- 2 Eylül 2022
- 7.743
- 9.204
- Konu Sahibi mervemerve1902
Amin isteyen herkeseAh ne güzel haber, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin isteyen herkeseAh ne güzel haber, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin en yakın zamanda nasıp etsin inşallahYaaaaa cook cok mutlu oldum canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et eksik etme bizi de
Merhaba nasıl bir kaşıntınız var acaba ? Benimde sol kasıgımda gıdıklanma gibi var da bide sanki sertlık var sağ yumurtalıgıma göre ama kendimi umutlandırmıyorum bu ayMerhaba kızlar,
Benim reglime 6 gün kaldı. Sol kasığımda ara ara batmalar var günlerdir. İnanılmaz uykuluyum, akıntımın rengi değişti süt gibi.. Bir de kaşıntı var. 2 ay önceki kimyasal gebeliğimde de kaşıntım olmuştu. Şu an bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi sizce?
Vajinal bir kaşıntı benimki mantar enfeksiyonu gibi.. 2 ay önce kimyasal geçirdim, o zaman da böyle kaşıntım olmuştu..Merhaba nasıl bir kaşıntınız var acaba ? Benimde sol kasıgımda gıdıklanma gibi var da bide sanki sertlık var sağ yumurtalıgıma göre ama kendimi umutlandırmıyorum bu ay
Bende de bıkac gun once olmustu mantar sanmıstım ama gectı ılk defa böyle oldu 2 gün sürdüVajinal bir kaşıntı benimki mantar enfeksiyonu gibi.. 2 ay önce kimyasal geçirdim, o zaman da böyle kaşıntım olmuştu..
Evet benim de aynı böyle oldu, 2-3 gün kaşıntı oldu ve hafifledi. Geçmek üzere ama akıntım var süt gibi..Bende de bıkac gun once olmustu mantar sanmıstım ama gectı ılk defa böyle oldu 2 gün sürdü
Bende de sarı beyaz kıvamlı akıntı var ovulasyon testı yaptım bu ay hıc pik görmedim daha. Bende kurtaj oldum 2.5 ay once saglıksız gebelık dıye ondan berıdir adetım de duzene gırmedı zatenEvet benim de aynı böyle oldu, 2-3 gün kaşıntı oldu ve hafifledi. Geçmek üzere ama akıntım var süt gibi..
Vücudun henüz düzene girmemiştir canım ya da belki direkt gebe kalırsın..Bende de sarı beyaz kıvamlı akıntı var ovulasyon testı yaptım bu ay hıc pik görmedim daha. Bende kurtaj oldum 2.5 ay once saglıksız gebelık dıye ondan berıdir adetım de duzene gırmedı zaten
Canım pik görmedin çünkü önce regl olacaksın, rahim eski ritmine kavuşacak sonra da yumurtlama gerçekleşecek; yani şu anki akıntılar gebeliğin işareti değil muhtemelen.. Allah tez vakitte yüzünü güldürsünVücudun henüz düzene girmemiştir canım ya da belki direkt gebe
Bende de sarı beyaz kıvamlı akıntı var ovulasyon testı yaptım bu ay hıc pik görmedim daha. Bende kurtaj oldum 2.5 ay once saglıksız gebelık dıye ondan berıdir adetım de duzene gırmedı zate
Yumurtlamamın ısaretıymıs ovulasyon testi yaptım bugun pik yapmış değerlendircem ınsallah reglimin son tarıhı 30 ocaktı 4 unde bıttı ovulasyon testi yapıyordum bugun pik yapmıs o kasık agrısı gogus hassasıyetı ve akıntı yumurtlamamdanmış sanırım. Bakalım hayırlısı olsun düzenim iyice şaştı adete 9 gün kala yumurtlamıs oluyorum uygulamaya göre bu zamana kadar zaten hep silik çıkıyorduCanım pik görmedin çünkü önce regl olacaksın, rahim eski ritmine kavuşacak sonra da yumurtlama gerçekleşecek; yani şu anki akıntılar gebeliğin işareti değil muhtemelen.. Allah tez vakitte yüzünü güldürsün
Aa süper çok sevindim canım Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin, tez vakitte güzel haberler alalım inşaallah..Yumurtlamamın ısaretıymıs ovulasyon testi yaptım bugun pik yapmış değerlendircem ınsallah reglimin son tarıhı 30 ocaktı 4 unde bıttı ovulasyon testi yapıyordum bugun pik yapmıs o kasık agrısı gogus hassasıyetı ve akıntı yumurtlamamdanmış sanırım. Bakalım hayırlısı olsun düzenim iyice şaştı adete 9 gün kala yumurtlamıs oluyorum uygulamaya göre bu zamana kadar zaten hep silik çıkıyordu
Amin canımm cümleemize inşallah sağlıklı bebekler nasip etsinAa süper çok sevindim canım Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin, tez vakitte güzel haberler alalım inşaallah..
Bahs ettiğim sökülme hissi mi normal kasık ağrısı mıydı?Evet erken başlıyor
Canım o genelde enfeksiyon belirtisidir bildiğim kadarıyla..Kızlar vajinada yeşil akıntı geldi neden olur
Gittin mi Dr a farklı durum,Canım adet oldum ama 1 gun sürdü simdi sadece akıntı geliyor beyaz bu ay cok farklı oldum 1 ped kullandım sadece
Sökulme ağrıları hep yaşar mısın adet öncesi, bende de olur.Benim sanki sökülme ağrısı gibi ağrılarım başladı, reglime 2 gün var daha. Erken gebelik testi almamak için zor duruyorum.
Canım hamilelikten bir ay önce mi 1 gün oluyor adet süren?Hic bilmiyorm ama benim hamilelikten bir ay once bole oluyor diger ay denenincede hamile kaldm