- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Kızlar benim bat tarihim tahminen martın 22 si. 2 gün önce aşırı sıcak basmalar oldu bu gün ayaklarım buz kesmiş gibi oldu. Kanım az benim bide. Genelde regil olmama az kala ayaklarım üşür . Ama 1 ci gebelik de ayağım üşümüşdü ve göbeğimden sanki içeri çekiliyomuş gibi oluyoruç. Göğüslerimde hafif büyüme var ağrı sızı 0. Sadece kasığmdada bazen ağrı oluyor ama çok az . Daha 6 gün var ama korkuyorum test yapmaya böyle belirtileri olanlar varmı?
Geçen ay bende gördüm ınsallah olur insallahİnşallah, dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ilk defa, erken gebelik testi yapıyordum, çift çizgi görüyordum, çok heyecanlandım
Geçen ay bende gördüm ınsallah olur insallah
Insallah yerlesme kanamasidir canm . Hayirlisiyla guzel haberi alirsin insallahKesildi öğlen gelen kan, daha da gelmedi şimdiye kadar, hafif bir iki damla kan geldi, açık kırmızı, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Insallah yerlesme kanamasidir canm . Hayirlisiyla guzel haberi alirsin insallah
Aşırı akıntım var ya ic çamaşırını beyaz beyaz akıntı olmus yarin adet gunum bekleyelim bakalımKesildi öğlen gelen kan, daha da gelmedi şimdiye kadar, hafif bir iki damla kan geldi, açık kırmızı, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Insallah yerlesmedir canım hayırlısıni versin RabbimKesildi öğlen gelen kan, daha da gelmedi şimdiye kadar, hafif bir iki damla kan geldi, açık kırmızı, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Aşırı akıntım var ya ic çamaşırını beyaz beyaz akıntı olmus yarin adet gunum bekleyelim bakalım
Ay vallahi bekliyorum sadece aşırı yorgunum yarın ola hayrola test yapacak mısınBenim de öyleydi ama bugün hafif kanamam oldu, regl oldum sandım baktım gelen giden yok
Pazar günü düşünüyorum, geçmesini bekleyeceğim, belki regl olurum, belimde ağrı var, karnım ağrıyor, aslında grip oldum. Tüm bunlar ondan da olabilir, vücudum bitkin düştü, sıtma geliyor bana ama yüzüm yanıyorAy vallahi bekliyorum sadece aşırı yorgunum yarın ola hayrola test yapacak mısın
Belirtileriniz neydi bizimlede paylaşır mısınız lütfenBat 19 Mart. Dün verdiğim kanla hamile olduğumu öğrendim yani 4 gün varken. 6 gün varken idrar testiyle öğrendim.Adete 8 gün kala başladı belirtilerim
Benim umudum yok bu ay hiç ınsallah senin olmuştur canım güzel haberler ver bize dePazar günü düşünüyorum, geçmesini bekleyeceğim, belki regl olurum, belimde ağrı var, karnım ağrıyor, aslında grip oldum. Tüm bunlar ondan da olabilir, vücudum bitkin düştü, sıtma geliyor bana ama yüzüm yanıyor
Ama hayırlısı olsun inşallah olmazsa bir daha olmazsa yine deneriz Allahtan ümit kesilmezPazar günü düşünüyorum, geçmesini bekleyeceğim, belki regl olurum, belimde ağrı var, karnım ağrıyor, aslında grip oldum. Tüm bunlar ondan da olabilir, vücudum bitkin düştü, sıtma geliyor bana ama yüzüm yanıyor
.Ama hayırlısı olsun inşallah olmazsa bir daha olmazsa yine deneriz Allahtan ümit kesilmez
Vereceğim inşallah canımBenim umudum yok bu ay hiç ınsallah senin olmuştur canım güzel haberler ver bize de
Tabi, ümitsiz olmak yok, tekrar denerizAma hayırlısı olsun inşallah olmazsa bir daha olmazsa yine deneriz Allahtan ümit kesilmez
Maşallah tebrik ederim, hayırlı olsun inşallahBat 19 Mart. Dün verdiğim kanla hamile olduğumu öğrendim yani 4 gün varken. 6 gün varken idrar testiyle öğrendim.Adete 8 gün kala başladı belirtilerim
Benim umudum yok bu ay hiç ınsallah senin olmuştur canım güzel haberler ver bize de
Ayyy cok mutlu oldummmm test ver hemen kan testiii onunda sonucunu soyle saglikla kucagina al canım