-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Eveet canım bende belim kasiklarim agriyor bugunde terleme başladı esimde hasta heralde bende usuttum her ay sabredecem diyorum yine her seyi hamilelige bağlıyorummerve tüm mesajlarını okudum neredeyse aynısı yaşadım bu süreçte. ayın 19nda adet olmam gerekiyor ama beklemek cidden zor. erken gebelik testi yapsam mı bilemedim. iki gündür süren müthiş bir bel sırt baş ağrım var ama bugün burnumda akmaya başladı sanırım üşüttüm . bende hamilelik belirtisi olabilir diye seviniyordum
Bence gebelik var gibi ama siz yine de sabah bir daha yapın testi garanti olsunYaa canım merhaba testim boyle çıktı ama adete daha 7 8 gun var kuruma mi sizce islattim felan ama boyle hala sabah yine mi test yapsam ki?
Erken gebelik testinde şu aralar çıkabilir çok merak ediyorsan yap ben kesin yapardımmerve tüm mesajlarını okudum neredeyse aynısı yaşadım bu süreçte. ayın 19nda adet olmam gerekiyor ama beklemek cidden zor. erken gebelik testi yapsam mı bilemedim. iki gündür süren müthiş bir bel sırt baş ağrım var ama bugün burnumda akmaya başladı sanırım üşüttüm . bende hamilelik belirtisi olabilir diye seviniyordum
Yaptim negatifErken gebelik testinde şu aralar çıkabilir çok merak ediyorsan yap ben kesin yapardım
Üzme lütfen kendini Allah en hayırlı zamanda nasip eder umarım nefes aldığımız sürece umut varYaptim negatif
Kan verdim 15 dakika önceErken gebelik testinde şu aralar çıkabilir çok merak ediyorsan yap ben kesin yapardım
İnşallah hayırlı haberler gelir buraya da yazmayı unutma dualarım seninleKan verdim 15 dakika önceinsaallah vardır biseler o kdar hastayım ki bi an once cıksın da bi serum alım ilaç alım baska zaman olsa bu kdar hasta olmam
Sonuc ne canım insallah guzel haberler alırsınKan verdim 15 dakika önceinsaallah vardır biseler o kdar hastayım ki bi an once cıksın da bi serum alım ilaç alım baska zaman olsa bu kdar hasta olmam
Bilmiyorum erken gebelik testine de guvenmiyorum aslinda cunku pozitif cikarmisti bir kere kanda negatifti gecen ayda bir cizgi gordum gibi yine negatif aşırı akıntım var ya adet geliyor ondan ya da baska bir sey varÜzme lütfen kendini Allah en hayırlı zamanda nasip eder umarım nefes aldığımız sürece umut var
Beklenen adet tarihiniz ne zamanBilmiyorum erken gebelik testine de guvenmiyorum aslinda cunku pozitif cikarmisti bir kere kanda negatifti gecen ayda bir cizgi gordum gibi yine negatif aşırı akıntım var ya adet geliyor ondan ya da baska bir sey var
18i canımBeklenen adet tarihiniz ne zaman
18i canım
Az kalmışş test yapacak mısınız18i canım
Aşırı akıntım var ama heralde adetten beklemek cok zor guzel haberler alalim ınsallah canımBenim de beklenen regl tarihim bu ve heyecanlı bir şekilde bekliyorum, her şey gönlümüzce olsun inşallah
Canim yaptim ama negatif 7 gun varken pozitif çıktı sonraları negatif çıktıAz kalmışş test yapacak mısınız
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBat 19 Mart. Dün verdiğim kanla hamile olduğumu öğrendim yani 4 gün varken. 6 gün varken idrar testiyle öğrendim.Adete 8 gün kala başladı belirtilerim
Aşırı akıntım var ama heralde adetten beklemek cok zor guzel haberler alalim ınsallah canım