- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
-
- Konu Sahibi mervemerve1902
Haftaya vereceğim inşallah canım, hemen vermeyeceğim, regl geçmesinden 4-5 gün sonra sağlıklı sonuç almak için, yazarım ama onunda, Rabbim sizlerede nasip eylesin inşallahAyu
Ayyy cok mutlu oldummmm test ver hemen kan testiii onunda sonucunu soyle saglikla kucagina al canım
Kızlar 7 martta adet oldum. adet biter bitmez ilişkiye başladık. 2 günde bir ilişkimiz oluyo akıntım normalde hep olurdu ilk defa bu ay denemeye başladık eşimle şuana kadar yoğun akıntım hiç olmadı. su damlası gibi bi iki damla sıvı akıntım oluyo şuan beyaz ya da kıvamlı değil. o yüzden yumurtlama dönemimi bilmiyorum bugün sol kasığımda batma başladı ve 2 gündür de sinir halim var adetin üzerinden 11 gün geçmiş gebelik varsa bu belirtiler bu kadar erken olur mu normal mi gebelik İlk aydan tutabilir mi
Amin canim amin bugun adet gunumdu hicc belirtim yok akıntım var sadeceHaftaya vereceğim inşallah canım, hemen vermeyeceğim, regl geçmesinden 4-5 gün sonra sağlıklı sonuç almak için, yazarım ama onunda, Rabbim sizlerede nasip eylesin inşallah
Amin canim amin bugun adet gunumdu hicc belirtim yok akıntım var sadece
Sizce adet gününden bir gün önce test yapsam doğru sonuç verir miTest yapabilirsin canım sen de evde varsa hemen yap bence
Evde yok canim ya korkuyorum daTest yapabilirsin canım sen de evde varsa hemen yap bence
Evde yok canim ya korkuyorum da
Akıntı suan bazen bir gaz sancıları baska bir sey yok normalde gogsum cok agrirdi bu ay olmadıHerhangi bir belirtin var mı canım
İnşallah vardır canım, benim de öyle çok belirgin belirtim yoktu, belki vardı ama ben kendimi yoklamamaya söz vermiştimAkıntı suan bazen bir gaz sancıları baska bir sey yok normalde gogsum cok agrirdi bu ay olmadı
Vallahi ben suan saldim ovulasyon testi yaptim yine silik cizgi vardi degilim diye düşünüyorum da vallahi bilmiyorumİnşallah vardır canım, benim de öyle çok belirgin belirtim yoktu, belki vardı ama ben kendimi yoklamamaya söz vermiştim
Vallahi ben suan saldim ovulasyon testi yaptim yine silik cizgi vardi degilim diye düşünüyorum da vallahi bilmiyorum
Onlarınki pik oluyor canım benim silikOvulasyon testi ile öğrenen çok kişi var, burada okumuştum, inşallah vardır canım
Onlarınki pik oluyor canım benim silik
Dogrudur canim ama benim umudum hic yokBen hiç kullanmadım canımm, sadece okumuştum
Tebrikler saglikla kucagina al insallah
Tebrikler saglikla kucagina al insallah
Canim adetten bir 5 gun sonra felan başlayın diyorlar ama bence adet bittikten hemen sonra başla bazilari adet bittikten hemen sonra yumurtlama görebiliyor bazisi tam ortasinda bazisi sonda 14 gun felan deniyor ama cok dogru degil bence adet bitiminden hemen sonra başlamani tavsiye ederim inşallah her sey gonlunce olurMaşallah ne kadar hamile olduğunu öğrenen olmuşben de iki yıllık evli sayılırım nisandan itibaren çocuk düşünüyoruz radyoloji teknikeriyim bu yüzden planlı gebelik olması lazim umarım sağlıkli ve en kısa şekilde hamile kalabilirim dualarınızı eksik etmeyin. Sormak istedgim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim 30 Mart'ta adet gözüküyor dongum 24 gün 8-11 Nisan da yumurtlamam gözüküyor ama pek bı bilgim yok bu konuda ilk defa deneyeceğim için ovulasyon testi aldim ama ne zamandan itibaren yapmaya baslycam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Teşekkürler amin inşallah sizindeCanim adetten bir 5 gun sonra felan başlayın diyorlar ama bence adet bittikten hemen sonra başla bazilari adet bittikten hemen sonra yumurtlama görebiliyor bazisi tam ortasinda bazisi sonda 14 gun felan deniyor ama cok dogru degil bence adet bitiminden hemen sonra başlamani tavsiye ederim inşallah her sey gonlunce olur