Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Benim de adetime 4-5 gün kala çok silik şekilde en basit gebelik testinde çıkmıştı.. Bir de adetime 4-5 gün kala başlayan göğüs ağrılarım 7-8 gün Öncesinden başladı o yüzden anlamıştım.. En kısa zamanda alırsınız insallah güzel haberleri..

Bu arada ovülasyon testi kullanmıştım ben ve gebelik testi yapmadan 1 gün önce ovülasyon testi de pozitif çıktı kopkoyu o gün idrarda çıkmadı hem de en hassas olanında ama ertesi gün çok silik çıktı sıradan bir gebelik testinde

Canım Bence Değerlendir Yumrutluyor Olabilirsin Çünkü Ovulasyon Testlrti Gebeliği Göstermez.. Ve LH Hormonu Sadece Yumurtalama Olmadan Önce pik Yapar..

Ama benim pazartesiden bugüne test çizgilerim aynı bak ekliyorum tekrar ne zaman yumurtlarım ki

Eklentiler

• ov.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 86
Lh aynı zamanda gebelik hormonudur ve hcg ile yapısal olarak çok benzerdir.. Hatta gebelik testleri Türkçe ne deniyor bilmiyorum ama almanca die pille dedikleri 4 hormonu hcg, fsh, tsh ve Lh yi ölçüyor prospektüsünde de açıkça yazıyor.. Senin de epey koyu duruyor ama hep böyle mi çıkıyordu?

benim de bata 9 gün kaldı, dayanamadım bugün gebelik testi yaptım, birşey yoktu
Canım ama daha çok erken üzülme daha çok zaman var bende 9 gün kala yaptım hiç birşey çıkmamıştı benim bata 3 gün var bugün tekrar yaptım çok silik çizgi çıktı inşallah Rabbim şu mübarek ramazandan önce bizi güldürsün inşallah :)

teşekkür ederim canım, kısmet bakalım da umut oldun bana :)

benim de bata 9 gün kaldı, dayanamadım bugün gebelik testi yaptım, birşey yoktu
öyle konuya dalmış gibi olmayayım kıslar ama bırakın bat tarihini benim adetim 7 8 gün geçmişti test yaptım çıkmadı doktora gittim ilaç verir diye kanda yeni oluşmaya başlayan bebişimin haberini aldım

aaa ne güzel, hayırlı olsun seyus :)
darısı bize inş :)

Bata 6 kaladan beri boyle.. ama daha once bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…