- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 558
BAT IN ACILIMI NEDIR YA :)
Beklenen Adet Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAT IN ACILIMI NEDIR YA :)
Bende kahverengi akinti geliyor sanirim bugun veya yarin adet olucam..her ay boyle oluyor zaten adet olmadan once..insallah sen hamissindir canim..yaz bizede sonucuYok canim ya hic bi gelisme yok yarin yine de idrar testi yapicam sende varmi ?
Bende kahverengi akinti geliyor sanirim bugun veya yarin adet olucam..her ay boyle oluyor zaten adet olmadan once..insallah sen hamissindir canim..yaz bizede sonucu
Canım 11'indeki Sanki Daha Koyu Ve 12 De Renk Biraz Açılmış Belliki Silikleşecek Çatlama Olacak Bu Gün Yaptın Mı Test.?Tarih canim.. nasil anladin hep ayni koyulukta gibi geliyor bana hic silik olmadi..
yok canım bu sabah test yaptm,gebelik. malesef negatif. belitri flnda yok umudum kalmadı bnm zaten bu aydan
Canım 11'indeki Sanki Daha Koyu Ve 12 De Renk Biraz Açılmış Belliki Silikleşecek Çatlama Olacak Bu Gün Yaptın Mı Test.?
yok canım bu sabah test yaptm,gebelik. malesef negatif. belitri flnda yok umudum kalmadı bnm zaten bu aydan
Kizlar test yapmaya gerek kalmadi ben regl oldumkismetde yokmus demekki o kadar umitliydim bu ay..ama olmadi vucudum bana oyun oynadi ama regliden sonra calismalar gun asiri devam edecek..ovulasyon testide yapicam..burdan paylasirim koyuluklari..insallah siz hamissinizdir MeG s firstjiffy canim sanada haber wereyim dedim @blackpearl8Canim regl gelmeden umudumuzu kaybetmiyoruz..
hepimiz icin hayirlisi kuzum..ama insallah hamissindir..yok canım bu sabah test yaptm,gebelik. malesef negatif. belitri flnda yok umudum kalmadı bnm zaten bu aydan
Moral bozup kafaya takmamak lazm en azindan regl oldun ole dusun hamile olmadgm halde reglim gecikio ben ona daha cok sinir oluorm tam gaz devam kizlar moral bozmak yokKizlar test yapmaya gerek kalmadi ben regl oldumkismetde yokmus demekki o kadar umitliydim bu ay..ama olmadi vucudum bana oyun oynadi ama regliden sonra calismalar gun asiri devam edecek..ovulasyon testide yapicam..burdan paylasirim koyuluklari..insallah siz hamissinizdir MeG s firstjiffy canim sanada haber wereyim dedim @blackpearl8
bata kaç kala yapmıştınız testi?yok canım bu sabah test yaptm,gebelik. malesef negatif. belitri flnda yok umudum kalmadı bnm zaten bu aydan
genelde erken deniliyor, siz de belirtileri paylaşır mısınız? :)merhaba kızlar benımde regl ıme 11 gun var. ovulasyon takıbımı telefondakı uygulamadan ve bazı ınternet sıtelerınden takıp ederek o gunlerde calısmalar yaptık. cok merak edıyorum sonucu ogrenmek ıcın cok mu erken daha ne kadar beklemelıyım
Bu arada ovülasyon testi kullanmıştım ben ve gebelik testi yapmadan 1 gün önce ovülasyon testi de pozitif çıktı kopkoyu o gün idrarda çıkmadı hem de en hassas olanında ama ertesi gün çok silik çıktı sıradan bir gebelik testinde
başka bir belirtiniz oldu mu ? Şu an nedir durumunuz ? :)Canım ama daha çok erken üzülme daha çok zaman var bende 9 gün kala yaptım hiç birşey çıkmamıştı benim bata 3 gün var bugün tekrar yaptım çok silik çizgi çıktı inşallah Rabbim şu mübarek ramazandan önce bizi güldürsün inşallah :)
hayırlı olsun gebeliğiniz :) darısı isteyen herkese inş :)
şunu merak ediyorum, gebeliği anlamak için yapılan ovulasyon testi de gebelik testi gibi ilk idrarla mı yapılıyor ya da siz nasıl yaptınız? yoksa ovulasyon testini yaptığımız saatlerde mi yapılıyor? anlatabildim mi sorumu bilemiyorum :)
Bunu yaşamadım ama duydum, yerleşme kanaması olabilir mi :)Kızlar 12sinde adet olmam gerekiodu kahverengi leke geldi. Ben de tamam işte adet oluyorum dedim sonra kesildi aksam baktım pecete fln hep beyaz. Bugun sabah da pembe leke geldi tmm dedim sokuluyorum ama yine beyaza dondu anlamadım gitti. Ya psikolojik olarak sokulemiyomu acaba? Bunu yasayan varmı aranızda?