Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Kızlar 7 martta adet oldum. adet biter bitmez ilişkiye başladık. 2 günde bir ilişkimiz oluyo akıntım normalde hep olurdu ilk defa bu ay denemeye başladık eşimle şuana kadar yoğun akıntım hiç olmadı. su damlası gibi bi iki damla sıvı akıntım oluyo şuan beyaz ya da kıvamlı değil. o yüzden yumurtlama dönemimi bilmiyorum bugün sol kasığımda batma başladı ve 2 gündür de sinir halim var adetin üzerinden 11 gün geçmiş gebelik varsa bu belirtiler bu kadar erken olur mu normal mi gebelik İlk aydan tutabilir mi

Tutabilir canım, sen yinede regl gününü bence bekle, inşallah vardır, ilk aydan da tutabilir tabi 💕💐

Maşallah ne kadar hamile olduğunu öğrenen olmuş 😊 ben de iki yıllık evli sayılırım nisandan itibaren çocuk düşünüyoruz radyoloji teknikeriyim bu yüzden planlı gebelik olması lazim umarım sağlıkli ve en kısa şekilde hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin. Sormak istedgim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim 30 Mart'ta adet gözüküyor dongum 24 gün 8-11 Nisan da yumurtlamam gözüküyor ama pek bı bilgim yok bu konuda ilk defa deneyeceğim için ovulasyon testi aldim ama ne zamandan itibaren yapmaya baslycam bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Maşallah ne kadar hamile olduğunu öğrenen olmuş 😊 ben de iki yıllık evli sayılırım nisandan itibaren çocuk düşünüyoruz radyoloji teknikeriyim bu yüzden planlı gebelik olması lazim umarım sağlıkli ve en kısa şekilde hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin. Sormak istedgim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim 30 Mart'ta adet gözüküyor dongum 24 gün 8-11 Nisan da yumurtlamam gözüküyor ama pek bı bilgim yok bu konuda ilk defa deneyeceğim için ovulasyon testi aldim ama ne zamandan itibaren yapmaya baslycam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Canim adetten bir 5 gun sonra felan başlayın diyorlar ama bence adet bittikten hemen sonra başla bazilari adet bittikten hemen sonra yumurtlama görebiliyor bazisi tam ortasinda bazisi sonda 14 gun felan deniyor ama cok dogru degil bence adet bitiminden hemen sonra başlamani tavsiye ederim inşallah her sey gonlunce olur

Psikolojik olarak cizgi mi goruyorum sabah bir daha yapacam ama bakar mısınız

Eklentiler

• 1679343728940.jpg
    1679343728940.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 241
Canim adetten bir 5 gun sonra felan başlayın diyorlar ama bence adet bittikten hemen sonra başla bazilari adet bittikten hemen sonra yumurtlama görebiliyor bazisi tam ortasinda bazisi sonda 14 gun felan deniyor ama cok dogru degil bence adet bitiminden hemen sonra başlamani tavsiye ederim inşallah her sey gonlunce olur
Teşekkürler amin inşallah sizinde 🙏🏻

X