inş cnm sen ovulasyon yada gebelk denednmi hiç cnm ikiside sıfır çizgi
Ovulasyon yapmadim ama gebelik negatifinş cnm sen ovulasyon yada gebelk denednmi hiç cnm ikiside sıfır çizgi
Canım Bence Değerlendir Yumrutluyor Olabilirsin Çünkü Ovulasyon Testlrti Gebeliği Göstermez.. Ve LH Hormonu Sadece Yumurtalama Olmadan Önce pik Yapar..Ara kanamam 30 mayısta başlamıştı bugün 12.günümacaba mı ?
Canım Bence Değerlendir Yumrutluyor Olabilirsin Çünkü Ovulasyon Testlrti Gebeliği Göstermez.. Ve LH Hormonu Sadece Yumurtalama Olmadan Önce pik Yapar..
BAT IN ACILIMI NEDIR YA :)
Canım ama daha çok erken üzülme daha çok zaman var bende 9 gün kala yaptım hiç birşey çıkmamıştı benim bata 3 gün var bugün tekrar yaptım çok silik çizgi çıktı inşallah Rabbim şu mübarek ramazandan önce bizi güldürsün inşallah :)benim de bata 9 gün kaldı, dayanamadım bugün gebelik testi yaptım, birşey yoktu
teşekkür ederim canım, kısmet bakalım da umut oldun bana :)Canım ama daha çok erken üzülme daha çok zaman var bende 9 gün kala yaptım hiç birşey çıkmamıştı benim bata 3 gün var bugün tekrar yaptım çok silik çizgi çıktı inşallah Rabbim şu mübarek ramazandan önce bizi güldürsün inşallah :)
öyle konuya dalmış gibi olmayayım kıslar ama bırakın bat tarihini benim adetim 7 8 gün geçmişti test yaptım çıkmadı doktora gittim ilaç verir diye kanda yeni oluşmaya başlayan bebişimin haberini aldımbenim de bata 9 gün kaldı, dayanamadım bugün gebelik testi yaptım, birşey yoktu
aaa ne güzel, hayırlı olsun seyus :)öyle konuya dalmış gibi olmayayım kıslar ama bırakın bat tarihini benim adetim 7 8 gün geçmişti test yaptım çıkmadı doktora gittim ilaç verir diye kanda yeni oluşmaya başlayan bebişimin haberini aldım
Eğer 12.06 Tarihse Dün Ve Bugün Şansın Var Değerlendir Derim..! 11 de Çatlamış Yumurtan Testlerine Göre..Ama benim pazartesiden bugüne test çizgilerim aynı bak ekliyorum tekrar ne zaman yumurtlarım ki
Lh aynı zamanda gebelik hormonudur ve hcg ile yapısal olarak çok benzerdir.. Hatta gebelik testleri Türkçe ne deniyor bilmiyorum ama almanca die pille dedikleri 4 hormonu hcg, fsh, tsh ve Lh yi ölçüyor prospektüsünde de açıkça yazıyor.. Senin de epey koyu duruyor ama hep böyle mi çıkıyordu?
Eğer 12.06 Tarihse Dün Ve Bugün Şansın Var Değerlendir Derim..! 11 de Çatlamış Yumurtan Testlerine Göre..