Kızlar hamile olabilir miyim

İnşallah bol bol dua etcem sana ya bide benm kasıklarımda çok ağrıyor neden sence
Sağol canım ilk zamanlar da olması normal diye biliyorum. Bebek rahime yerleşirken rahim kasılmaları oluyor diye dinlemiştim bi doktor dan, ama şiddetli ağrın olursa acile git canım

Kaç gün geçti canım ne zman yapmıştın belki testte çıkmadı tekrar denw istersen

Sağol canım ilk zamanlar da olması normal diye biliyorum. Bebek rahime yerleşirken rahim kasılmaları oluyor diye dinlemiştim bi doktor dan, ama şiddetli ağrın olursa acile git canım
Geldim acile beta hcg 22 çıktı gebelik var dediler iltihab varmış ilaç yazdı 2 gün sonra tekrar kan ver dediler

Reactions: N8M
Kızlar regl 3 gün geçti sizce çizgi var mı bana mı öyle geliyo

Eklentiler

• Screenshot_20190712-141043_WhatsApp.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 75
Kaç gün geçti canım ne zman yapmıştın belki testte çıkmadı tekrar denw istersen
Kuzum valla adetlerim düzensiz 2 ayda bir gibi oluyorum 9 mayısta olmuştum 9 temmuzda olmam lazım desek 3 gün gecikti ama adet takvimine göre 14 gün gecikmiş gözüküyor bilmiyorum ya takvim ne kadar doğru söyler ama son zamanlarda 2 ayda1 geldi p.tesi doktora gitmeyi düşünüyorum artık kan ister bebiş yoksa da adet söktürücü verir belki idrar testini pazartesi günü yapmışım

Reactions: N8M
Düzensizlik varsa git mutlaka canım erteleme benimd herşey düzenli ama bebek yok belli olmuyor bu işler maalesef

Kızlar bakarmısınız adetim 8 gün gecti bu üçüncü test yapışım daha öncekiler hafif belliydi sizce gebelik var mı

Eklentiler

• 20190713_000252.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 89
Hayir silik ciksa dahi acik pembe olur bence tekrarla testi benimde boyleydi 2 defa yaptimda tek cizgi cikti

Bugün yine test yaptım kızlar öncekiler silikti bu daha belli sanki

Eklentiler

• 20190713_000252.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…