Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Canim regl gelmeden umudumuzu kaybetmiyoruz..
Kizlar test yapmaya gerek kalmadi ben regl oldum:KK61:kismetde yokmus demekki :KK61:o kadar umitliydim bu ay..ama olmadi :KK43: vucudum bana oyun oynadi :KK43: ama regliden sonra calismalar gun asiri devam edecek..ovulasyon testide yapicam..burdan paylasirim koyuluklari..insallah siz hamissinizdir:anneadayı: MeG s MeG s firstjiffy firstjiffy canim sanada haber wereyim dedim @blackpearl8

Kizlar test yapmaya gerek kalmadi ben regl oldum:KK61:kismetde yokmus demekki :KK61:o kadar umitliydim bu ay..ama olmadi :KK43: vucudum bana oyun oynadi :KK43: ama regliden sonra calismalar gun asiri devam edecek..ovulasyon testide yapicam..burdan paylasirim koyuluklari..insallah siz hamissinizdir:anneadayı: MeG s MeG s firstjiffy firstjiffy canim sanada haber wereyim dedim @blackpearl8
Moral bozup kafaya takmamak lazm en azindan regl oldun ole dusun hamile olmadgm halde reglim gecikio ben ona daha cok sinir oluorm :KK43: tam gaz devam kizlar moral bozmak yok

merhaba kızlar benımde regl ıme 11 gun var. ovulasyon takıbımı telefondakı uygulamadan ve bazı ınternet sıtelerınden takıp ederek o gunlerde calısmalar yaptık. cok merak edıyorum sonucu ogrenmek ıcın cok mu erken daha ne kadar beklemelıyım
genelde erken deniliyor, siz de belirtileri paylaşır mısınız? :)

Bu arada ovülasyon testi kullanmıştım ben ve gebelik testi yapmadan 1 gün önce ovülasyon testi de pozitif çıktı kopkoyu o gün idrarda çıkmadı hem de en hassas olanında ama ertesi gün çok silik çıktı sıradan bir gebelik testinde

hayırlı olsun gebeliğiniz :) darısı isteyen herkese inş :)
şunu merak ediyorum, gebeliği anlamak için yapılan ovulasyon testi de gebelik testi gibi ilk idrarla mı yapılıyor ya da siz nasıl yaptınız? yoksa ovulasyon testini yaptığımız saatlerde mi yapılıyor? anlatabildim mi sorumu bilemiyorum :)

Canım ama daha çok erken üzülme daha çok zaman var bende 9 gün kala yaptım hiç birşey çıkmamıştı benim bata 3 gün var bugün tekrar yaptım çok silik çizgi çıktı inşallah Rabbim şu mübarek ramazandan önce bizi güldürsün inşallah :)
başka bir belirtiniz oldu mu ? Şu an nedir durumunuz ? :)

Kızlar, bata bir kaç gün kala yapılan ovulasyon testlerinde ne gözlenmesi bekleniyor? Çözemedim de :)

teşekkür ederim öncelikle :) ovülasyon testini her zaman yaptığım gibi yaptım ama ben clearblue kullanmıştım o ilk idrarla da oluyor.. Adet günüm Cts ya da pazardı ben pztesiden başlayarak yaptım..pzt ve Salı negatifti ama Çarşamba pozitif çıktı... Ama maalesef o gebeliğim kimyasal oldu.. Bir sonraki ay tekrar hamile kaldım şimdi hersey yolunda çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin
hayırlı olsun gebeliğiniz :) darısı isteyen herkese inş :)
şunu merak ediyorum, gebeliği anlamak için yapılan ovulasyon testi de gebelik testi gibi ilk idrarla mı yapılıyor ya da siz nasıl yaptınız? yoksa ovulasyon testini yaptığımız saatlerde mi yapılıyor? anlatabildim mi sorumu bilemiyorum :)

Kızlar 12sinde adet olmam gerekiodu kahverengi leke geldi. Ben de tamam işte adet oluyorum dedim sonra kesildi aksam baktım pecete fln hep beyaz. Bugun sabah da pembe leke geldi tmm dedim sokuluyorum ama yine beyaza dondu anlamadım gitti. Ya psikolojik olarak sokulemiyomu acaba? Bunu yasayan varmı aranızda?

Bu
Kızlar 12sinde adet olmam gerekiodu kahverengi leke geldi. Ben de tamam işte adet oluyorum dedim sonra kesildi aksam baktım pecete fln hep beyaz. Bugun sabah da pembe leke geldi tmm dedim sokuluyorum ama yine beyaza dondu anlamadım gitti. Ya psikolojik olarak sokulemiyomu acaba? Bunu yasayan varmı aranızda?
Bunu yaşamadım ama duydum, yerleşme kanaması olabilir mi :)

Tam adetime 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu.. 1 gün sadece sonra adet olmadım ama zaten ben bu lekeden 2 gün önce falan silik de olsa idrarda pozitifti görmüştüm.. Yani hamileydim ama burda önemli olan kişinin adet olma şekli ben hiç bu şekilde adet olmam direk olurdum farklıydı yani ama bu şekilde regl olanlar da var.

X