem
Hım anladım canımSalı ver canım 4 gün olsun ona göre bölme yapıp ne kadar yükseldiğine bakabilirsin 4 günden 4 katından fazla olmalı
kese ne zaman gözüküyorHım anladım canım
5000 üzereyken alttan göründü benim rahim hafif ters olduğu içinkese ne zaman gözüküyor
İnşallah kalp atışınıda duyarsın canım yaMide bulantım yok canım henüz başlamadı ama kasik agrisi ani saplanmalar göğüslerde şişlik ve birebir adet günü olan sancılar var hatta korktum adet olacam diye doktor ilk 3 ay normal dedi çok şükür keseyi gördük haftaya kalp atışını görmek nasip olsunisteyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahİnşallah kalp atışınıda duyarsın canım yaAllah'ım bizede nasip etsin inşallah
Bugün adet günüm olmadımAmin canım darısı isteyen herkese
olabilir canım benim belirtilerimle aynı neredeysekaç gün var adete
Anım bugün adet günüm ,adet olacakmış gibi ağrı geliyor ,bide beyaz akıntı adet oldum sanıyorum korkuyorum,normal mi5000 üzereyken alttan göründü benim rahim hafif ters olduğu için