• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim

İdrarda bünyeye göre değişiyor bence, öncesen öğrenen de var. Günler geçsed çıkmayaanda🤦🏻‍♀️ inşallah vardır. Herhangi bir belirtin var mı
Göğüsleri de şişlik var 10 gündür felan hiç bu kadar uzun sürmezdi kasıklarımda ağrı var midem bulanıyor sabahları çok çabuk acıkıyorum Bi de

Göğüsleri de şişlik var 10 gündür felan hiç bu kadar uzun sürmezdi kasıklarımda ağrı var midem bulanıyor sabahları çok çabuk acıkıyorum Bi de
Hadi bakalım mutlu haberi verirsin inşallah ama benve yarın yap evde 😃 belki silik çıkar pazartesi kanda görürsün

Dış gebeliğim de silik çıkmıştı ya içime şüphe düştü gidip alsam mı 🤔
Al bence canım ben olsam 1 günde yapardım valla 🤣 zaten daha önceden deneyimin varmış çıktı diyorsun, o zman yine çıkar. Bence hemen al hiç bekleme yap insallah çift çizgiyi görürsün

Al bence canım ben olsam 1 günde yapardım valla 🤣 zaten daha önceden deneyimin varmış çıktı diyorsun, o zman yine çıkar. Bence hemen al hiç bekleme yap insallah çift çizgiyi görürsün
Çıkıyorum şimdi almaya gidiyorum dua et bana beni gaza getirdin 😂

1562932603770132606201.jpg
çok silik bir çizgi var gibi var mı sence

Ay canım maşallah 🤩 ben sana dedim bak💃🏻💃🏻 bebeğin seninle çok şükür 🤲 inşallah sağlıklı bir gebelik olur hemen kan verip acaba değerim yükselir mi diye stres yapma bence pazartesiyi bekle çok sevindim senin adına 💕💕

Ay canım maşallah 🤩 ben sana dedim bak💃🏻💃🏻 bebeğin seninle çok şükür 🤲 inşallah sağlıklı bir gebelik olur hemen kan verip acaba değerim yükselir mi diye stres yapma bence pazartesiyi bekle çok sevindim senin adına 💕💕
Ya çok sağol gördüğümden beri ağlıyorum yaşlarım kurudu inşallah kanda da çıkar ya pazartesi yi bekleyeceğim bakalım diğer testi de sabah yapsam mı emin olmak için bilmiyorum inşallah en yakın zaman Rabbim sana da nasip eder benm evlilik yıldönümüm Dü seninde inşallah o zamn güzel haberini alırız

• Muhteşem
Reactions: N8M
Ya çok sağol gördüğümden beri ağlıyorum yaşlarım kurudu inşallah kanda da çıkar ya pazartesi yi bekleyeceğim bakalım diğer testi de sabah yapsam mı emin olmak için bilmiyorum inşallah en yakın zaman Rabbim sana da nasip eder benm evlilik yıldönümüm Dü seninde inşallah o zamn güzel haberini alırız
Düşünmeye çalış canım çok evham da iyi değil, stres kötü etkiler. İnşallah Canım hamilerin duası kabul olurmuş sende bana dua et Allahın izniyle bend bu sevinci yaşıyayım😌

Düşünmeye çalış canım çok evham da iyi değil, stres kötü etkiler. İnşallah Canım hamilerin duası kabul olurmuş sende bana dua et Allahın izniyle bend bu sevinci yaşıyayım😌
İnşallah bol bol dua etcem sana ❤️ ya bide benm kasıklarımda çok ağrıyor neden sence

• Beğen
Ya ben hastaneye gidicem çok keskin sancılar vuruyor ara ara ya inşallah bsy yoktur

Benimde kasıklarım ağrıyor hala ya ama gelen giden yok kaç gün oldu napıcağımı şaşırdım idrar testinde silik bile çizgi çıkmamıştı gebelikten ümidimi kestim zaten ama olsam da kurtulsam artık🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Beğen
Back