Kızlar hamilelik belirtileriniz adetten kac gun once başladı

Tutabilir canım, sen yinede regl gününü bence bekle, inşallah vardır, ilk aydan da tutabilir tabi

Maşallah ne kadar hamile olduğunu öğrenen olmuş ben de iki yıllık evli sayılırım nisandan itibaren çocuk düşünüyoruz radyoloji teknikeriyim bu yüzden planlı gebelik olması lazim umarım sağlıkli ve en kısa şekilde hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin. Sormak istedgim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim 30 Mart'ta adet gözüküyor dongum 24 gün 8-11 Nisan da yumurtlamam gözüküyor ama pek bı bilgim yok bu konuda ilk defa deneyeceğim için ovulasyon testi aldim ama ne zamandan itibaren yapmaya baslycam bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Canim adetten bir 5 gun sonra felan başlayın diyorlar ama bence adet bittikten hemen sonra başla bazilari adet bittikten hemen sonra yumurtlama görebiliyor bazisi tam ortasinda bazisi sonda 14 gun felan deniyor ama cok dogru degil bence adet bitiminden hemen sonra başlamani tavsiye ederim inşallah her sey gonlunce olur

Teşekkürler amin inşallah sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…