• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamile oldugumu ogrendim ama istemiyorum cunku

Ben hiç bir zaman , hamileyim ama korkuyorum diyeni yadırgamam .. Hangimiz korkmadıkki? Geleceğinden, geleceğimizden, kendimizden şüpelenmedikki? Benim yadırgadığım, ah ettiğim beddu ettiğim anne adayları: sevgilisi uğruna bebeğini terk edenler, hatayıdı doğum deyip öldürenler, tatile gidiyorum deyip evde bebeği bırakıp aç susuz ölüme terk edenler.. Yani bu kadar cani. VArken, korkuyorum diyen bir anne adayını, anlayıp gelecek hakkında öğüt verip korkularını yenmesine yardım etmekten başka bişi gelmiyor elimden..

Bunamadim acik bir ortamda fikir beyan ettim neden guzel crvaplar vermek zor geliyoda tas atmak kolay geliyo
Bak canim ne tas atiyorum ne bisey benim icim yaniyor o kadar cocuk istememe ragmen olmuyor ama sen ya cocugumuz olursa esim benden cok cocuga ilgi gosterirse filan ben bir konu acmistim ostersen bak onlari oku sana niye boyle soyledigimi anlarsin bu arada bir kac sene sonra olmazsa iliskiler yipranir yipranir derken kimden sorun ciktiysa esine karsi mahcup oluyor stres sikinti giriyor bu cocuk askinizin bir meyvesi canim esin ona boyle bir ani yasattigin icin seni daha cok sewer ins ....:)):))))):1:

Ben hiç bir zaman , hamileyim ama korkuyorum diyeni yadırgamam .. Hangimiz korkmadıkki? Geleceğinden, geleceğimizden, kendimizden şüpelenmedikki? Benim yadırgadığım, ah ettiğim beddu ettiğim anne adayları: sevgilisi uğruna bebeğini terk edenler, hatayıdı doğum deyip öldürenler, tatile gidiyorum deyip evde bebeği bırakıp aç susuz ölüme terk edenler.. Yani bu kadar cani. VArken, korkuyorum diyen bir anne adayını, anlayıp gelecek hakkında öğüt verip korkularını yenmesine yardım etmekten başka bişi gelmiyor elimden..
Evet bende ayni dusuncedeyim..sizin gibileri gordukce seviniyorum o yuzden.. Insanin korkulari oluyo ya esimle aram acilirsa ilgi azalirsa cirkinlesirsem tum dunyamiz cocuk olup birbirimize cok vakit ayiramassak diye..ama dediginiz gibi diger turlu cocuguna kasti biseyler yaoanlari ilgilenmyen kotu insanlarida Allah bildigi gibi yapsin

Bak canim ne tas atiyorum ne bisey benim icim yaniyor o kadar cocuk istememe ragmen olmuyor ama sen ya cocugumuz olursa esim benden cok cocuga ilgi gosterirse filan ben bir konu acmistim ostersen bak onlari oku sana niye boyle soyledigimi anlarsin bu arada bir kac sene sonra olmazsa iliskiler yipranir yipranir derken kimden sorun ciktiysa esine karsi mahcup oluyor stres sikinti giriyor bu cocuk askinizin bir meyvesi canim esin ona boyle bir ani yasattigin icin seni daha cok sewer ins ....:)):))))):KK1:
Allah insallah icinizin yanginini rn kisa zamanda feraha erdirsin gercekten bu durumunda kolay olmadiginin farkindayim ama insallah cokca dua edin hayirlisiyla en guzel vakitte rabbim elinize almayi nasip etsin gercekten tum kalbimle diyorum

Kizlar ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Esim sevincten havalara uctu..bense cok agladim.14 aylik evliyiz. Esim cocuk delisi.ben cokta oyle degilim.. Neyse bu haber guzel biliyorum ama ben esimi o kadar cok seviyorumki esimde beni tabi..ilerde cocugunu sever benim ilgim azalir diye korkuyorum..birde gelecek korkularim var..ilrrde brni sevmesse diye cok korkuyorum bu nedir anlamadim..yardim ltfen:KK14:
sadece hormonlar ve şeytanın vesvesesi bunlar
ferah tut kalbini

sadece hormonlar ve şeytanın vesvesesi bunlar
ferah tut kalbini
Allah razi olsun bende bugun bolca dua ettim rabbime ve burayi yeni kesfedip burda paylastim.. Evet seytan cok ugrasiyo.. Kalbimi daraltiyo bigun illaki cocuk sahibi olcam allah nasip ederse ve bugun kayinvaldem cocuk size daha guzellikler daha sevgiler getircek dedi.. Ama icim icimi yiyo cok erken kocanla daha dogru durust ilgilenemedin vs..onu bunaltmaktanda korkuyorum

bebek evin mutlulugu bereketidir ben bi evlat kaybettim düşük yaptım eşimde çok istiyodu olmadı şimdide olsun tekrar diye cabalıyoruz nasip işte kıymetini bil

