- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Cidden oyle surekli evdeyim insan iyice kendini dinliyor haftaya kadar bekleyim bakayum
Ankaradayim canım da bir kac gundur aşırı halsizim ruhsuzum bu durumda da bir şey yapmak istemiyor insan dua ediyorum sadeceHangi şehirdesin bilmiyorum canım ama hava şu sıralar çok güzel, dışarıya çıkıp temiz hava alabilirsin, insana çok iyi geliyor, hem de kafan dağılır, beden sağlığı yanında,ruh sağlığı da çok önemli bir etken gebe kalma sürecinde
Ben de geçen hafta hasta oldum, pozitif görmeden, dedim herhalde üşüttüm belki de üşüttüm hiç bilmiyorum zor oluyor öylede, halsiz olunca zor oluyorAnkaradayim canım da bir kac gundur aşırı halsizim ruhsuzum bu durumda da bir şey yapmak istemiyor insan dua ediyorum sadece
Evet en iyisi beklemek allah büyüktür daha önümüzde zaman varBen de geçen hafta hasta oldum, pozitif görmeden, dedim herhalde üşüttüm belki de üşüttüm hiç bilmiyorum zor oluyor öylede, halsiz olunca zor oluyor
burayı uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak daha nasip olmadı Adetiniz gecikti mi pekiBel ağrısı akıntı sık idrar
Evet 4. Gunburayı uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak daha nasip olmadı Adetiniz gecikti mi peki
İnşallah pozitif görürsünüzEvet 4. Gun
Insallah ama degilsem de adet olayım artık cok sisti her yerimİnşallah pozitif görürsünüz
Test yapmismiydin bende adet olmayı bekliyorum dayanamayip Test yaptım gözle gorulecek şekilde silik çıktı yada ben görmek istediğim için gördüm inşallah bized3 nasip olur bu ayInsallah ama degilsem de adet olayım artık cok sisti her yerim
Atmıştım buraya iste onlar bende gormek istediğim icin cizgi görüyorum heralde artikTest yapmismiydin bende adet olmayı bekliyorum dayanamayip Test yaptım gözle gorulecek şekilde silik çıktı yada ben görmek istediğim için gördüm inşallah bized3 nasip olur bu ay
Geç döllenme olabilir belki birazdaha bekleyip testi tekrarlayin istersenizAtmıştım buraya iste onlar bende gormek istediğim icin cizgi görüyorum heralde artik
Haftaya kadar bekleyecem bakalim ramazan oruc olacaz zaten cok kafama takmam heraldeGeç döllenme olabilir belki birazdaha bekleyip testi tekrarlayin isterseniz
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorumHaftaya kadar bekleyecem bakalim ramazan oruc olacaz zaten cok kafama takmam heralde
Vallahi iyice psikoloji kalmadi hamile degilim bence ama insallah guzel haber alırım 5 dk once asiri mutluyken esimle şakalaşırken ben yorulfum diyip aglamaya başladım delirdim heralde dua edin nolurHayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Çok fazla düşünmemeye çalışın gecikmeniz 1 hafta olunca testi tekrarlayin attığınız teste sanki gölge gördüm gibi geldi bana inşallah güzel haberler alırsınızVallahi iyice psikoloji kalmadi hamile degilim bence ama insallah guzel haber alırım 5 dk once asiri mutluyken esimle şakalaşırken ben yorulfum diyip aglamaya başladım delirdim heralde dua edin nolur
Insallah canım insallah Allahım isteyen herkese versinÇok fazla düşünmemeye çalışın gecikmeniz 1 hafta olunca testi tekrarlayin attığınız teste sanki gölge gördüm gibi geldi bana inşallah güzel haberler alırsınız
Amin inşallahhhInsallah canım insallah Allahım isteyen herkese versin
Bende ovulasyondan birkaç gün sonra kasık ağırları başladı aynen uykudan uyandım bir gece bugünde hiç bitmeden devam etti adetime 3 gün var meraktan öleceğim birde bende alerji oldu ve ateş yaşayan var mı acabaYumurtlama günüm 24 üydü ama benim daha erken yumurtlama günüm oluyor yani 22 si üç kere ilişki yaşadık o 22 23 ve 25inde daha sonra kasık ağrım başladı hemen bi gece uykudan kalktım karın ağrısıyla bel ağrısıyla ama öyle böyle bir ağrı değildi meme şişmesi ve dağılması vardı birde baş ağrısı canım akıntı falan yoktu yerleşme kanamasıda olmadı