- 12 Nisan 2019
- 72
- 34
- 8
- 30
- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Bu sabah miratech testle yaptım silik bile cikmadingunumde 8 gün gecti ben de anlamdimE ve t
Ben 1 ay olmadım bekle varsa çıkar elbetBu sabah miratech testle yaptım silik bile cikmadingunumde 8 gün gecti ben de anlamdim
Bende Inter netten 30 lu almıştım laboquıck markası,memnun kaldım tavsiye ederim,inşallah gönlüne göre olur en kısa zamandaSizce internetdeki ovulasyon testleri iyimi bende almayı düşünüyorum da
Aminn n canım çok sağolasınİnşallah size de bol dua edeceğim aylardır çok test yaptım hep hüsran sabrettim oldu sonunda inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alacağım dualarım sizinle
Teşekkür ederim bende onu sipariş vermiştim bugün elime geçti inşallah banada iyi gelirBende Inter netten 30 lu almıştım laboquıck markası,memnun kaldım tavsiye ederim,inşallah gönlüne göre olur en kısa zamanda
Adeti takip edip doğru yumurtlama günümü bulmak için istiyorumAdet geçiktiyse git kan ver direk girme o işlere
Ben özele gittim bana adetin ilk gününden sayacaksın 14 ve 20 arası yumurtlama ben onu hesaplayarak hamile kaldım o zaman sıkca ilişki gerekAdeti takip edip doğru yumurtlama günümü bulmak için istiyorum
Benim adetim hep aynı olmuyo kist falanda yok bilinmeyen kısırlıkBen özele gittim bana adetin ilk gününden sayacaksın 14 ve 20 arası yumurtlama ben onu hesaplayarak hamile kaldım o zaman sıkca ilişki gerek
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını sabretBenim adetim hep aynı olmuyo kist falanda yok bilinmeyen kısırlık
Inşallah hakkımızda hayırlısı 7 yıldır bekliyoruz bakalımHayırlısı olsun kuzum sıkma canını sabret
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını sabret
Net çeke bilir misinEki Görüntüle 2288766
Bugün adetimin 3günü ama ne var gibi ne yok gibi bende 13.00 gibi ovulasyon testi yaptım böyle çıktı hamile olabilirmiyim yumurtlama için sanki çok erken
Net çeke bilir misin
Evde ovulasyon testim var onda hamilelik daha erken çıkıyo dedikleri için yaptım böyle çıktıVar gibi duruyor pazartesi kan ver Bi de çok damlatmışsın idrarı inşallah bozuk değildir
Sağol canım inşallah vardırOlmazsa zaten hiç bir şey çıkmıyor seni de ümitlendirmek istemiyorum kan ver en iyisi
Bende de silik çıktı işte kan verdim gebelik var dedi doktor pazartesi tekrar vereceğim sende ver güzel haberlerini bekliyorumSağol canım inşallah vardır
Inşallah canım inşallah herşey gönlüne göre olsun çok sağol ALLAH kucağına almayı nasip etsinBende de silik çıktı işte kan verdim gebelik var dedi doktor pazartesi tekrar vereceğim sende ver güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?