- 18 Ekim 2022
- 260
- 75
- 24
- Konu Sahibi mervemerve1902
Bakalim vermete gidecez aksama sonuc belli olur varsa yukselir yoksa zaten duser demek ki adet olmusumdurFark etmiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim vermete gidecez aksama sonuc belli olur varsa yukselir yoksa zaten duser demek ki adet olmusumdurFark etmiyor canım
Hayırlısi olsun inşallahBakalim vermete gidecez aksama sonuc belli olur varsa yukselir yoksa zaten duser demek ki adet olmusumdur
Verdik bakalim 2 saate cikacakmis sonuçHayırlısi olsun inşallah
Bekliyorum caninVerdik bakalim 2 saate cikacakmis sonuç
Hala lekelenme geliyor ya baya akıntı beyaz akıntıyla karışık kahverengilik var dustuyse deger adettir dimi buBekliyorum canin
2.30 standart değerdir 0 gibi üzülme düşerse pıhtıli oluyorHala lekelenme geliyor ya baya akıntı beyaz akıntıyla karışık kahverengilik var dustuyse deger adettir dimi bu
Demek ki değilmişim yine 2,30 cikmis2.30 standart değerdir 0 gibi üzülme düşerse pıhtıli oluyor
Adet gecikince vücut kendini hamilelige hazırlarDemek ki değilmişim yine 2,30 cikmis
Cok garip bir adetti bu ayAdet gecikince vücut kendini hamilelige hazırlar
İyice sokulsun gelecek ay büyük ihtimalle hamile olursunCok garip bir adetti bu ay
İnşallah canım seninde guzel haberlerini alirizİyice sokulsun gelecek ay büyük ihtimalle hamile olursun
İnşallahİnşallah canım seninde guzel haberlerini aliriz
Yaz sende burayaİnşallah
Tamamdır canımYaz sende buraya
G gizemsdf M mervemerve1902 dünde test yaptım eğip bükerek görmüştüm bugünde yaptım sizce var mı adetim 23 unde
Ben bu mesajini gormemistim bu erken gebelik testi degil heraldeG gizemsdf M mervemerve1902 dünde test yaptım eğip bükerek görmüştüm bugünde yaptım sizce var mı adetim 23 unde
Erken gebelik testi değilBen bu mesajini gormemistim bu erken gebelik testi degil heralde