- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
Daha 1 hafta varken bole cikmasi bi an umutlandirdi, cokta umutlanmamali gerci yaCanim ikinci cizgi gayet belirgin, yarin tekrarla testi..ay hadi insallah kuzum yaa :)
Canim kismette varsa olur, umutsuz da yasanmiyor ki :) :) insallah o bebis buraya gelicekDaha 1 hafta varken bole cikmasi bi an umutlandirdi, cokta umutlanmamali gerci ya(
Hahah haklisin vala kuzum ya, ya hep bole aklinda olmadgi anlarda insanlar hamilr oldgnu ogrenio ya bence bnm hic ole bi anim olmicak gbi gelio napicam bilmemCanim kismette varsa olur, umutsuz da yasanmiyor ki :) :) insallah o bebis buraya gelicek
Yaaa oyle deme bak gor sendende guzel haberleri alacagimiz gunler yakin..ben inaniyorum :)Hahah haklisin vala kuzum ya, ya hep bole aklinda olmadgi anlarda insanlar hamilr oldgnu ogrenio ya bence bnm hic ole bi anim olmicak gbi gelio napicam bilmem
Hep beraber insallah cnmm aminnnOlac
Yaaa oyle deme bak gor sendende guzel haberleri alacagimiz gunler yakin..ben inaniyorum :)
Ayni gibi geldi banada canim, ama koyuluk cok guzel yaa :) :) hadi insallah.. Bir iki gun sonra erken gebelik testi yap muhakkak:)
düşünmicem düşünmicem :):) umutlanmıcamAyni gibi geldi banada canim, ama koyuluk cok guzel yaa :) :) hadi insallah.. Bir iki gun sonra erken gebelik testi yap muhakkak:)
tebrik ederim :)Canım ben hamileyim :)
senin yaptığın test gebelik testi mi ovulasyon testi mi? bugün için durumlar nasıl :)
ovulasyon testiydi cnm bat 15 ağustos ama maalesef bu ayda olmadı bnmsenin yaptığın test gebelik testi mi ovulasyon testi mi? bugün için durumlar nasıl :)
dur canım nerden biliyorsun daha 15 e varovulasyon testiydi cnm bat 15 ağustos ama maalesef bu ayda olmadı bnm
gebelk testi yaptm cnm olsa çıkardı kısmetdur canım nerden biliyorsun daha 15 e var
hmm kısmet tabi de, gebelik testine de adet geçtikten sonra çıkar deniyor ya kimi zaman, sen yine de üzme kendinigebelk testi yaptm cnm olsa çıkardı kısmet
canim bende onu duydum adete 1-2 gun kala koyu cizgi cikarsa olabilir diyolar..bu arada sen doktora gittin ama esin de gitti mi? Yani sperm testi verdi mi?kızlar benimde dün ovlsyon günümdü bnde baya koyu kırmızı çizgiyi yakaladım .ve tabiki değerlendirdik. bnmde bu ay çok umudum yok. incir kürü yapıyorum 1 haftadır. bakalım ne olcak merak ediyorum. beende takmamaya çalışıyorum. benmde hormonlar düzgün kist yok adetler düzenli ama 11 aydır olmuyo. 13 ay doğm kontrol kullandım. off gerçekten zormuş bu işler milletin şıp diye oluyo biz aylardır uğraşıyorz.acaba tüplerde mi bişi var diye düşünmeye başladım. hormon testinden öncede hormonal kesin diyordum. ayy napcam bilemiyorum :) kafam karışık :) bu ovulasyon testlerinde ergen gebelik belli oluyomuş doğru mu sizce :?[/
Hayir tatlim sadece ben gittim . Eylul yada ekimde esimle beraber gidicez bakalm ne test gerekiyosa yaptrcaz canim.canim bende onu duydum adete 1-2 gun kala koyu cizgi cikarsa olabilir diyolar..bu arada sen doktora gittin ama esin de gitti mi? Yani sperm testi verdi mi?