Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah var gibi gördüm ama uzak duruyor açıp baksana eşit mi bosluklar ve kaç dakikada çıktı acabaCanım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah testima bakar mısın
Ay inşallah ya ,5 dk içinde çıktı şok oldum yarın kan vericem sağlık ocağından inşallah sonucu aynı gün çıkar
Var görünüyor bide ilk idrarla olmadigi halde bu kadar net inşallah testin yanıltması değildir dua edecem sanada yarın kan ver bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim bata 3 gün kala ilk idrarla bile daha silikti normal test o gün 48 çıkmıştı kan5 dk içinde çıktı canım
Var görünüyor bide ilk idrarla olmadigi halde bu kadar net inşallah testin yanıltması değildir dua edecem sanada yarın kan ver bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim bata 3 gün kala ilk idrarla bile daha silikti normal test o gün 48 çıkmıştı kan
[/QUOTE
Sağol canım inşallah öyledir ya evet normalde yarı sabah ilk idrarla yapacaktım biri dürttü sanki yap diye kalktım yaptım
Var görünüyor
Ay inşallah ya sonuç yarın. Çıkarmı sence sabah kan versemVar görünüyor
Amin inşallah canım senindeHadi inşallah canım çok sevindim rabbim sevincini artırarak çoğaltsın kucağına almak nasip olsun
Sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor cuma olduğu için pazartesiye kalır ama acilde 2 saate çıkıyor canımAy inşallah ya sonuç yarın. Çıkarmı sence sabah kan versem
Evet canım daha önce acile gitmiştim bakmamışlardı,en iyisi bahane uydurmakAlmazlarsa gebelik şüphem var diş ağrısı veya migren atağı için ilaç kullanmam gerekiyor bakın ona göre kullanayım de aliyorlar
Bizi mecbur bırakıyorlar yapcak bişey yok inşallah güzel haberlerle gelirsin haberdar et bizideEvet canım daha önce acile gitmiştim bakmamışlardı,en iyisi bahane uydurmak
İnşallah canım haber ederim mutlakaBizi mecbur bırakıyorlar yapcak bişey yok inşallah güzel haberlerle gelirsin haberdar et bizide
Ya var bence:) umarım olumlu olur sonucu.