Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Cnm bugunde yaptm bat a 5 var ama olsa daha koyu olmaliydi sanki, gecen gune gore daha koyumu onuda pek ayirt edemedim cogito88

Eklentiler

• _20150810_102511.JPG
    88 KB · Görüntüleme: 59
kızlar bu kadar zor mu oluyormuş bebek ya, kafana takma deniyor da takmadan da olmuyor ki.
Herşeyin vardır bir zamanı diyorum artık, ben tekrar kontrolümü oldum, çok şükür sıkıntı çıkmadı, şimdi de tüplerim mi kapalı diye kafama takmaya başladım, hayırlısı :)

kızlar benimde dün ovlsyon günümdü bnde baya koyu kırmızı çizgiyi yakaladım .ve tabiki değerlendirdik. bnmde bu ay çok umudum yok. incir kürü yapıyorum 1 haftadır. bakalım ne olcak merak ediyorum. beende takmamaya çalışıyorum. benmde hormonlar düzgün kist yok adetler düzenli ama 11 aydır olmuyo. 13 ay doğm kontrol kullandım. off gerçekten zormuş bu işler milletin şıp diye oluyo biz aylardır uğraşıyorz.acaba tüplerde mi bişi var diye düşünmeye başladım. hormon testinden öncede hormonal kesin diyordum. ayy napcam bilemiyorum :) kafam karışık :) bu ovulasyon testlerinde ergen gebelik belli oluyomuş doğru mu sizce :?

canim bende onu duydum adete 1-2 gun kala koyu cizgi cikarsa olabilir diyolar..bu arada sen doktora gittin ama esin de gitti mi? Yani sperm testi verdi mi?

kızlar , yumurtlama günü dışında ilişkiye girip gebe kalan var mı ?
ihtimal var mıdır ? :) ne kadar süre sonra gebelik testi yapmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…