• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 1566288216465331641772.jpg
    1566288216465331641772.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 64
valla ben kafayı yiycem 2 gün ara ile test yaptım hep 3 4 saat sonra çıktı çizgi ama hamilelik belirtilerim de var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum saatler sonra çizgi gören oldu mu ya aranızda

valla ben kafayı yiycem 2 gün ara ile test yaptım hep 3 4 saat sonra çıktı çizgi ama hamilelik belirtilerim de var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum saatler sonra çizgi gören oldu mu ya aranızda

Canım kan testi kesin sonuç oluyor. Eğer adet tarihin geçtiği zaman kan testi yaptıysan onun sonucuna göre hareket edebilirsin. Bazen hamilelik durumunu kafaya çok takınca psikolojik olarak insan belirtileri kendinde görebiliyor. Bir de ilk 5 10 dakikalık sonuçlara itibar etmeni tavsiye ederim testlerdeki. Daha sonraki çizgiler test kuruduğu için çıkabiliyormuş.

Canım kan testi kesin sonuç oluyor. Eğer adet tarihin geçtiği zaman kan testi yaptıysan onun sonucuna göre hareket edebilirsin. Bazen hamilelik durumunu kafaya çok takınca psikolojik olarak insan belirtileri kendinde görebiliyor. Bir de ilk 5 10 dakikalık sonuçlara itibar etmeni tavsiye ederim testlerdeki. Daha sonraki çizgiler test kuruduğu için çıkabiliyormuş.
tamam canm sağol ben daha önce de hamile kalmıştım onlar da da hemen çıkmadı ama bu kadar fazla da sürmemişti

Sen de benim gibi çok heveslisin sanırım diğer sayfalarda da yorumlarını gördüm :) Bekliycez mecbur, beklemek çok zor olsa da <3 :)
evet ocak ayın da dış gebelik geçirdim temmuzda da kimyasal gebelik geçirdi şans bir türlü gülmedi çok istiyorum o yüzden de bu kadar araştırıp ve küçük bir şeyi bile hamileliğe yoruyorum

evet ocak ayın da dış gebelik geçirdim temmuzda da kimyasal gebelik geçirdi şans bir türlü gülmedi çok istiyorum o yüzden de bu kadar araştırıp ve küçük bir şeyi bile hamileliğe yoruyorum

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin <3 Sen benim geçen ayki halimi bir görseydin. Forumda o kadar gezdim okudum ettim her belirtiyi kendimde gördüm hem de çok umutlandım yani ama maalesef olmadı :(

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin <3 Sen benim geçen ayki halimi bir görseydin. Forumda o kadar gezdim okudum ettim her belirtiyi kendimde gördüm hem de çok umutlandım yani ama maalesef olmadı :KK43:
aynı ben şuan o durumdayım ama çok da test yaptım hiç birinde sonradan çizgi çıkmadı hamile değilsem de biran önce regl olsam da şu düşünceler gitse

aynı ben şuan o durumdayım ama çok da test yaptım hiç birinde sonradan çizgi çıkmadı hamile değilsem de biran önce regl olsam da şu düşünceler gitse

Aynen hatta bak ne diycem ben öyle hale geldim ki adet oldum acaba kesilcek mi yerleşme olabilir mi diye düşündüm. Kendimi dinledikçe işin içinden çıkamadım. :/ Burada bir sürü kişi kendimi rahat bıraktığım ay hamile kaldım yazmıştı, belki de biraz kafayı mı rahat bırakmamız lazım bilmiyorum ki :D

Back