- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Hayırlısı olsun kuzum kan verdim onu bekliyorumBenimde kasıklarım ağrıyor hala ya ama gelen giden yok kaç gün oldu napıcağımı şaşırdım idrar testinde silik bile çizgi çıkmamıştı gebelikten ümidimi kestim zaten ama olsam da kurtulsam artık
Sağol canım ilk zamanlar da olması normal diye biliyorum. Bebek rahime yerleşirken rahim kasılmaları oluyor diye dinlemiştim bi doktor dan, ama şiddetli ağrın olursa acile git canımİnşallah bol bol dua etcem sanaya bide benm kasıklarımda çok ağrıyor neden sence
Kaç gün geçti canım ne zman yapmıştın belki testte çıkmadı tekrar denw istersenBenimde kasıklarım ağrıyor hala ya ama gelen giden yok kaç gün oldu napıcağımı şaşırdım idrar testinde silik bile çizgi çıkmamıştı gebelikten ümidimi kestim zaten ama olsam da kurtulsam artık
Geldim acile beta hcg 22 çıktı gebelik var dediler iltihab varmış ilaç yazdı 2 gün sonra tekrar kan ver dedilerSağol canım ilk zamanlar da olması normal diye biliyorum. Bebek rahime yerleşirken rahim kasılmaları oluyor diye dinlemiştim bi doktor dan, ama şiddetli ağrın olursa acile git canım
Evet var çok silik pazartesi kan verKızlar regl 3 gün geçti sizce çizgi var mı bana mı öyle geliyo
Bende bugün baktım evde attım görmüşsündür kan verdim 22 çıktı doktor gebelik var dedi o çizgi bekledikce koyulaşıyorKızlar regl 3 gün geçti sizce çizgi var mı bana mı öyle geliyo
Kuzum valla adetlerim düzensiz 2 ayda bir gibi oluyorum 9 mayısta olmuştum 9 temmuzda olmam lazım desek 3 gün gecikti ama adet takvimine göre 14 gün gecikmiş gözüküyor bilmiyorum ya takvim ne kadar doğru söyler ama son zamanlarda 2 ayda1 geldi p.tesi doktora gitmeyi düşünüyorum artık kan ister bebiş yoksa da adet söktürücü verir belki idrar testini pazartesi günü yapmışımKaç gün geçti canım ne zman yapmıştın belki testte çıkmadı tekrar denw istersen
Canım benim sağlıkla kucağına al inşallahhBende bugün baktım evde attım görmüşsündür kan verdim 22 çıktı doktor gebelik var dedi o çizgi bekledikce koyulaşıyor
MaşallahGeldim acile beta hcg 22 çıktı gebelik var dediler iltihab varmış ilaç yazdı 2 gün sonra tekrar kan ver dediler
Düzensizlik varsa git mutlaka canım ertelemeKuzum valla adetlerim düzensiz 2 ayda bir gibi oluyorum 9 mayısta olmuştum 9 temmuzda olmam lazım desek 3 gün gecikti ama adet takvimine göre 14 gün gecikmiş gözüküyor bilmiyorum ya takvim ne kadar doğru söyler ama son zamanlarda 2 ayda1 geldi p.tesi doktora gitmeyi düşünüyorum artık kan ister bebiş yoksa da adet söktürücü verir belki idrar testini pazartesi günü yapmışım
Sizce internetdeki ovulasyon testleri iyimi bende almayı düşünüyorum daHayırlısı canım,adetlerin düzensiz ve bebek istiyorsan lütfen ovulasyon testi kullan faydasını görürsün
Ben genelde gebeliklerim idrarda görmüyorum hep albi testlerde çıkıyorSağol canım benim inşallahalbi test güvenilir mi bir kaç yerde güvenilir değil diye okumuştum acaba yanılabilir mi bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?