- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi mervemerve1902
Benimde bi gelse adette rahatlasam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne oldu lekelenme için doktor ne dediSuan 5gundeyim iyice lekeler azaldı ve şuan doktordayim dualarınıza talibim inşallah hayırlısı ile güzel haber alirim
Kan sonucum negatif çıktı estrofem ilacı verdiSonuç ne oldu lekelenme için doktor ne dedi
Selamün aleyküm hanımlar.. Adetime 3 gün falan kaldı. Yaklaşık Bi haftadır aşırı bel ağrım oldu beraberinde kasık ağrım ama belim kopacak gibi tutulmuş gibi kabızlıkta eşlik etti ve gaz sorunu tabii. Lağman ile lavaboya çıktım Bi gün sonra tekrar kabızlık başladı bel ağrım hafifledi gaz sancım da ama özellikle sağ kasığım da bazen ağrı bazen sızı bazen de böyle pıt pıt atar gibi hissediyorum. Başım çok ağrıyor gözüm kararıyor kafamı yastığa koyduğumda kaldıramıyorum bugün başladı bu. İştahım kapandı çay delisi biri olarak çay bile içemiyorum. Çok afedersiniz geğirme problemim oluştu. Böyle belirtileri olup hamile kalan var mı acaba? Bide Bi. Kaç gündür aşırı sıcak basması var ayaklarım vücudum avuç içimden ateş çıkıyor sanki geçiyor üşüyorum gece bazen bazen sıcaklamatan uyanıyorumBenim reglimden 10 gün önce başlamıştı belirtileri reglime 6 gün kala kaset test yaptım ikiside silik çizgiydi kan verdim o gün 16 çıkmıştır Şuan 5 haftalık :)
Benim de şubat ayı adetim aynı bahsettiğiniz gibi normalden farklı oldu. Ve bu ilk kez oldu, tam gününde geldi ama normalde 5 gün sürer 3 günü dolu dolu kanamalı ve ağrılı geçerdi, ped dayanmazdı. Bu ay ilk defa 1 gün az kanamalı geldi ve sonrası kahverengi çok az az. Hamile olmadigim için depreme aşırı üzülüp stres yaptım korktum ondan böyle olmustur dedim. Reglim bitince yine çalışmalara devam ettik. Beklenen adetim 16 mart, inşallah olur Allahım nasip etsin bekleyenlereBenim ilk o yüzden bilgim yok hic
İnşallah canım.benimde üç gün az az lekelenme tarzı oldu kanama.iki gün gecikerek oldu bide.eğer adetse o olan şuanda kasıklarım çok ağrıyo sebebi ne olabilirkiBenim de şubat ayı adetim aynı bahsettiğiniz gibi normalden farklı oldu. Ve bu ilk kez oldu, tam gününde geldi ama normalde 5 gün sürer 3 günü dolu dolu kanamalı ve ağrılı geçerdi, ped dayanmazdı. Bu ay ilk defa 1 gün az kanamalı geldi ve sonrası kahverengi çok az az. Hamile olmadigim için depreme aşırı üzülüp stres yaptım korktum ondan böyle olmustur dedim. Reglim bitince yine çalışmalara devam ettik. Beklenen adetim 16 mart, inşallah olur Allahım nasip etsin bekleyenlere
Eğer o adetse ve üzerinden 8-10-12 gun gectiyse bu yumurtlama agrisi olabilir. Ama yumurtlama döneminiz geçtiyse ve mart ayi regli yaklaşmakta ise eğer düşünüyorsanız hamilelik değilse rahim problemleri...aklıma başka bir şey gelmedi. Çocuk istiyorsanız inşallah bebektirİnşallah canım.benimde üç gün az az lekelenme tarzı oldu kanama.iki gün gecikerek oldu bide.eğer adetse o olan şuanda kasıklarım çok ağrıyo sebebi ne olabilirki
Ben de bu ay ovulasyon testi kullandim ama adetimden hemen sonra baslamadim 4 5 gun sonra başladim cizgiler o zaman belirgindi pik degildi ama sonra iyice yol oldu gibi ya adetten hemen sonra yumurtlama oldu ya da daha hic olmadı anlamadım bu ay vucudum bana büyük bir oyun oynuyorBenim de şubat ayı adetim aynı bahsettiğiniz gibi normalden farklı oldu. Ve bu ilk kez oldu, tam gününde geldi ama normalde 5 gün sürer 3 günü dolu dolu kanamalı ve ağrılı geçerdi, ped dayanmazdı. Bu ay ilk defa 1 gün az kanamalı geldi ve sonrası kahverengi çok az az. Hamile olmadigim için depreme aşırı üzülüp stres yaptım korktum ondan böyle olmustur dedim. Reglim bitince yine çalışmalara devam ettik. Beklenen adetim 16 mart, inşallah olur Allahım nasip etsin bekleyenlere
