- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Göğüsleri de şişlik var 10 gündür felan hiç bu kadar uzun sürmezdi kasıklarımda ağrı var midem bulanıyor sabahları çok çabuk acıkıyorum Bi deİdrarda bünyeye göre değişiyor bence, öncesen öğrenen de var. Günler geçsed çıkmayaandainşallah vardır. Herhangi bir belirtin var mı
Hadi bakalım mutlu haberi verirsin inşallah ama benve yarın yap evdeGöğüsleri de şişlik var 10 gündür felan hiç bu kadar uzun sürmezdi kasıklarımda ağrı var midem bulanıyor sabahları çok çabuk acıkıyorum Bi de
Dış gebeliğim de silik çıkmıştı ya içime şüphe düştü gidip alsam mıHadi bakalım mutlu haberi verirsin inşallah ama benve yarın yap evdebelki silik çıkar pazartesi kanda görürsün
Al bence canım ben olsam 1 günde yapardım vallaDış gebeliğim de silik çıkmıştı ya içime şüphe düştü gidip alsam mı
Çıkıyorum şimdi almaya gidiyorum dua et bana beni gaza getirdinAl bence canım ben olsam 1 günde yapardım vallazaten daha önceden deneyimin varmış çıktı diyorsun, o zman yine çıkar. Bence hemen al hiç bekleme yap insallah çift çizgiyi görürsün
Gaza getirmek değil kız bend aynı şeyi istiyorum ya iyi şeyler duymaya ihtiyacım var. Allahım inşallah vardırÇıkıyorum şimdi almaya gidiyorum dua et bana beni gaza getirdin
Amiiiinnn inşallahGaza getirmek değil kız bend aynı şeyi istiyorum ya iyi şeyler duymaya ihtiyacım var. Allahım inşallah vardır
Tamm cnm yapınca atarımHab
mutlu haberi bekliyorum
Burda daha net var mı ya sizce
Ya çok sağol gördüğümden beri ağlıyorum yaşlarım kurudu inşallah kanda da çıkar ya pazartesi yi bekleyeceğim bakalım diğer testi de sabah yapsam mı emin olmak için bilmiyorum inşallah en yakın zaman Rabbim sana da nasip eder benm evlilik yıldönümüm Dü seninde inşallah o zamn güzel haberini alırızAy canım maşallahben sana dedim bak bebeğin seninle çok şükür inşallah sağlıklı bir gebelik olur hemen kan verip acaba değerim yükselir mi diye stres yapma bence pazartesiyi bekle çok sevindim senin adına
Düşünmeye çalış canım çok evham da iyi değil, stres kötü etkiler. İnşallah Canım hamilerin duası kabul olurmuş sende bana dua et Allahın izniyle bend bu sevinci yaşıyayımYa çok sağol gördüğümden beri ağlıyorum yaşlarım kurudu inşallah kanda da çıkar ya pazartesi yi bekleyeceğim bakalım diğer testi de sabah yapsam mı emin olmak için bilmiyorum inşallah en yakın zaman Rabbim sana da nasip eder benm evlilik yıldönümüm Dü seninde inşallah o zamn güzel haberini alırız
İnşallah bol bol dua etcem sanaDüşünmeye çalış canım çok evham da iyi değil, stres kötü etkiler. İnşallah Canım hamilerin duası kabul olurmuş sende bana dua et Allahın izniyle bend bu sevinci yaşıyayım
Ya ben hastaneye gidicem çok keskin sancılar vuruyor ara ara ya inşallah bsy yokturDüşünmeye çalış canım çok evham da iyi değil, stres kötü etkiler. İnşallah Canım hamilerin duası kabul olurmuş sende bana dua et Allahın izniyle bend bu sevinci yaşıyayım
Bebiş yerleşiyordur kuzum onun agrısıdır oYa ben hastaneye gidicem çok keskin sancılar vuruyor ara ara ya inşallah bsy yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?