Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

merve tüm mesajlarını okudum neredeyse aynısı yaşadım bu süreçte. ayın 19nda adet olmam gerekiyor ama beklemek cidden zor. erken gebelik testi yapsam mı bilemedim. iki gündür süren müthiş bir bel sırt baş ağrım var ama bugün burnumda akmaya başladı sanırım üşüttüm . bende hamilelik belirtisi olabilir diye seviniyordum :KK43:

merve tüm mesajlarını okudum neredeyse aynısı yaşadım bu süreçte. ayın 19nda adet olmam gerekiyor ama beklemek cidden zor. erken gebelik testi yapsam mı bilemedim. iki gündür süren müthiş bir bel sırt baş ağrım var ama bugün burnumda akmaya başladı sanırım üşüttüm . bende hamilelik belirtisi olabilir diye seviniyordum :KK43:
Eveet canım bende belim kasiklarim agriyor bugunde terleme başladı esimde hasta heralde bende usuttum her ay sabredecem diyorum yine her seyi hamilelige bağlıyorum

Erken gebelik testinde şu aralar çıkabilir çok merak ediyorsan yap ben kesin yapardım🙏🏻😍🙈

Üzme lütfen kendini Allah en hayırlı zamanda nasip eder umarım nefes aldığımız sürece umut var 😍🌸🙏🏻💕
Bilmiyorum erken gebelik testine de guvenmiyorum aslinda cunku pozitif cikarmisti bir kere kanda negatifti gecen ayda bir cizgi gordum gibi yine negatif aşırı akıntım var ya adet geliyor ondan ya da baska bir sey var

Kızlar benim bat tarihim tahminen martın 22 si. 2 gün önce aşırı sıcak basmalar oldu bu gün ayaklarım buz kesmiş gibi oldu. Kanım az benim bide. Genelde regil olmama az kala ayaklarım üşür . Ama 1 ci gebelik de ayağım üşümüşdü ve göbeğimden sanki içeri çekiliyomuş gibi oluyoruç. Göğüslerimde hafif büyüme var ağrı sızı 0. Sadece kasığmdada bazen ağrı oluyor ama çok az . Daha 6 gün var ama korkuyorum test yapmaya böyle belirtileri olanlar varmı?

X