Kızlar hamilelik belirtisimi?

Kızlar adetime 4 gün var bugün yaptığımda ilk 10 dakika çizgi göremedim ya da ben çok dikkatli bakmadım bilmiyorum. Sonra bıraktım kenara misafirim falan geldi. Az önce baktım böyle ip gibi ince çizgi varız rengi gri değil burda renkleriyle oynadım ama pembe gri arası bi renk. Kuruma çizgisi olabilir sanki ama yarın test yapsam mı tekrar yoksa sonraki gün mü yapayım? Sonradan silik çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• 3875ECE8-C847-41C0-A618-B2E4B87742C4.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 32
Canım bence var gibi

Hala goguslerime cok.sidddetli kramp giriuo umitleniyorum varmi diye

Kızçeler inşallah rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin ben 6 haftalık hamileyim aşılama ile oldu 6 yıl boyunca gaz sancisindan bile belirti aradım sizi çok iyi anlıyorum ama benim hiç belirtim olmadı halada yok şuan rahim büyüdüğü için arada kasıklarım sızlıyor o kadar keseyi görmeseydim hamile olduğumu bilmezdim sizde belirti arayarak yormayın kendinizi herkes dualarimda inanın birgün hiç beklemediğiniz anda en güzel şekilde nasip olacak

Kızlar acil bakin ben dayanamadım test yaptım adete 3 gün var yarın sağlık ocağında kan vericem aynı gün çıkar mı sonuç

Eklentiler

• IMG_2409.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_2408.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 23
Canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah testima bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…