• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hamile oldugumu ogrendim ama istemiyorum cunku

Sirine44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
59
9
13
35
Kizlar ben bugun hamile oldugumu ogrendim.. Esim sevincten havalara uctu..bense cok agladim.14 aylik evliyiz. Esim cocuk delisi.ben cokta oyle degilim.. Neyse bu haber guzel biliyorum ama ben esimi o kadar cok seviyorumki esimde beni tabi..ilerde cocugunu sever benim ilgim azalir diye korkuyorum..birde gelecek korkularim var..ilrrde brni sevmesse diye cok korkuyorum bu nedir anlamadim..yardim ltfen:KK14:

Allah bağışlasın eşiniz sizi ve melakenizi bence çok sevecek merak etmeyin niye sevmesin ki birbirinize aşıksanız ..

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

Cocuk iliskiye bambaska heyecan katiyor bence, esin ikinizide cok sevecek boyle seylerle aklini bulandirma canim , tadini cikar bu guzel gunlerun.

Tam tersi olmasın siz çocuğa bağlanıp esinizi unutmayın :-) ayrıca çocuk olduğunda iliskinize yeni bir heyecan gelmiş olacak siz birbirinize olan sevginize inaniyorsaniz geleceği çok dert edip şimdiki zamanımızdan calmayın. Hayırlı olsun :-)
Evlat baska hicbirseye benzemez.kucagina alinca keske daha once yapsaydik diceksin.suan soktasin:) ne mutlu allah herkese nasib etsin

Ooooo buna dereyi görmeden pacalari sivamak denir.
Ne güzel iste dunya tatlisi evlat vermiş Rabbim size. Daha ne istiyorsunuz ki? Hem esiniz de cok sevinmis. Ya yıllardır isteyip de olmasaydi? Ya da esiniz hic istemeseydi?
Biz istiyoruz olmuyor siz olana burun kiviriyorsunuz. Valla ne diyim...

Ne güzel iste dunya tatlisi evlat vermiş Rabbim size. Daha ne istiyorsunuz ki? Hem esiniz de cok sevinmis. Ya yıllardır isteyip de olmasaydi? Ya da esiniz hic istemeseydi?
Aynennn katiliyorummm

insan sadece tek bir kisiyi mi sevebilir ? Evlat baska şey senin yerin ayri onun yeri ayri ona bakarsan annedinide seviyordur kızkardeşi ni babasini kuzenini vs. O zaman senle evlenince onları da sevmezdi tadını çıkarın bebeginizin allah anali babali büyütsun

Eşime deli gibi aşığım hala, hep başka sevgi taşıyacak yer yokmuş kalbimde gibi gelirdi bana.. Ama anne olunca anladım evlat aşkı başka eş aşkı başkaymış.. Hatta şöyle söyliyeyim, sanki 4 kalp taşıyorum.. 3 kızıma aynı değerde ama ayrı ayrı aşığım eşime ayrı.. İnsanın kalbi o kadar büyükmüşki , aşk sevgi eksilmiyor kalbindeki yer büyüyor.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Sana verdiği değer ikiye katlancak emin ol sen onu baba yapıyorsun sonuçta çoğu kişinin isteyip sahip olamadığı bişey bu Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

Seni o doguracagin evlattan dolayi daha baska sevmeye baslaycak sende onu cunku ona baktikca birbirinizi goreceksiniz.

Ne güzel konuştun bacım saygı duymak lazım ama anlamak zor biz bi evladımız olsun diye yanıp tutuşuyoruz olanda istemiyor ne savaşlar ne fedakarlıklar veriyoruz Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın içindede bize :KK61:

madem istemiyordunuz korunsaydınız keşke dikkatli olsaydınız, daha yeni evliliğiniz eşinizle başbaşa vakit geçirmek daha iyi olurdu sizin için en azından bir iki sene ikiniz olsaydınız. olan olmuş artık yapacak bişey yok Allah kucagınıza almayı nasip etsin. emin olun kucagınıza alınca iyiki dogurmuşum dersiniz :p

Ne güzel konuştun bacım saygı duymak lazım ama anlamak zor biz bi evladımız olsun diye yanıp tutuşuyoruz olanda istemiyor ne savaşlar ne fedakarlıklar veriyoruz Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın içindede bize :KK61:

Amin amin. Allah biliyor ya bebek icin ne hallere düşüyoruz. Kolaydan olmuş sukretmesi lazimken istemiyorum diyor.
Rabbim bizim de kucaklarimizi bos birakmasin insallah...

Ben 2bucuk yıldır her ay hüsrana ugramaktan bıktım. Bir evladım olsun çok istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Sen ne sanslisin ki Rabbim sana bi evlat nasip etmiş ve sen rabbimden gelen şeyi istemedigini söylüyorsun onu öpüp başına koyman gerekirken. Lütfen böyle konular açıp insanı çileden cikarmayin istemiyorsan korunsaydin kardeşim.

Ben 2bucuk yıldır her ay hüsrana ugramaktan bıktım. Bir evladım olsun çok istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Sen ne sanslisin ki Rabbim sana bi evlat nasip etmiş ve sen rabbimden gelen şeyi istemedigini söylüyorsun onu öpüp başına koyman gerekirken. Lütfen böyle konular açıp insanı çileden cikarmayin istemiyorsan korunsaydin kardeşim.

Bu dediginiz o kadar inciticiki..bisey diyemiyorum size..

Back