Evlat baska hicbirseye benzemez.kucagina alinca keske daha once yapsaydik diceksin.suan soktasin:) ne mutlu allah herkese nasib etsinTam tersi olmasın siz çocuğa bağlanıp esinizi unutmayınayrıca çocuk olduğunda iliskinize yeni bir heyecan gelmiş olacak siz birbirinize olan sevginize inaniyorsaniz geleceği çok dert edip şimdiki zamanımızdan calmayın. Hayırlı olsun
Aynennn katiliyorummmOoooo buna dereyi görmeden pacalari sivamak denir.
Ne güzel iste dunya tatlisi evlat vermiş Rabbim size. Daha ne istiyorsunuz ki? Hem esiniz de cok sevinmis. Ya yıllardır isteyip de olmasaydi? Ya da esiniz hic istemeseydi?
Biz istiyoruz olmuyor siz olana burun kiviriyorsunuz. Valla ne diyim...
Ne güzel konuştun bacım saygı duymak lazım ama anlamak zor biz bi evladımız olsun diye yanıp tutuşuyoruz olanda istemiyor ne savaşlar ne fedakarlıklar veriyoruz Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın içindede bizeOoooo buna dereyi görmeden pacalari sivamak denir.
Ne güzel iste dunya tatlisi evlat vermiş Rabbim size. Daha ne istiyorsunuz ki? Hem esiniz de cok sevinmis. Ya yıllardır isteyip de olmasaydi? Ya da esiniz hic istemeseydi?
Biz istiyoruz olmuyor siz olana burun kiviriyorsunuz. Valla ne diyim...
Ne güzel konuştun bacım saygı duymak lazım ama anlamak zor biz bi evladımız olsun diye yanıp tutuşuyoruz olanda istemiyor ne savaşlar ne fedakarlıklar veriyoruz Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın içindede bize
Ben 2bucuk yıldır her ay hüsrana ugramaktan bıktım. Bir evladım olsun çok istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Sen ne sanslisin ki Rabbim sana bi evlat nasip etmiş ve sen rabbimden gelen şeyi istemedigini söylüyorsun onu öpüp başına koyman gerekirken. Lütfen böyle konular açıp insanı çileden cikarmayin istemiyorsan korunsaydin kardeşim.
Benmki biraz sok biraz korkular Allah razi olsun icimi ferahlattinizAllah bağışlasın eşiniz sizi ve melakenizi bence çok sevecek merak etmeyin niye sevmesin ki birbirinize aşıksanız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?