Ayyy hayırlı haber ile gel arkadaşım:)Acile gittim 1 saat sonra cikacak
inşallah hamilesinizdir güzel haberler alırsınızIns cikar korkuyorum
Hayırlısı olsun canım,inşallah vardır hiç kan vermedim bilmiyorum yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiAcile gittim 1 saat sonra cikacak
Canım bence var gibiKızlar adetime 4 gün var bugün yaptığımda ilk 10 dakika çizgi göremedim ya da ben çok dikkatli bakmadım bilmiyorum. Sonra bıraktım kenara misafirim falan geldi. Az önce baktım böyle ip gibi ince çizgi varız rengi gri değil burda renkleriyle oynadım ama pembe gri arası bi renk. Kuruma çizgisi olabilir sanki ama yarın test yapsam mı tekrar yoksa sonraki gün mü yapayım? Sonradan silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ya ama erken gebelik testi yaptım az önce onda çıkmadı yine de adeti beklicem bakalım.Canım bence var gibi
Ben enfeksiyon icin gittim aslinda 10 gun var belki bur ihtimal cikar mi dedim az da olsa cikmadi ama enfeksiyon cikti idrardaDaha erken bekle bakalım canım
Bazılarının erken gebelikte gözükmüyor kaset daha güvenilir diyorlarYa ama erken gebelik testi yaptım az önce onda çıkmadı yine de adeti beklicem bakalım.
O zaman ben bat ı bekleyip tekrar yapayım.Bazılarının erken gebelikte gözükmüyor kaset daha güvenilir diyorlar
Canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah testima bakar mısınKızçeler inşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinben 6 haftalık hamileyim aşılama ile oldu 6 yıl boyunca gaz sancisindan bile belirti aradım sizi çok iyi anlıyorum ama benim hiç belirtim olmadı halada yok şuan rahim büyüdüğü için arada kasıklarım sızlıyor o kadar keseyi görmeseydim hamile olduğumu bilmezdim sizde belirti arayarak yormayın kendinizi herkes dualarimda inanın birgün hiç beklemediğiniz anda en güzel şekilde nasip olacak
Evet bariz var hem de pembeeKızlar acil bakin ben dayanamadım test yaptım adete 3 gün var yarın sağlık ocağında kan vericem aynı gün çıkar mı sonuç