tesekkurler :)Canim ekte degerler var sanirim 19 dan yuksek cikmasi lazim gebelikten suphe etmek icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurler :)Canim ekte degerler var sanirim 19 dan yuksek cikmasi lazim gebelikten suphe etmek icin
Bisey degil yanlislikla 19 yazmisim.9.8 olacakti :) neyse sen zaten tabloyu gorunce farketmissindir..iyi geceler :)tesekkurler :)
ben de bilmiyorum, simdi arastirdim biraz, anladigim kadariyla spermlerin olmeden yumurtaya ulasabilmesi icin yardimci bir siviymis . yanlisim varsa duzeltiniz arkadaslar :) iyi geceler :))Canim ben bilmiyorum o ne icin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/preseed-kullananlar.222939/ bu sayfayı bi incele istersen cnm memnun kalan çok ama allah bilir tabiki sipariş ettim ben genede :)Canim ben bilmiyorum o ne icin?
aynen cnm inşallah bakalm :)Denemeden zarar gelmez.. Gördüğümüz herşeyi deniyoz valla ...
gunaydin canim, bana daha cok yaa ben suan reglim 15 temmuz
Gunaydin canim,insallah bi dahaki ay hepimiz hamis olalim :)Günaydınlar, 3-4 gün var bata testler negatîf, başka aylara inş artık :) hayırlı ramazanlar ...
Tamam canim bakicam ayy hadi guzel biseyse bende siparis ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/preseed-kullananlar.222939/ bu sayfayı bi incele istersen cnm memnun kalan çok ama allah bilir tabiki sipariş ettim ben genede :)
günaydın canım, pühüü daha çook var bnmde 14 temmuz... senin bat uçtu bizimkinden :) inş batın 9 ay sonra olur
günaydın canım, pühüü daha çook var bnmde 14 temmuz... senin bat uçtu bizimkinden :) inş batın 9 ay sonra olur
amiiiin canım :):):) çok heycanlı bi süreç böle düşünüp heycanlanıorm diemi olmuo bilmiormkiAyyy... Nasıl bir duadır bu İnşallah hepimizin batı 9 ay sonra olur
Benim de bat 6 temmuz çok yokmuş yine aramızda ...
Canım Testlerinden Belliydi Yumrutluyacağın ..Yumoşun Hayırlı Uğurlu Olsun :)Kızlar günaydın..
Dr. geldim şimdi.. 30 mayısta olduğum ara kanama adetmiş ve şuan yeni bir yumurtam oluşuyor..
12mm dedi hafta sonu çatlar büyük ihtimal dedi..
Tam çalışmalara ara vermişken yeniden ara vermeden devam edicem bakalım..
Dengem çok bozuldu 15 gün gecikme sonrasına 10 gün arayla 2 adet falan..
İnofolic istedim dr.dan sabah akşam bir tane ona da başlıcam..
Canım Testlerinden Belliydi Yumrutluyacağın ..Yumoşun Hayırlı Uğurlu Olsun :)
Canim dun yapmis olsan aslinda daha rahat yorumlardik..ama okudugum kadariyla koyulasmadan sonra siliklestigi gunde iliski olmasi gerekiyormus..sen yinede degerlendir kuzum..birde eger gitme sansin varsa yumurta takibi icin bi kontrole git istersen..insallah tutmustur kuzum yaaAğlamak istiyorum ya
Canim dun yapmis olsan aslinda daha rahat yorumlardik..ama okudugum kadariyla koyulasmadan sonra siliklestigi gunde iliski olmasi gerekiyormus..sen yinede degerlendir kuzum..birde eger gitme sansin varsa yumurta takibi icin bi kontrole git istersen..insallah tutmustur kuzum yaa