• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamile oldugumu ogrendim ama istemiyorum cunku

canım bende bu siteyle senin gibi derdime derman yada tecrübe ararken karşılaştım..bende 12 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim.ve aklıma gelen ilk şey kürtaj oldu. ama eşim hamileliğime çok sevinmişti ve ben onu bitürlü kürtaja ikna edemedim yada bende çok ısrarcı olamadım bilmiyorum ve sonuçta kürtaj olmadım .hamilelik sürecim gayet iyi geçti,o istemez halimden eser kalmamıştı ama doğuma 2-3 hafta kala o duygular geri geldi ve ben o duygulardan kurtulamıyorum. bebeğim 4 aylık oldu ama ben kürtaj olsaydımda anne olmasaydım diyorum hala.şimdi herkes beni topa tutacak biliyorum ama hazır değildim anneliğe,o sorumluluğa, hayatımın bu denli değişmesine...ben kendi kendine eşiyle yaşayan, onla mutlu olan bi tiptim. hayatımda kimseyi kocamı sevdiğim kadar sevmedim,sevmiyorum.şimdi hayatımıza bakıcılar,bezler,emzirmeler,mamalar vs.girdi...çevremdeki kimseyi inandıramadım işte anne olmazdı benden ve olmadı.bu daha büyük bi kötülük olmadı mı?kürtaj hem o bebek için hemde benim için daha iyi bi çözüm değilmiydi?
Canim benm sakin oyle dusunme sen artik annesin. Ben hic kurtaj dusunmedim bi cana kiyilmaz.ama bende senin gibi esime asiri bagli bu hayatta en cok onu seviyorm ve ilgisi azalcak bebege odaklanicaz eski beraberligmz vakit gecirmelerimiz bebek yuzunden boluncek gibi geliyo ,ama bu olumsuzluklari kafamdan atmaya calisiyorum sende calis bunlari dusunme.peki esinde hic degisim oldumu eski halinizle suanki haliniz

bu kadar çok çocuk isteyenlerin arasında hamileyim ama istemiyorum diye bir konu açarsan büyük bir tepkiyle karşılaşırsın tabi
bende 13 aydır uğraşıyorum hamile kalmak için Allah sana böyle bir mucizeyi verdiği için haline şükret

Allah kucağına almayı nasip etsin takma kafana bu kadar akışına bırak..

Bu dediginiz o kadar inciticiki..bisey diyemiyorum size..[/QUOTEsirine hamile kaldin diye dogacaginin garantisi yok boyle buyuk konusup cok daha agir imtihanlara tabi tutulursun arkdaslarin tepkisine hakvermelisin zira burda anne olmak isteyip olamayan var bebegini karninda kaybeden var dogurup baktigini topraga veren var o yuzden sana verilen mucizeye istenmeyen muamelesi yapmak yerine onun icin neler yapacaginin hayatini nasilda guzellestirip anlamdiracagini hayal et

Kizlar ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Esim sevincten havalara uctu..bense cok agladim.14 aylik evliyiz. Esim cocuk delisi.ben cokta oyle degilim.. Neyse bu haber guzel biliyorum ama ben esimi o kadar cok seviyorumki esimde beni tabi..ilerde cocugunu sever benim ilgim azalir diye korkuyorum..birde gelecek korkularim var..ilrrde brni sevmesse diye cok korkuyorum bu nedir anlamadim..yardim ltfen:KK14:
aynı korku bende de vardı bu yüzden cocuk calışmalarını hep erteliyodum oturdum eşime acık acık durumu anlattım bana şöle dedi sacmaladın iii ce seni karım olarak onu cocuğum olarak sevicem ikinizde birbirinizin yerini alamazsınız falan filan beni ikna etti mnalesef 4 aydır uğraşıyoruz ama çoçuk falan yok ortada bence bu korkuları bi kenara bırakın anne baba olacağınız için mutlu olun

sen bebek beklemenin ne demek oldugunu bilmiyorsun
'allah evlat yoklugu göstermesin' duasındaki içlenişi anlayabilseydin
gebe oldugunu duydugunda secdeye kapanırdın şükr için hamd için...

Bende evliliğimin 14.ayinda pplansız bir şekilde hamile kaldım. Kabullenmek epey zor oldu ama inan onun hareketlerini hissetmeye başlayınca düşüncelerin değişecek. Doğunca neden daha önce yapmadık diye düşüneceksin :)kiskanmami gerektiren birseyde yok merak etme. Ikinizin yeride ayri :)

Bizde 1 buçuk senedir çok uğraşlar verdik
Esim ameliyat bile oldu şükür hamileyim esim normalde bana çok düşkündür şimdi daha fazla arttı ilgisi ve bu güzelliğin tadini çıkarmaya çalışıyoruz bebeğinizin icin hayaller kuruyoruz kalp atışını 2 hafta sonra duycaz heyecandan duramiyoruz lütfen tadını çıkar esin seninle gurur duyacak dünyaya bir can getireceksin ve mükemmel bir anne olacaksın

