• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamile oldugumu ogrendim ama istemiyorum cunku

Tam tersi olmasın siz çocuğa bağlanıp esinizi unutmayın :-) ayrıca çocuk olduğunda iliskinize yeni bir heyecan gelmiş olacak siz birbirinize olan sevginize inaniyorsaniz geleceği çok dert edip şimdiki zamanımızdan calmayın. Hayırlı olsun :-)
Haklisiniz gercekten daha yeni evlilik bir anda haber isteyerek oldu ama iste ben yinede soklardayim ve dusunun kendi cocugumu kendime rakip gorcem neredeyse:)

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

Cocuk iliskiye bambaska heyecan katiyor bence, esin ikinizide cok sevecek boyle seylerle aklini bulandirma canim , tadini cikar bu guzel gunlerun.
Deneyim ve tecrube cok ayri bisey..bilmediim bisey korkutuyo ama yorumlariniz cok ferahlatici teskkur ederim:)

Ne kadar
Eşime deli gibi aşığım hala, hep başka sevgi taşıyacak yer yokmuş kalbimde gibi gelirdi bana.. Ama anne olunca anladım evlat aşkı başka eş aşkı başkaymış.. Hatta şöyle söyliyeyim, sanki 4 kalp taşıyorum.. 3 kızıma aynı değerde ama ayrı ayrı aşığım eşime ayrı.. İnsanın kalbi o kadar büyükmüşki , aşk sevgi eksilmiyor kalbindeki yer büyüyor.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ne kadar guzel seyler yazmissiniz cok tesk ederimm bu duruma alisma surecinde boylw bi siteden sizlerden yardim almak beni cok mutlu etti:)

Amin amin. Allah biliyor ya bebek icin ne hallere düşüyoruz. Kolaydan olmuş sukretmesi lazimken istemiyorum diyor.
Rabbim bizim de kucaklarimizi bos birakmasin insallah...
Ben sizleri incitmek icin acmadim ki konuyu bende bi bosluga dustum neden bu kadar tepki..rabbim en tezinden hayirli evlatlar nasip eylesin cumlemize insallah

Evlat baska hicbirseye benzemez.kucagina alinca keske daha once yapsaydik diceksin.suan soktasin:) ne mutlu allah herkese nasib etsin
Cok tesekkur ederim amin insallah inanin soktayim dun gece ne yazdigimi bile bilmicek kadar:)

Ne kadar

Ne kadar guzel seyler yazmissiniz cok tesk ederimm bu duruma alisma surecinde boylw bi siteden sizlerden yardim almak beni cok mutlu etti:)
Şunuda bil, ilk okurken kendimi gördüm sende.. Nasıl ağlamıştım kürtaj yaptırcam, ben nasıl bakıcam nasıl ilgilenicem, eşimle soğukluk girecek aramıza diye..eşim evi çiçeklerle güllerle doldurdu ama vaz geçirememişti kararımdan.. Gidince kalbini dinletti dr :KK43: offf nasıl bir duygu o!!! Doğumdan sonra gördümki evlat bizi birbirimize daha çok bağladı.. Hiiiiç korkma, ne zaman istersende yaz.. Sıpacığın doğumunu bile bildir, doğdu mevlüdü yapacaz burda :KK46:

madem istemiyordunuz korunsaydınız keşke dikkatli olsaydınız, daha yeni evliliğiniz eşinizle başbaşa vakit geçirmek daha iyi olurdu sizin için en azından bir iki sene ikiniz olsaydınız. olan olmuş artık yapacak bişey yok Allah kucagınıza almayı nasip etsin. emin olun kucagınıza alınca iyiki dogurmuşum dersiniz :p
Insallah oyle olur,dogmasi 2.senemize denk gelcek vardir Allah in bi bildigi doktorlar hemen olmaz kist var sende demisti ama oldu nasip gercekten

Şunuda bil, ilk okurken kendimi gördüm sende.. Nasıl ağlamıştım kürtaj yaptırcam, ben nasıl bakıcam nasıl ilgilenicem, eşimle sığukluk girecek aramıza diye..eşim evi çiçeklerle güllerle doldurdu ama vaz geçirememişti kararımdan.. Gidince kalbini dinletti dr :KK43: offf nasıl bir duygu o!!! Dığumdan sonra gördümki evlat bizi birbirimize daha çok bağladı.. Hiiiiç korkma, ne zamanstersende yaz.. Supacığın doğumunu bile bildir, doğdu mevlüdü yapacaz burda :KK46:
Cok iyi yureklisiniz yasim daha kucuk cok saol ablacim demek geldi icimden esimde dun bana guller aldi biliyomusunuz ama sogukluk girer cirkinlesirm kilo alirim ne senaryolar yazdim bigunde bi bilseniz beni anladiginiz icin Allah razi oldun insallah dahada guzel olur hersey rabbim hicbirimizin bugununu aratmasin:)

