- 19 Mayıs 2019
- 196
- 255
- 53
- Konu Sahibi Babygirl3535
-
Kan verdim 2.3 çıktıBende bugün baktım evde attım görmüşsündür kan verdim 22 çıktı doktor gebelik var dedi o çizgi bekledikce koyulaşıyor
Amin canm çok sağol Rabbim size de nasip etsin inşallahCanım benim sağlıkla kucağına al inşallahh
İnşallah size de bol dua edeceğim aylardır çok test yaptım hep hüsran sabrettim oldu sonunda inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alacağım dualarım sizinleMaşallahinşallah düzenli yükselir
Senin adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBende bugün baktım evde attım görmüşsündür kan verdim 22 çıktı doktor gebelik var dedi o çizgi bekledikce koyulaşıyor
Dün ben iki test yaptım birinde hemen belirdi diğerinde sonradan ama var gibi duruyor sende kan ver en sağlıklıdırKızlar bakarmısınız adetim 8 gün gecti bu üçüncü test yapışım daha öncekiler hafif belliydi sizce gebelik var mı
Test yaptın mıKizlar kahverengi akintim yeniden oluyor bu me yaaa cok korkuyorum
Adet geçiktiyse git kan ver direk girme o işlereSizce internetdeki ovulasyon testleri iyimi bende almayı düşünüyorum da
Cumartesi bugun yapamam suan su seklinde pembe akintim oluyor acaba adetmi oldumAdet geçiktiyse git kan ver direk girme o işlere
Hayirli olsun bu arada yeni gordum allahim anali babali buyutsun cok sevindim adinaDün ben iki test yaptım birinde hemen belirdi diğerinde sonradan ama var gibi duruyor sende kan ver en sağlıklıdır
Durursa devamı gelmezse hamilesin bugün nöbetci eczaneler her semtte var genelde bak internetten yakınsa al yapCumartesi bugun yapamam suan su seklinde pembe akintim oluyor acaba adetmi oldum
Teşekkür ederim balım sağol ama doğru düzgün sevinemedim bile enfeksiyon ola bilir dediler moralim bpzulduHayirli olsun bu arada yeni gordum allahim anali babali buyutsun cok sevindim adina
Aaa insallah degildir dua et bol bol olabilir demis sonucda var dememis o yuzden sikma caniniTeşekkür ederim balım sağol ama doğru düzgün sevinemedim bile enfeksiyon ola bilir dediler moralim bpzuldu
İnşallah yoktur ilaç verdiler onu kullandım ağrılarım geçti gibi olmaz bir daha inşallah yaAaa insallah degildir dua et bol bol olabilir demis sonucda var dememis o yuzden sikma canini
Insallah canimİnşallah yoktur ilaç verdiler onu kullandım ağrılarım geçti gibi olmaz bir daha inşallah ya
Hamilemisin canimDün ben iki test yaptım birinde hemen belirdi diğerinde sonradan ama var gibi duruyor sende kan ver en sağlıklıdır
Sağlık olsun sabret okur elbetKizlar kirmizilari gordum demekki hamilelik belirtisi piskolojiymis kirmizilari gordukten sonra hic bir yeeim agrimiyor
E ve tHamilemisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?