- 15 Eylül 2010
- 104
- 3
Ama adet sancısına çok benzeyen agrılarım oldu. Adete 3 gın kala test yaptım negatifti. Umarım dediğin gibidirBu
Bunu yaşamadım ama duydum, yerleşme kanaması olabilir mi :)
Anladım ewet ben genellikle önce lekelenme seklinde oluyorum galiba sokulmekte zorlanıyoTam adetime 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu.. 1 gün sadece sonra adet olmadım ama zaten ben bu lekeden 2 gün önce falan silik de olsa idrarda pozitifti görmüştüm.. Yani hamileydim ama burda önemli olan kişinin adet olma şekli ben hiç bu şekilde adet olmam direk olurdum farklıydı yani ama bu şekilde regl olanlar da var.
bu hamileliğinizi yine testleri kullanarak mı öğrendiniz?teşekkür ederim öncelikle :) ovülasyon testini her zaman yaptığım gibi yaptım ama ben clearblue kullanmıştım o ilk idrarla da oluyor.. Adet günüm Cts ya da pazardı ben pztesiden başlayarak yaptım..pzt ve Salı negatifti ama Çarşamba pozitif çıktı... Ama maalesef o gebeliğim kimyasal oldu.. Bir sonraki ay tekrar hamile kaldım şimdi hersey yolunda çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin
Yok bu sefer ovülasyon yapmadım direk gebelik teşti yaptım.. Ovülasyon testini deniyorsan şöyle diyebilirim.. Yumurtlama Gününden sonraki 12. Gün falan tutmuşsa çıkıyor idrarda gebelik testinde silik şekilde.. Çok stres yapmayın bu ay olmazsa sonraki aylar olur.. 4-5 ay sürdü benim de tam çok sevinmişken hüsrana uğradım resmen ama Rabbim sonraki ay yine nasip etti..bu hamileliğinizi yine testleri kullanarak mı öğrendiniz?
of evet cnm bende geçen gün onu yazdım hamile değilsemde vaktinde regl olayım bari , iki arada kalmak çok kötü. sana kesnlkle katılıorm cnm. bende şimdi tekrar ovulasyon siparişi verdm bakalm artık :/cogito88 firstjiffy Kızlar regl olmuşsunuz galiba çok üzüldüm ama inanın hamile olmayıp olamamak beklemek daha kötü.. En azından beklemediniz Benim dün olmam lazımdı ama olmadım yeni ayın yeni çalışmalarına saymak daha iyi, test de yapıyorum negatif anlamadım gitti.. Çok mu taktım kafama oyüzden mi geciktim bilmiyorum
evet canım sen yinede bi test al haberdar et biziKizlar bendede durum ayni, regl oluyorum sandim ama kesildi suan bisey yok ama arada kahverengi akinti var..bu durumda gunum gecikmis oluyor ama hamile degilim sanirim stresten boyle oldu..sokulemiyor bi turlu..yinede bugun test alip yapicam
Kizlar bendede durum ayni, regl oluyorum sandim ama kesildi suan bisey yok ama arada kahverengi akinti var..bu durumda gunum gecikmis oluyor ama hamile degilim sanirim stresten boyle oldu..sokulemiyor bi turlu..yinede bugun test alip yapicam
of evet cnm bende geçen gün onu yazdım hamile değilsemde vaktinde regl olayım bari , iki arada kalmak çok kötü. sana kesnlkle katılıorm cnm. bende şimdi tekrar ovulasyon siparişi verdm bakalm artık :/
herhangi bir belirtiniz oldu mu?Yok bu sefer ovülasyon yapmadım direk gebelik teşti yaptım.. Ovülasyon testini deniyorsan şöyle diyebilirim.. Yumurtlama Gününden sonraki 12. Gün falan tutmuşsa çıkıyor idrarda gebelik testinde silik şekilde.. Çok stres yapmayın bu ay olmazsa sonraki aylar olur.. 4-5 ay sürdü benim de tam çok sevinmişken hüsrana uğradım resmen ama Rabbim sonraki ay yine nasip etti..
herhangi bir belirtiniz oldu mu?
hmm tmm pardon :)Daha önce de yazmıştım sadece reglden 4-5 gün önce Başlayan göğüs ağrılarım daha erken başladı 7-8 gün önce gibi bir de kasıklarda batma oluyor ama o biraz daha geç bir belirti bence..
hmm tmm pardon :)
şimdi benim bata az kaldı da hiç bir belirtim yok :)
tamam canım, teşekkürlerTatlım herkesin fizyolojisi farklı bu benim 2. Olacak inşallah ilk kızımda günüm geçene kadar farketmedim regl ve adet belirtileri benzerdir hatta adet olacağımdan o kadar emindimki dışarı çıkarken ped bile koydum kesin Olacağım diye az sabret adete 2-3 gün kala yap test
Canim yaptim negatif cikti..bi kac saat sonrada regl oldum..hayirlisi diyorum bi dahaki aya insallah gelir bebisimiz
Canim yaptim negatif cikti..bi kac saat sonrada regl oldum..hayirlisi diyorum bi dahaki aya insallah gelir bebisimiz
Kacinci gunun bugun canim 33 gune kadar normal diyolarİnşallah canım benim hala regl gelmedi
Kacinci gunun bugun canim 33 gune kadar normal diyolar