Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Merhaba kızlar,

Benim reglime 6 gün kaldı. Sol kasığımda ara ara batmalar var günlerdir. İnanılmaz uykuluyum, akıntımın rengi değişti süt gibi.. Bir de kaşıntı var. 2 ay önceki kimyasal gebeliğimde de kaşıntım olmuştu. Şu an bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi sizce?
Merhaba nasıl bir kaşıntınız var acaba ? Benimde sol kasıgımda gıdıklanma gibi var da bide sanki sertlık var sağ yumurtalıgıma göre ama kendimi umutlandırmıyorum bu ay

Merhaba nasıl bir kaşıntınız var acaba ? Benimde sol kasıgımda gıdıklanma gibi var da bide sanki sertlık var sağ yumurtalıgıma göre ama kendimi umutlandırmıyorum bu ay
Vajinal bir kaşıntı benimki mantar enfeksiyonu gibi.. 2 ay önce kimyasal geçirdim, o zaman da böyle kaşıntım olmuştu..

Evet benim de aynı böyle oldu, 2-3 gün kaşıntı oldu ve hafifledi. Geçmek üzere ama akıntım var süt gibi..
Bende de sarı beyaz kıvamlı akıntı var ovulasyon testı yaptım bu ay hıc pik görmedim daha. Bende kurtaj oldum 2.5 ay once saglıksız gebelık dıye ondan berıdir adetım de duzene gırmedı zaten

Bende de sarı beyaz kıvamlı akıntı var ovulasyon testı yaptım bu ay hıc pik görmedim daha. Bende kurtaj oldum 2.5 ay once saglıksız gebelık dıye ondan berıdir adetım de duzene gırmedı zaten
Vücudun henüz düzene girmemiştir canım ya da belki direkt gebe kalırsın..

Vücudun henüz düzene girmemiştir canım ya da belki direkt gebe
Bende de sarı beyaz kıvamlı akıntı var ovulasyon testı yaptım bu ay hıc pik görmedim daha. Bende kurtaj oldum 2.5 ay once saglıksız gebelık dıye ondan berıdir adetım de duzene gırmedı zate
Canım pik görmedin çünkü önce regl olacaksın, rahim eski ritmine kavuşacak sonra da yumurtlama gerçekleşecek; yani şu anki akıntılar gebeliğin işareti değil muhtemelen.. Allah tez vakitte yüzünü güldürsün 🤗

Canım pik görmedin çünkü önce regl olacaksın, rahim eski ritmine kavuşacak sonra da yumurtlama gerçekleşecek; yani şu anki akıntılar gebeliğin işareti değil muhtemelen.. Allah tez vakitte yüzünü güldürsün 🤗
Yumurtlamamın ısaretıymıs ovulasyon testi yaptım bugun pik yapmış değerlendircem ınsallah reglimin son tarıhı 30 ocaktı 4 unde bıttı ovulasyon testi yapıyordum bugun pik yapmıs o kasık agrısı gogus hassasıyetı ve akıntı yumurtlamamdanmış sanırım. Bakalım hayırlısı olsun düzenim iyice şaştı adete 9 gün kala yumurtlamıs oluyorum uygulamaya göre bu zamana kadar zaten hep silik çıkıyordu

Yumurtlamamın ısaretıymıs ovulasyon testi yaptım bugun pik yapmış değerlendircem ınsallah reglimin son tarıhı 30 ocaktı 4 unde bıttı ovulasyon testi yapıyordum bugun pik yapmıs o kasık agrısı gogus hassasıyetı ve akıntı yumurtlamamdanmış sanırım. Bakalım hayırlısı olsun düzenim iyice şaştı adete 9 gün kala yumurtlamıs oluyorum uygulamaya göre bu zamana kadar zaten hep silik çıkıyordu
Aa süper çok sevindim canım 🤗 Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin, tez vakitte güzel haberler alalım inşaallah..

X