Allah bağışlasın :) bence tam tersi olur :) minik bebiş senden ve eşinden bir parça. Eşin seni daha çok sahiplenir. Bende şuan 3 aylık hamileyim. Eşim etrafımda pervane oldu resmen. Bide kusmam felan oluyor. Nasıl ilgileniyor. Korkma sakın. Sizi birbirinize bağlayacak inşallah bebiş. Ve ilk görüntüleri görünce eşinden çok sen sevecek ve sevineceksin :)

nurerdem .!.:
Bizde 1 buçuk senedir çok uğraşlar verdik
Esim ameliyat bile oldu şükür hamileyim esim normalde bana çok düşkündür şimdi daha fazla arttı ilgisi ve bu güzelliğin tadini çıkarmaya çalışıyoruz bebeğinizin icin hayaller kuruyoruz kalp atışını 2 hafta sonra duycaz heyecandan duramiyoruz lütfen tadını çıkar esin seninle gurur duyacak dünyaya bir can getireceksin ve mükemmel bir anne olacaksın
ALLAH HAYIRLARLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN. SAĞLIK VE SIHHATLE DOĞUSUNDA BEBEĞİNİZ

Allah

Onceikle Allah size esinize ve bebginize uzun omurler versin.
Acikcasi yazdiklarinizi garipsedim.10 ay hamile kalamadim.hayat zindan olmustu bana.meger butun eksigimiz bir bebekmis.simdi karnimda minik minik kipirdanislarini hissettikce Allahim olmayanlara da ver diyorum.sizin dusuncenizi de hafiften simariklik olarak yorumluyorum.esiniz bebeginizi sizden daha cok sevsin hep onu opsun koklasin.bundan daha guzel bi goruntu olur mu.cocuk sahibi olamayan o kadar cok insan var ki... Allah size boyle bir mucize vermis.kuruntu yapip boyle dusuncelere gireceginize bol bol sukredin bence.
Haklisiniz asla bu dediklerinzin tersinde usrarci degilim ama adim tugce ismen banada dua ederseniz kalbim ferahlasin vesvese veriyo seytan ama atlaticam biliyorum esimi cok seviyorm cocugumuz olunca kilo alirim ne bilim lohusalik sendrmlarina girer kendimden uzaklastirirm diye korkuyorum aslinda hislerim tamamen bu

Allah bağışlasın :) bence tam tersi olur :) minik bebiş senden ve eşinden bir parça. Eşin seni daha çok sahiplenir. Bende şuan 3 aylık hamileyim. Eşim etrafımda pervane oldu resmen. Bide kusmam felan oluyor. Nasıl ilgileniyor. Korkma sakın. Sizi birbirinize bağlayacak inşallah bebiş. Ve ilk görüntüleri görünce eşinden çok sen sevecek ve sevineceksin :)
Su yazdiginiz mesaj cok guzel geldi Allah razi olsun:) cok severek okudum mesajii insallah bende sizin gibbi guzel bakmaya caliscam kotu pakolojilere dustum banada dua edin olurmu? allahn zoruna gitmesinden de cok korkuyorum. Insallah bende sizin gibi seve seve dogum giderim esimde bana cok ilgili ama sanki bu ilgi bebek dogana kadarmis gibi geliyo bazen oysaki cidden bana cok duskundur niye boyle kuruntuluyum anlam veremiyorum.insallah grcicek ama:)

Su yazdiginiz mesaj cok guzel geldi Allah razi olsun:) cok severek okudum mesajii insallah bende sizin gibbi guzel bakmaya caliscam kotu pakolojilere dustum banada dua edin olurmu? allahn zoruna gitmesinden de cok korkuyorum. Insallah bende sizin gibi seve seve dogum giderim esimde bana cok ilgili ama sanki bu ilgi bebek dogana kadarmis gibi geliyo bazen oysaki cidden bana cok duskundur niye boyle kuruntuluyum anlam veremiyorum.insallah grcicek ama:)
Canim sende kendince hakkisundie belki cunku cevremizde cok vaf hamikeyken kadini goge cikartip bebek olunca aniden yere cakan erkek tipleri
ama herkesde boyke olcak diye dusunme meeela durum ole olsa ben aska ikincu bebek yapmazdim demek durim herkezde ayni olnuyor
herkesin sevgisi baska oluyor hatts o guzelligu tasiyip dunyaya getirdigin icin esin ckk col daha dger vericektir:)
Karsunda sevdigunden bir parca almayi dort gozle bekleyen bir adam varken ona haksislik etme derim

Bende 5 aylik evliyim evledgmizden beri korunmuyorz ama halen bisey yok bi yerde ne yanlisi yapyorum bilmyorum

Bende daha yeni öğrendim hem 4 yıllık evliyim hem 32 yaşındayım tam zamanı yani ama nasıl ağladım sana anlatamam kriz geçirdim resmen :))) yavaş yavaş alışıyorum allah sevgisini içimize verecek eminim

Kendim gibi biri yokmu diye merak ediyordum bende:) cokmu anormal bi tepki verdim bilemedim
yok hayır anormal bir tepki değil tamamen insancıl aslında.. korkular çekinceler tamamen normal tepkilerdir tamam çok isteyipte olmayanlar vardır aramızda ama senin benim gibi korkuları olanlarda var bunu kabul etmek lazım ben 5 yıldır evliyim ama korkuyorum ne yapayım korkuyorum bu istemiyorum anlamına gelmiyor ama hayatımın değişmesinden bedenimin değişmesinden korkuyorum korkularımızı paylaşamayacaksak neden var forum siteleri sadece mutlu haberleri yaymak için mi? birbirimizi tanımadan dertleşiyoruz herkesle aynı tepkiyi vermediğimiz için yada veremediğimiz için anormal sayılmayız merak etme :)

rica ederim canm :) korkma sakın. Hamilelik hormonlarından bu bütün hissettiklerin. İnan bana. Çok normal. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin :)

Back