- 29 Aralık 2016
- 412
- 139
- 29
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Gulum bekle biliyorm cok zor insan sabirsiz oluyor ama inan zaman gecmiyor sonra ogrendiginde daha 3 haftalik oluyor benimde oleydiBenim sanki sökülme ağrısı gibi ağrılarım başladı, reglime 2 gün var daha. Erken gebelik testi almamak için zor duruyorum.
Regl olmadan 1-2 gün önce kasık ağrılarım olur ama sökülme ağrısını tam regl olduğumda hissederim. Bugün bikaç defa lavaboya gittim regl oluyorum herhalde diye ama gelen giden yokSökulme ağrıları hep yaşar mısın adet öncesi, bende de olur.
Kasık ağrısından farklı bu di mi?
Ahh hem de ne sabırsızlık kuzumGulum bekle biliyorm cok zor insan sabirsiz oluyor ama inan zaman gecmiyor sonra ogrendiginde daha 3 haftalik oluyor benimde oleydi
Benim o sökülme ağrıları dahada erken olur.Regl olmadan 1-2 gün önce kasık ağrılarım olur ama sökülme ağrısını tam regl olduğumda hissederim. Bugün bikaç defa lavaboya gittim regl oluyorum herhalde diye ama gelen giden yok
Bir de ağzımda çok tuhaf bir tat var ama bademciklerim şiş, ondan da kaynaklanıyor olabilir. Ben 2 ay önce kimyasal geçirdiğimde birebir regl belirtilerini yaşadım hatta gününde kanamam bile başladı. O yüzden şimdi her şeyi hamileliğe yoruyorum psikolojik olarakBenim o sökülme ağrıları dahada erken olur.
Ahh hem de ne sabırsızlık kuzumBekledim, testi almadan eve geldim
Canm benim ya inş yine olurBir de ağzımda çok tuhaf bir tat var ama bademciklerim şiş, ondan da kaynaklanıyor olabilir. Ben 2 ay önce kimyasal geçirdiğimde birebir regl belirtilerini yaşadım hatta gününde kanamam bile başladı. O yüzden şimdi her şeyi hamileliğe yoruyorum psikolojik olarak
Zaten ben bu ay gittim pco vardi onu biliyotim ama bu zamana kadar hic adetim de gecikmedi ve normal olurdum 3 gun gelir 4 5 az az ama bu ay anlamadık hic bişey yerlesme sandım o da değildi obur aya belli olacakGittin mi Dr a farklı durum,
O tat bende de var 1 2 haftadir aksamlari geliyor gidiyorBir de ağzımda çok tuhaf bir tat var ama bademciklerim şiş, ondan da kaynaklanıyor olabilir. Ben 2 ay önce kimyasal geçirdiğimde birebir regl belirtilerini yaşadım hatta gününde kanamam bile başladı. O yüzden şimdi her şeyi hamileliğe yoruyorum psikolojik olarak
Benim yarın ve bugün hep lavoboya kostüm su gibi akıntı oldu. Ama hiç isey vücudmda yani regle dairede belirti ağrı bişey yokKızlar merhaba,
Regline az gün kalanlar ağrılarınız, belirtileriniz başladı mı?
Haber ver gelişme olursa.Zaten ben bu ay gittim pco vardi onu biliyotim ama bu zamana kadar hic adetim de gecikmedi ve normal olurdum 3 gun gelir 4 5 az az ama bu ay anlamadık hic bişey yerlesme sandım o da değildi obur aya belli olacak
Kaşıntı derken canım ?Merhaba kızlar,
Benim reglime 6 gün kaldı. Sol kasığımda ara ara batmalar var günlerdir. İnanılmaz uykuluyum, akıntımın rengi değişti süt gibi.. Bir de kaşıntı var. 2 ay önceki kimyasal gebeliğimde de kaşıntım olmuştu. Şu an bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi sizce?
Tamam canım insallah bu ay yok ona eminimde Allah büyüktürHaber ver gelişme olursa.
Canım tam regl olmam gereken tarihte kanamam başladı ama pembe akıntı şeklinde, sonraki günler de hep pembe ya da kahverengi akıntı şeklinde devam etti. 6. gün adet kanaması gibi kırmızı yoğun bir kanama ve sancıyla hastaneye koştum. Meğer hamileymişim, kimyasal geçiriyormuşum. Doktor duphaston verdi, kanama hemen geçti ama 2 hafta sonra gebelik sonlandı.Canm benim ya inş yine olur
Kimyasalda rengi nasıldı adetin vepihtili miydi, kaç gün sürdü?
Benim bi kete açık su kıvamında adet olmustum ve pıhtılı o kimyasal olabilir mi diye düşündüm.
Mantar enfeksiyonu gibi vajinada kaşıntı oluştu, 2-3 gün sonra geçirdi. İlk gebeliğimde de aynısını yaşamıştım.Kaşıntı derken canım ?
Yerleşme kanaması olabilir canım ama ben kimyasal geçirirken de böyle olmuştu, 5 ya da 6. günde kanama arttı sancı başladı dayanamayıp hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Bence bir test yap ve kafanı rahatlatmaya çalış; çünkü psikolojik olarak da sökülemiyor olabilirsin..Kızlar benim de adetime 3gun var iken 3 4 damla kahverengi kanama geldi bitti sonrasi lekeler başladı 4 gündür lekeler geliyorkırmızı değil kahverengi lekeler sizce gebelik olabilir mi
Suan 5gundeyim iyice lekeler azaldı ve şuan doktordayim dualarınıza talibimYerleşme kanaması olabilir canım ama ben kimyasal geçirirken de böyle olmuştu, 5 ya da 6. günde kanama arttı sancı başladı dayanamayıp hastaneye gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Bence bir test yap ve kafanı rahatlatmaya çalış; çünkü psikolojik olarak da sökülemiyor olabilirsin..
Benimde yoğun, pembemsi kanamam olmuştu, su gibi fazlaydı.Canım tam regl olmam gereken tarihte kanamam başladı ama pembe akıntı şeklinde, sonraki günler de hep pembe ya da kahverengi akıntı şeklinde devam etti. 6. gün adet kanaması gibi kırmızı yoğun bir kanama ve sancıyla hastaneye koştum. Meğer hamileymişim, kimyasal geçiriyormuşum. Doktor duphaston verdi, kanama hemen geçti ama 2 hafta sonra gebelik sonlandı.