Allah razi olsun bende bugun bolca dua ettim rabbime ve burayi yeni kesfedip burda paylastim.. Evet seytan cok ugrasiyo.. Kalbimi daraltiyo bigun illaki cocuk sahibi olcam allah nasip ederse ve bugun kayinvaldem cocuk size daha guzellikler daha sevgiler getircek dedi.. Ama icim icimi yiyo cok erken kocanla daha dogru durust ilgilenemedin vs..onu bunaltmaktanda korkuyorum
dediğin gibi olsaydı çocuk sahibi olanlar pişman olurdu
ama keşke daha önce doğursaydım diyorlar
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah insallah icinizin yanginini rn kisa zamanda feraha erdirsin gercekten bu durumunda kolay olmadiginin farkindayim ama insallah cokca dua edin hayirlisiyla en guzel vakitte rabbim elinize almayi nasip etsin gercekten tum kalbimle diyorum
Cok tesekkur ederim canim allahim bir avazda kurtarsin sizi insallah :))

Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Merak etme canim sen esinin prensesi olarak kalicaksin. Hic kendini uzme ve hamileliliginin tadini cikar...

Kizlar ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Esim sevincten havalara uctu..bense cok agladim.14 aylik evliyiz. Esim cocuk delisi.ben cokta oyle degilim.. Neyse bu haber guzel biliyorum ama ben esimi o kadar cok seviyorumki esimde beni tabi..ilerde cocugunu sever benim ilgim azalir diye korkuyorum..birde gelecek korkularim var..ilrrde brni sevmesse diye cok korkuyorum bu nedir anlamadim..yardim ltfen:KK14:

canım bende bu siteyle senin gibi derdime derman yada tecrübe ararken karşılaştım..bende 12 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim.ve aklıma gelen ilk şey kürtaj oldu. ama eşim hamileliğime çok sevinmişti ve ben onu bitürlü kürtaja ikna edemedim yada bende çok ısrarcı olamadım bilmiyorum ve sonuçta kürtaj olmadım .hamilelik sürecim gayet iyi geçti,o istemez halimden eser kalmamıştı ama doğuma 2-3 hafta kala o duygular geri geldi ve ben o duygulardan kurtulamıyorum. bebeğim 4 aylık oldu ama ben kürtaj olsaydımda anne olmasaydım diyorum hala.şimdi herkes beni topa tutacak biliyorum ama hazır değildim anneliğe,o sorumluluğa, hayatımın bu denli değişmesine...ben kendi kendine eşiyle yaşayan, onla mutlu olan bi tiptim. hayatımda kimseyi kocamı sevdiğim kadar sevmedim,sevmiyorum.şimdi hayatımıza bakıcılar,bezler,emzirmeler,mamalar vs.girdi...çevremdeki kimseyi inandıramadım işte anne olmazdı benden ve olmadı.bu daha büyük bi kötülük olmadı mı?kürtaj hem o bebek için hemde benim için daha iyi bi çözüm değilmiydi?

Öncelikle bence hislerin çok normal bir takım psikolojik değişiklikler yaşanıyor sonuçta. Her şeyin güzel olduğuna odaklan. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.

şimdi böyle korkarsın da çocuğa bağlanan en çok yine sen olursun..Anne olmak bu demek..elinde olmaz..aşık olursun..Allah nasıl da yaratıyor..kimse hazır değildir..Sürpriz yapmış sizin ufaklık demek..hayırlı olsun..sağlıkla gelsin..