Cok iyi yureklisiniz yasim daha kucuk cok saol ablacim demek geldi icimden esimde dun bana guller aldi biliyomusunuz ama sogukluk girer cirkinlesirm kilo alirim ne senaryolar yazdim bigunde bi bilseniz beni anladiginiz icin Allah razi oldun insallah dahada guzel olur hersey rabbim hicbirimizin bugununu aratmasin:)
Ayy kıyamam ben sana.. Başka kadınlar girecek aramıza die bile düşündün dimi :KK43:malum eşimizle ilgilenemicez, bebek uyutmucak. Bİzde pasaklı olacaz ya... İnaan hiiiiç öyle olmuyor.. Heleki eşin bu kadar hevesliyse , gör bak herşey daha güzel olacak.. Ben hep derim eşim çocuklarını sadece emzirmedi, geri kalan herşeyi fazlasıyla yaptı.. Senin eşinle ilgilenmeyede vaktin olur, kendine bakmayamada, spor yapıp kilolarını eritmeyede.. Annelik bir kadının en güzel süsü bence :) ablan olarak her soruna cvp veririm tmm mı :)

Ben de aranıza yeni katıdım. Sık sık ziyaret ediyordum siteyi her okumamda kendimden birşeyler görüyordum.dayanamadım üye oldum ben de:) hamile olan arkadaşım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. İsteyen herkese en kısa ve hayırlı zamnda anne olmayı nasip etsin inşallah. Bana daaa9:((

Oncelikle malatyalisin sanirim :) kardesim biz ugrasiyoruz olmuyor Allahim nasip etmis kiymetini bil derim Allah saglicakla kucagina koysun canim

Ben de aranıza yeni katıdım. Sık sık ziyaret ediyordum siteyi her okumamda kendimden birşeyler görüyordum.dayanamadım üye oldum ben de:) hamile olan arkadaşım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. İsteyen herkese en kısa ve hayırlı zamnda anne olmayı nasip etsin inşallah. Bana daaa9:KK43:(
Saol kardesimm insallah sana da rabbim en tez zamanda nasip eylesin gercekten cani gonulden diliyorum bende yeni uyeyim cok guzel bir site gercekten

Oncelikle malatyalisin sanirim :) kardesim biz ugrasiyoruz olmuyor Allahim nasip etmis kiymetini bil derim Allah saglicakla kucagina koysun canim
Kiymetini illaki biliyorum ama korkularimdan bahsettim.evet malatyaliyim:) rabbim istwyen herkese nasip etsin insallah

Ayy kıyamam ben sana.. Başka kadınlar girecek aramıza die bile düşündün dimi :KK43:malum eşimizle ilgilenemicez, bebek uyutmucak. Bİzde pasaklı olacaz ya... İnaan hiiiiç öyle olmuyor.. Heleki eşin bu kadar hevesliyse , gör bak herşey daha güzel olacak.. Ben hep derim eşim çocuklarını sadece emzirmedi, geri kalan herşeyi fazlasıyla yaptı.. Senin eşinle ilgilenmeyede vaktin olur, kendine bakmayamada, spor yapıp kilolarını eritmeyede.. Annelik bir kadının en güzel süsü bence :) ablan olarak her soruna cvp veririm tmm mı :)
Iste sonunda beni anliyan biri ya:) abla ben yeni uyeyim insanlar bir fikir soyledigimde neden bu kadar kizdi anlamiyorum isteyen herkese rabbim nasip etsin ben allah bana neden nasip etti diye bisey demedim. Sadece korkulaim var tecrubem yok bunda kizicak ne var neden saldiran sekilde cvolar geldi anlamadim

Kadınlar aradın
Iste sonunda beni anliyan biri ya:) abla ben yeni uyeyim insanlar bir fikir soyledigimde neden bu kadar kizdi anlamiyorum isteyen herkese rabbim nasip etsin ben allah bana neden nasip etti diye bisey demedim. Sadece korkulaim var tecrubem yok bunda kizicak ne var neden saldiran sekilde cvolar geldi anlamadim
Kk da yeni adet oldu bu.. Önce konu sahibine sonrada yazan üyeler birbirlerine baya bir yükleniyorlar.. Allah isteyen herkeze nasip etsin istemeyenede istediği hazır olduğu zaman versin..

Back