- 18 Ekim 2022
- 260
- 75
- 24
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Erken gebelik yap yapacaksan bence cunku varsa bile daha cok yeni olmuştur bunda varsa bile çıkmaz ki canımErken gebelik testi değil
Burada erken gebelik testi yokErken gebelik yap yapacaksan bence cunku varsa bile daha cok yeni olmuştur bunda varsa bile çıkmaz ki canım
Vallahi bir ilk siyah beyaza bakarken bir sey gorur gibi oldum ama bence en iyisi bekle zaten adetine 3 gun kalmış bu kadar sabrettin Allahım insallah nasip ederBurada erken gebelik testi yokben çok silik görüyorum 5 kişi falan daha gördu biraz umutlandim
Amin hepimize inşallahVallahi bir ilk siyah beyaza bakarken bir sey gorur gibi oldum ama bence en iyisi bekle zaten adetine 3 gun kalmış bu kadar sabrettin Allahım insallah nasip eder
Bir kac gun sonra tekrarla testi canımAmin hepimize inşallah
Adetim 1 hafta geçti ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim hâlâ en ufak belirtim yoktuIyi akşamlar kızlaaaradetime 8 gun kaldı ama bir kac gündür kasık ağrıları gogus ucu uyuşuklugu ve sanki igne batması oluyor gaz sancısı ve Kabızlık başladı 2 gundur de adet oldugum gun sol bacak ağrım olur ama bugun bir kac kere adet olacak gibi bacak agrisi ve sag kasık ağrım oldu beyaz kremsi akintim var. Biraz oncede agzima değişik bir tat oldu ve gecmiyor bu kadar erken belirtiniz oldu mu yoksa usuttum mu adet bitiminden beri iliski yaşıyoruz yumurtlama gunu de yaşadık erken gebelik testi yapmaya korkuyorum sizde belirtilerinizden bahseder misiniz?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben değilmişim Canım 2 kere kan testi verdim 2,30 çıktı dualarında bizi de eksik etmeAdetim 1 hafta geçti ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim hâlâ en ufak belirtim yoktu
Rabbim gönlüne göre versin canım benim. Vardır bi zamanıSağlıkla kucağınıza alın inşallah ben değilmişim Canım 2 kere kan testi verdim 2,30 çıktı dualarında bizi de eksik etme
Amin öyledir tabi bekliyoruz bakalımRabbim gönlüne göre versin canım benim. Vardır bi zamanı
Farketmez canım.. Fakat kimyasal gebelik vs de olabilir, bence test yaptır ya da bir doktora görün. Bende böyle az az kahverengi kanamalarla kimyasal geçirdimEvet dogru peki ac tok kan verme fark ediyor mu?
Canım bu arada olumsuzu çağırıyorum gibi ama sakın yanlış anlama, ben kimyasal geçirince çok kötü olmuştum, büyük hayal kırıklığı olmuştu. Senin de aynı şeyleri yaşamanı istememAmin öyledir tabi bekliyoruz bakalım
Canım test yaptırmışsın, şimdi farkettim. Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşaallah..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben değilmişim Canım 2 kere kan testi verdim 2,30 çıktı dualarında bizi de eksik etme
Ah ne güzel haber, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım test verdim hep 2,30 çıktı adet mi oldum olmadim mi bu ay hic anlamadim zaten Allahım inşallah nasip ederCanım bu arada olumsuzu çağırıyorum gibi ama sakın yanlış anlama, ben kimyasal geçirince çok kötü olmuştum, büyük hayal kırıklığı olmuştu. Senin de aynı şeyleri yaşamanı istemem
Yaaaaa cook cok mutlu oldum canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım amin isteyen herkese versin AllahımCanım test yaptırmışsın, şimdi farkettim. Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşaallah..
Amin inşallahAmin canım amin isteyen herkese versin Allahım