Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Aynen yaaa..
Yok ya, gerçekten negatifi görsem üzülmem bekleyiş oooo bitirdi beni..
Aynen bir dahaki yumurtlama zamanım şuan ki hesaplamama göre tam tatilde olduğum haftaya denk geliyor.. İnşallah bir daha ki ay tutar..

bide ben stres olmiyim die kimsye sölemiorm bebiş denemelrnde oldğmu, istemiorm daha ayağındayım o daha zor oluo ,ay diorm allahın gücüne gtmez inşalh

Hahhaa aynı ben.. Bende kimseye söylemiyom zaten 2. bebek için herkes ısrarda.. Birde söylesem onlarda sayacak adetimi daha çok stres yaptırcaklar..

eğer bende vaktnde regl olursam sonraki yumurtlama haftası bnmde tatilimize denk gelio ohooo sabah akşam geniş geniş çalışma

Kizlarr nasilsiniz..benim tam olarak yumurtlama gunum bugundu gece calisma oldu bakalim bugun bos gecer yarinda calisiriz ne olur ne olmaz diye sabirli bekleyis benimde basladi ama 2 hafta nasil geccek yaa

kizlar adet tarihime daha 9 gun var..acaba simdi test yapsam cikar mi? Hamile arkadaslar siz ilk ne zman ogrendiniz veya en erken ne zman belirti yasadiniz? paylasimlarinizi bekliyorum
Merhaba,
Ben 6 gün önce öğrendim.
Erken öğrenmeni pek tavsiye etmiyorum.
KAnda değerim 19.04 çıkmıştı.
Bu sefer acaba kimyasal mı diye 2 günde bir kan tahlili yaptırıyorsun, sonra zaten en az 3 hafta beklemen gerekiyor bebek ve kalp atışlarını görmek için...
Sabırla adeti bekleyince bu süre de azalıyor, gebelik testlerine boşuna para da vermiyorsun.
Dilerim fazla beklemeden kavuşursun müjdene...

Merhaba cok tesekkur ederim paylasimin icin..aslinda haklisin erken ogrenmeninde skntilari oldugunu duymustum ama iste cok isteyince dayanamiyor insan :) sende belirti olmusmuydu?

Merhaba cok tesekkur ederim paylasimin icin..aslinda haklisin erken ogrenmeninde skntilari oldugunu duymustum ama iste cok isteyince dayanamiyor insan :) sende belirti olmusmuydu?
Belirti yoktu. Sabırsızlık vardı :)
21 aydır istiyorduk.
Bu ay son kez deniyoruz demiştim eşime.
Yaşımdan dolayı (36) tüp bebek yolunu araştıracaktık.
İlk 3 gebeliğimde (ilk ikisini 6. ve 8. haftada kaybettim) bir yada ikinci ayki denemede hamile kalmıştım.
Üçüncü gebeliğimde hissetmiştim hamile olduğumu, aşırı duygusal, herşeye ağlayan birşey olmuştum. Onu de 6 gün varken öğrendim.
4.yü de 21 ay içinde yaptığım onlarca gebelik testinden sonuncusuyla öğrendim :)
Sonrası malum... "gün aşırı kanda gebelik testleri, neden midem bulanmıyor, birşeyler ters mi gidiyor, acaba boş geblik mi, kimyasal mı" stresi ile geçiyor taa ki 7. haftaya kadar.
Sağlıklı evlatlarınıza aramadan kavuşmanız dileklerimle...

Kizlarr nasilsiniz..benim tam olarak yumurtlama gunum bugundu gece calisma oldu bakalim bugun bos gecer yarinda calisiriz ne olur ne olmaz diye sabirli bekleyis benimde basladi ama 2 hafta nasil geccek yaa

İyiyiz canım sen nasılsınn.. Bence bugünde değerlendir birşey olmaz... İnşallah güzel haberler alabiliriz bu ay uğurlu gelir..

Canim allah bebisine ve sana saglik versin..umarim hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin..allah kimsenin kucagini bos birakmasin..cok cok sevindim adina..darisi insallah bize

Canim allah bebisine ve sana saglik versin..umarim hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin..allah kimsenin kucagini bos birakmasin..cok cok sevindim adina..darisi insallah bize
Bütün güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Darısı beklemeden sizlerin ve tüm isteyenlerin başına olsun canım.

İyiyiz canım sen nasılsınn.. Bence bugünde değerlendir birşey olmaz... İnşallah güzel haberler alabiliriz bu ay uğurlu gelir..
Ayy oyle mi diyosun calisayimmi bugunde ? Ay ne bileyim sperm kalitesi falan biseyler diyolar ya hani..o yuzden 1 gun araylami yapsam dedim..ben en iyisi birazdan bi ovulasyon testi yapayim bakalim nasil cikcak..paylasirim burdanda

Benim de bata kaldı 5... Geçmiyor resmen saydıkça ama napim elimde değil.. Buarada bende belirtilerin hepsi durdu hiçbişi yok..

Ayy oyle mi diyosun calisayimmi bugunde ? Ay ne bileyim sperm kalitesi falan biseyler diyolar ya hani..o yuzden 1 gun araylami yapsam dedim..ben en iyisi birazdan bi ovulasyon testi yapayim bakalim nasil cikcak..paylasirim burdanda

Bence değerlendir canım ben ovulasyon günümde peşpeşe çalıştım bakalım ne olacak..
Sperm kalitesi yüzdeyüz düşmüyor ki.. Belki o gün yaptığım ilişkiden olacak oyüzden bu ay full+full çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…