Kızlar hamilelik belirtisimi?

Anım bugün adet günüm ,adet olacakmış gibi ağrı geliyor ,bide beyaz akıntı adet oldum sanıyorum korkuyorum,normal mi
Normal canım adet ağrıları bende hala var akıntı ilk beyaz ilerleyen haftalarda su gibi oluyor bazen bende adet oldum diye koşuyorum şükür bişey olmuyor bol dinlen elektrik süpürgesi vileda gibi şeyler kullanma kollarını uzatma yerleşiyor ondan akıntılar normaldir

Sağol canım çok teşekkür ederim

Canım dün kan verdim 181 çıktı

6 gün kala negatifti kızıma gebeyken. 3 - 4 gün kala zor görünen kafayı yedirten varla yok arası silik bir çizgi çıktı. 2 gün kala ise hafif pembe çıktı. O yüzden umut var hala

Ayyy bunu görmemiştim hayırlı mübarek olsun çok sevindim
Sağol canım çok teşekkür ederim,betanın yükselişi normal değil mi 35 in 4 kati 140 falan ediyor diye hesapladım
Çok güzel yükselmiş canım tam istenilen gibi yüzde 66 yükselme olmuş hayırlı güzel artışların olsun inşallah keseyi kalp atışını görmek nasip olsun
amşn canım inşallah

Çok güzel yükselmiş canım tam istenilen gibi yüzde 66 yükselme olmuş hayırlı güzel artışların olsun inşallah keseyi kalp atışını görmek nasip olsun
Kan verirken doktora 32 olduğunu söyledim ,bana dediki dün 400 500 olması gerekiyor,bende anlamadım niye öyle dedi

Kan verirken doktora 32 olduğunu söyledim ,bana dediki dün 400 500 olması gerekiyor,bende anlamadım niye öyle dedi
Yok canım gayet güzel yükselmiş bende doktora 2600 diyom 260 anlayıp daha kese görünmez diyo bazen yanlış anlayabiliyorlar canını sıkma iki günde yüzde 66 artmalı öyle hesapla

Ama 2 günde 1 takip et sağlıklı artışa bak keseyi görene kadar kanla takip yap

Canım bugün yine verdim 594 çıkmış
Çok güzel canım 3000 5000 aradı kese görünüyor inşallah sağlıkla artışların olsun keseyi görmek nasip olsun bende kalp atışını görmek için gittim kese yani kanama alanı olmuş stres topu olarak eve geldim 1 ay daha yatmam gerekiyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da yatmayada razıyım

Canım ya bişey olmaz inşallah kendine iyi bak yat ne olucak ,hiç bişey onlardan değerli değil ,kapanır inşallah bidaha gittiğinde morelini bozma sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. Bende ayın 20 si gidicem bakalım doktora o zaman kesene görünür heralde artık

Teşekkür ederim canım inşallah büyük alan değildi ama bı kayıp olunca insan korkuyor progestan kullanıyorum dinleniyorum inşallah geçirir bı dahakine 1 ay sonra gel dedi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız sağlıkla güzel haberlerini bekliyorum haberdar et mutlaka

Ne yapıyorsun canım ,bugün benim kanamam oldu az az acile geldim hemen kesen görünüyor dedi ,yatış verdi ama ben istemedim evde yatarım dedim ilaç falan da vermedi 2 hafta sonra kontrole gel dedi

Ne yaptınız hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…