Kızlar hamilelik belirtisimi?

Ay inşallah ya ,5 dk içinde çıktı şok oldum 🥹❤️ yarın kan vericem sağlık ocağından inşallah sonucu aynı gün çıkar

Canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah testima bakar mısın ❤️🙏
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah 🤲🏻 💝 var gibi gördüm ama uzak duruyor açıp baksana eşit mi bosluklar ve kaç dakikada çıktı acaba

Ay inşallah ya ,5 dk içinde çıktı şok oldum 🥹❤️ yarın kan vericem sağlık ocağından inşallah sonucu aynı gün çıkar
5 dk içinde çıktı canım
Var görünüyor bide ilk idrarla olmadigi halde bu kadar net inşallah testin yanıltması değildir dua edecem sanada yarın kan ver bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim bata 3 gün kala ilk idrarla bile daha silikti normal test o gün 48 çıkmıştı kan

M

Eklentiler

• IMG_2413.jpeg
    IMG_2413.jpeg
    199,2 KB · Görüntüleme: 14
Var görünüyor bide ilk idrarla olmadigi halde bu kadar net inşallah testin yanıltması değildir dua edecem sanada yarın kan ver bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah benim bata 3 gün kala ilk idrarla bile daha silikti normal test o gün 48 çıkmıştı kan
[/QUOTE
Sağol canım inşallah öyledir ya 🥹 evet normalde yarı sabah ilk idrarla yapacaktım biri dürttü sanki yap diye kalktım yaptım 🥹🥹

Hadi inşallah canım çok sevindim rabbim sevincini artırarak çoğaltsın kucağına almak nasip olsun 🤲🏻 🤲🏻 🌸

Almazlarsa gebelik şüphem var diş ağrısı veya migren atağı için ilaç kullanmam gerekiyor bakın ona göre kullanayım de aliyorlar

X