- 27 Mayıs 2015
- 90
- 40
- 34
Kesinlikle katılıyorum ama ben en azından ilişki sırasında o modda olmuyorum sırf bebek için diye.. Ama ben çok stresliyim elimde değil belki iş yerinde yoğun olsam bukadar kafama takmam ama gündüzleri özellikle aklımdan çıkartamıyorum.. Ki ilk hamileliğimi ben işten çıkmıştım o ay işyeriyle olan sıkıntılarımla uğraşırken hamile kalmışım.. Ama öyle bir huy varki bende düşman başına.. Sonucu öğrenene kadar ölüp ölüp diriliyorum resmen..
bide şöyle bişey yap akşamları uğraş bul kendıne dışarı cıkın dışarda bısıler yapın evde durmayın sabahları ışıne ver kendını düşünmekten oluyor bunlar gerçekten allahım hıc ummadığın zamanda gerçekten verıyor anlamıyosun zaten ben ılk ıstedıgımız zamandan oncekı ay ılıskıye gırdım ama onemsemedım yattım televızyon ızledım yatakta kalktım dus aldım falan adet tarıhım yaklaştıkça aklıma gelıyo acabamı dıye test aldırıyorum ne alaka daha erken dıyorum snra kahve leke gelıyo ayy kesın yerleşme kanaması dıyorum sonra ay kasıklarım agrıyo ayy dıyorum kesın yerleşmeye calısıyo falan sonra hasta oldum ay tutmadı acaba bısımı varıdkı dıyorum aklımda o soruyla onumuzdekı ayı yaptım busefe bılınclı ısteyerek ama hıc takmadan olursa olur olmassa olmaz gencım dedım hıcte ole kasık ağrım kahve akıntım hıcbı belırtı olmadı hasta olmam gereken günde cıft cızgı cıktı gayet belırgındı erken bıle yapmıştım testı ama esım sabırsız davrandı dıye yaptım . yoksa bana kalsa bı hafta beklerdım olursa bebek zaten benımle olmassa zaten benımle degıl böyle duşunun beynınızı rahatlatın .