canım bende bu siteyle senin gibi derdime derman yada tecrübe ararken karşılaştım..bende 12 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim.ve aklıma gelen ilk şey kürtaj oldu. ama eşim hamileliğime çok sevinmişti ve ben onu bitürlü kürtaja ikna edemedim yada bende çok ısrarcı olamadım bilmiyorum ve sonuçta kürtaj olmadım .hamilelik sürecim gayet iyi geçti,o istemez halimden eser kalmamıştı ama doğuma 2-3 hafta kala o duygular geri geldi ve ben o duygulardan kurtulamıyorum. bebeğim 4 aylık oldu ama ben kürtaj olsaydımda anne olmasaydım diyorum hala.şimdi herkes beni topa tutacak biliyorum ama hazır değildim anneliğe,o sorumluluğa, hayatımın bu denli değişmesine...ben kendi kendine eşiyle yaşayan, onla mutlu olan bi tiptim. hayatımda kimseyi kocamı sevdiğim kadar sevmedim,sevmiyorum.şimdi hayatımıza bakıcılar,bezler,emzirmeler,mamalar vs.girdi...çevremdeki kimseyi inandıramadım işte anne olmazdı benden ve olmadı.bu daha büyük bi kötülük olmadı mı?kürtaj hem o bebek için hemde benim için daha iyi bi çözüm değilmiydi?
hazır olmamak diye bi şey yok gibi geliyor bana..ben evlendim 3 yıl sonunda oğlum oldu..ne kadar zor geldi inanamazsınız..uyumayan sürekli ağlayan bir çocuk..gazlı..ciyak ciyak.
yani bi arkadaşım vardı..5 yıl sonra oldu çocukları ..aynı ..uyumazdı..beter böcek..
yani ha 5 yıl ha 10 yıl sonra doğur..olacak olan oluyor..durumu kabul edip mutlu olmak en iyisi..çünkü sizi karşılıksız seven tek canlı çocuğunuz.

canım rabbimin sana verdiği bu mucize için oturup sua et bence.çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan aileleri düşün bence.neler vermezler ki senin yerinde olmak için.
hem eşinin ilgisi değil dua et senin ilgin azalmasın eşine karşı :)
annelik çok farklı diyolar.bende 3 aylık hamileyim çok erken olduğunu düşünüyodum ve çok üzülüyodum çünkü evleneli 5 ay oldu.sonra etrafımda yıllardır çocuk sahibi olmayı bekleyen insanları ve çektiklerini gördüm.çok şükür dedim rabbim beni yormadı.sende bence otur ve şükret canım

Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Merak etme canim sen esinin prensesi olarak kalicaksin. Hic kendini uzme ve hamileliliginin tadini cikar...
Insallah oyle olur cok tesekkur ederim icim ferahliyo bunlari duyunca:)

canım rabbimin sana verdiği bu mucize için oturup sua et bence.çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan aileleri düşün bence.neler vermezler ki senin yerinde olmak için.
hem eşinin ilgisi değil dua et senin ilgin azalmasın eşine karşı :)
annelik çok farklı diyolar.bende 3 aylık hamileyim çok erken olduğunu düşünüyodum ve çok üzülüyodum çünkü evleneli 5 ay oldu.sonra etrafımda yıllardır çocuk sahibi olmayı bekleyen insanları ve çektiklerini gördüm.çok şükür dedim rabbim beni yormadı.sende bence otur ve şükret canım
Sen bendende kisa surede kalmissin:) vallahi insanin iste git gelleri oluyo eminim seninde olmustur insan korkuyo ama dediginde dogru bicok annenin ilgisi bebege kayiyo aslinda. Ama herseyin hayirlisi rabbim kimsenin huzurunu bozmasin :)

Canim benm sakin oyle dusunme sen artik annesin. Ben hic kurtaj dusunmedim bi cana kiyilmaz.ama bende senin gibi esime asiri bagli bu hayatta en cok onu seviyorm ve ilgisi azalcak bebege odaklanicaz eski beraberligmz vakit gecirmelerimiz bebek yuzunden boluncek gibi geliyo ,ama bu olumsuzluklari kafamdan atmaya calisiyorum sende calis bunlari dusunme.peki esinde hic degisim oldumu eski halinizle suanki haliniz cokmu farkli?

Allah
Onceikle Allah size esinize ve bebginize uzun omurler versin.
Acikcasi yazdiklarinizi garipsedim.10 ay hamile kalamadim.hayat zindan olmustu bana.meger butun eksigimiz bir bebekmis.simdi karnimda minik minik kipirdanislarini hissettikce Allahim olmayanlara da ver diyorum.sizin dusuncenizi de hafiften simariklik olarak yorumluyorum.esiniz bebeginizi sizden daha cok sevsin hep onu opsun koklasin.bundan daha guzel bi goruntu olur mu.cocuk sahibi olamayan o kadar cok insan var ki... Allah size boyle bir mucize vermis.kuruntu yapip boyle dusuncelere gireceginize bol bol sukredin bence.

Yardım almayı düşündünüzmü yıllar önce brooke shields aynı duruma düşmüştü ünlü olduğu için baya sansasyon oldu hatta konu ile ilgili kitapta yazdı o psikolog yardımı ile atlattı bu çok kolay tedavisi olan bir depresyon çeşidi mutlaka araştırın kurtulmasıda çok kolay

Back