- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
Evet banada oyle oluyor adet olacagim zaman..stresten gecikti buyuk ihtimal..cunku test negatifti dimi?32. günüm ama akıntım var adet yakın demek dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet banada oyle oluyor adet olacagim zaman..stresten gecikti buyuk ihtimal..cunku test negatifti dimi?32. günüm ama akıntım var adet yakın demek dimi ?
Normal de adete yakın kuru dönem başlar çok akıntı olmaz :) belki iyi haberler alırsınız ama bugün yapılan testde çıkar varsa yaptınız mı?32. günüm ama akıntım var adet yakın demek dimi ?
Normal de adete yakın kuru dönem başlar çok akıntı olmaz :) belki iyi haberler alırsınız ama bugün yapılan testde çıkar varsa yaptınız mı?
Evet banada oyle oluyor adet olacagim zaman..stresten gecikti buyuk ihtimal..cunku test negatifti dimi?
stresten belkide canım. doktr randevunmu varAdetten 4 gün önce yaptığım kan testi negatifti 0,742 çıkmıştı.. İşyerindeyim evde gebelik testi var ama ben artık ihtimal veremiyorum
Aynen bende öyle düşünüyorum sabah randevum var bakalım ne dicek
stresten belkide canım. doktr randevunmu var
bi git bakalm ne diyecek ,bizide haberdar etEvet canım 15 gün içinde adet olmazsan gel demişti.. 3 gün geçmiş olacak sabah..
Tamam canım yazarım muhakkak...bi git bakalm ne diyecek ,bizide haberdar et
anaaaaaa bak dediğim gbi çıktı gördünmü kıssssss doktorda yumurtayı yakalamışken kaçırma tatlım boşver eskiyi çalışmaları fullleKızlar günaydın..
Dr. geldim şimdi.. 30 mayısta olduğum ara kanama adetmiş ve şuan yeni bir yumurtam oluşuyor..
12mm dedi hafta sonu çatlar büyük ihtimal dedi..
Tam çalışmalara ara vermişken yeniden ara vermeden devam edicem bakalım..
Dengem çok bozuldu 15 gün gecikme sonrasına 10 gün arayla 2 adet falan..
İnofolic istedim dr.dan sabah akşam bir tane ona da başlıcam..
anaaaaaa bak dediğim gbi çıktı gördünmü kıssssss doktorda yumurtayı yakalamışken kaçırma tatlım boşver eskiyi çalışmaları fullle
hadi bakalm bismillahhhhhAynen cuma akşamı başlıcam bakalım.. Çünkü hesaplamasına göre pazar günüymüş çatlama günü..
Ohh yumurta olusmus iste canim calismalara devam o zman hadi insallah tutcak:) totem yapalimKızlar günaydın..
Dr. geldim şimdi.. 30 mayısta olduğum ara kanama adetmiş ve şuan yeni bir yumurtam oluşuyor..
12mm dedi hafta sonu çatlar büyük ihtimal dedi..
Tam çalışmalara ara vermişken yeniden ara vermeden devam edicem bakalım..
Dengem çok bozuldu 15 gün gecikme sonrasına 10 gün arayla 2 adet falan..
İnofolic istedim dr.dan sabah akşam bir tane ona da başlıcam..
Ohh yumurta olusmus iste canim calismalara devam o zman hadi insallah tutcak:) totem yapalim
kızlar bende şimdi preseed sipariş ettim dayanamadım. siz kullandzmı hiç.bakalm işe yarayacakmı
ya bende de bazen oluo kuruluk ondan dikkatimi çekti aslnda sipariş ettm bakalm inşCanım duydum ama pek ilgilenmedim ben nedense .. Oyüzden hiç kullanmadım.. Ama inşallah işe yarar da temmuz da haykırırız burdan..
ya bende de bazen oluo kuruluk ondan dikkatimi çekti aslnda sipariş ettm bakalm inş
Canim ekte degerler var sanirim 19 dan yuksek cikmasi lazim gebelikten suphe etmek icinArkadaşlar kan testinde hangi değere bakıyorlar ve kaç olması lazım? Bilen var mı?
Canim ben bilmiyorum o ne icin?kızlar bende şimdi preseed sipariş ettim dayanamadım. siz kullandzmı hiç.bakalm işe yarayacakmı