Bir sonraki adete kadar her gün yinelediniz mı testi? Her zamankinden farklı günde olabilir yumurtlama , bilemedimBen de bu ay ovulasyon testi kullandim ama adetimden hemen sonra baslamadim 4 5 gun sonra başladim cizgiler o zaman belirgindi pik degildi ama sonra iyice yol oldu gibi ya adetten hemen sonra yumurtlama oldu ya da daha hic olmadı anlamadım bu ay vucudum bana büyük bir oyun oynuyor
Duzenli olmadı disarida felan oldum belki de kacirdim ama zaten 2 gunde 1 ilisli oluyor bugunde sag kalcam ve kasığım ağrıyor topallayarak yürüyorum belki de yumurtlama günüm artık kafaya takmama kararı aldım yoksa psikoloji alt ust olduBir sonraki adete kadar her gün yinelediniz mı testi? Her zamankinden farklı günde olabilir yumurtlama , bilemedim
Anladım, aşırı haklisiniz. Bu kafaya takmama yoluna benim de bir an evvel girmem lazım. Aksi halde gebelik elde edemedigim gibi bir de akıl sağlığımı yitireceğim...Duzenli olmadı disarida felan oldum belki de kacirdim ama zaten 2 gunde 1 ilisli oluyor bugunde sag kalcam ve kasığım ağrıyor topallayarak yürüyorum belki de yumurtlama günüm artık kafaya takmama kararı aldım yoksa psikoloji alt ust oldu
Aslında yumurtlama takvim vs bırakıp 2 günde 1 ilişkiye devam etsek , kafamız da rahat olsa sıkıntı olmayacak. 2 günde 1 ilişki de yorucu ve sıkıcı oluyor bir yerden sonra , o yüzden de ben takibe yöneliyorum tekrar. Çok karisigim bilmiyorum yaDuzenli olmadı disarida felan oldum belki de kacirdim ama zaten 2 gunde 1 ilisli oluyor bugunde sag kalcam ve kasığım ağrıyor topallayarak yürüyorum belki de yumurtlama günüm artık kafaya takmama kararı aldım yoksa psikoloji alt ust oldu
2 Gunde 1 iliski oluyor zaten yine iliskiden sonra belimin altina yastık koyuyorum adete 10 gun var bekliyorum onu dusunerek iliski yasayinca da olmuyor diyorlar bende pco da var bilmiyorum cidden hamile kalmak cok zormus kolay bir sey degilmisAslında yumurtlama takvim vs bırakıp 2 günde 1 ilişkiye devam etsek , kafamız da rahat olsa sıkıntı olmayacak. 2 günde 1 ilişki de yorucu ve sıkıcı oluyor bir yerden sonra , o yüzden de ben takibe yöneliyorum tekrar. Çok karisigim bilmiyorum ya
Yaa canım merhaba testim boyle çıktı ama adete daha 7 8 gun var kuruma mi sizce islattim felan ama boyle hala sabah yine mi test yapsam ki?Amin en yakın zamanda nasıp etsin inşallah
Merhaba siz kaç aydır bebek istiyorsunuz ne kadar zamandır bekliyorsunuzDuzenli olmadı disarida felan oldum belki de kacirdim ama zaten 2 gunde 1 ilisli oluyor bugunde sag kalcam ve kasığım ağrıyor topallayarak yürüyorum belki de yumurtlama günüm artık kafaya takmama kararı aldım yoksa psikoloji alt ust oldu
Duzenli olarak 2.5 aydir bur ara istedik sonra geri bazi şeylerden dolayi erteledik canimMerhaba siz kaç aydır bebek istiyorsunuz ne kadar zamandır bekliyorsunuz
Çok yeniymiş daha bizim 13 ay olduDuzenli olarak 2.5 aydir bur ara istedik sonra geri bazi şeylerden dolayi erteledik canim
Bakalim adete 4 gun kaldı bekliyoruz bakalim Allahım ınsallah nasip eder isteyen herkeseÇok yeniymiş daha bizim 13 ay oldu