- Konu Sahibi Babygirl3535
Valla kafamdan çıkardım diyenleri tebrik ediyorum ben gün geçtikçe daha da çok takıyorum resmenCok varmis
Takibi birakamiyorsun ne kadar takmim kafaya desende olmuyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kafamdan çıkardım diyenleri tebrik ediyorum ben gün geçtikçe daha da çok takıyorum resmenCok varmis
Takibi birakamiyorsun ne kadar takmim kafaya desende olmuyor ama
Aynen bende bırak artık düşünmeyi diyorum ama yok gece uyuyamıyorsun bazen dalıp dalıp gidiyorsun inşallah hepimizin olur be işleriValla kafamdan çıkardım diyenleri tebrik ediyorum ben gün geçtikçe daha da çok takıyorum resmen
Canım sağlıklı olmasa bir gebelik oluşmuş, bu demek oluyor ki ki yumurtlama var wn azından buna şükretmeliain bence, insanlar 50 60 g0n yumurtlama bile görmüyor. Yada eşlerinde hiç sperm olmuyor. Bi sınav gibi düşün belki Rabbim seni deniyor. Bol bol dua et hayırlısını ister. Herkes hanile kalabilir belki ama kimyasal, düşük, kalp atışı durur, veya engelli olabilir Allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah bend artık kendimi böylr avutuyorum sende yap. Benimd 11 ay oldu hala yok. Bidaki ay 1 sene olucak olmadı gider tedavi oluruz diyorum. (bildiğimiz bir sağlık sorunumuz olmadığı halde) Allah dermansız dert vermesin. İnşallah bir gün bizde tadicaz o güzel duyguyu, tüm kalbimle inanıyorum ve hepimiz için duacıyımİnşallah vardır ben dış gebelik geçirdim 6 ay önce o beni çok yordu psikolojik olarak o yüzden çok istiyorum kendime gelmem için
Rabbim dualarımızı kabul etsin biliyorum herkesin acısı kendine göre daha büyük.. İnşallah isteyen herkese nasip olur bu duygu. Benm de 2 gün önce oldu 1 yıl evneleli 1 ay ara ile evlenmişizCanım sağlıklı olmasa bir gebelik oluşmuş, bu demek oluyor ki ki yumurtlama var wn azından buna şükretmeliain bence, insanlar 50 60 g0n yumurtlama bile görmüyor. Yada eşlerinde hiç sperm olmuyor. Bi sınav gibi düşün belki Rabbim seni deniyor. Bol bol dua et hayırlısını ister. Herkes hanile kalabilir belki ama kimyasal, düşük, kalp atışı durur, veya engelli olabilir Allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah bend artık kendimi böylr avutuyorum sende yap. Benimd 11 ay oldu hala yok. Bidaki ay 1 sene olucak olmadı gider tedavi oluruz diyorum. (bildiğimiz bir sağlık sorunumuz olmadığı halde) Allah dermansız dert vermesin. İnşallah bir gün bizde tadicaz o güzel duyguyu, tüm kalbimle inanıyorum ve hepimiz için duacıyım
Yakın tarihmiş canım inşallah aynı anda bebek haberi alırız, bu arada hiç korundun mu yaşın kaç mesela, kontrol3 gittin mi hiçRabbim dualarımızı kabul etsin biliyorum herkesin acısı kendine göre daha büyük.. İnşallah isteyen herkese nasip olur bu duygu. Benm de 2 gün önce oldu 1 yıl evneleli 1 ay ara ile evlenmişiz
Evlendiğim şlj 3 ay kadar korundum sonra korunmadım hamile kaldım hemen işte 2 ay sonra hem hamile olduğumu hemde dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hemen yatırdılar hastaneye 2 ay olmuş çünkü iç kanama olur diye neyse ilaç verdiler düşmedi aksine değerlerim iki katına çıktı tekrar ikinci yüksek tozda ilaç verdiler düştü öyle kendi 2 3 ay çocuk yapma dediler o zamana kadr yine korundum çünkü tekrarlaya bilir dedi doktor bıraktım işte 3 aydır korunmuyoruz geçen ay gittim kontrole herşey normal güzel dedi alttan felan eli ile muane etti tüpler baktı gayet güzel dedi bakalım bekliyoruzYakın tarihmiş canım inşallah aynı anda bebek haberi alırız, bu arada hiç korundun mu yaşın kaç mesela, kontrol3 gittin mi hiç
Yaşım 23Yakın tarihmiş canım inşallah aynı anda bebek haberi alırız, bu arada hiç korundun mu yaşın kaç mesela, kontrol3 gittin mi hiç
Bend 24 artık 25 oldum hatta üzücü bir süreç olmuş inşallah sağlıklı bir gebelik tatlış bir bebe gelir en yakım zmandaYaşım 23
İnşallah çok istiyorum çok Bi 10 gün adet olmazsam kan vericemBend 24 artık 25 oldum hatta üzücü bir süreç olmuş inşallah sağlıklı bir gebelik tatlış bir bebe gelir en yakım zmanda
Bat tarihi ne zmanİnşallah çok istiyorum çok Bi 10 gün adet olmazsam kan vericem
Seninde olurcak merak etme sadece Rabbim bir gün vermiş onu bekliyoruzBend 24 artık 25 oldum hatta üzücü bir süreç olmuş inşallah sağlıklı bir gebelik tatlış bir bebe gelir en yakım zmanda
10 haziranBat tarihi ne zman
İnşallah canım bu aydan değil ama gelecekten ümitliyimSeninde olurcak merak etme sadece Rabbim bir gün vermiş onu bekliyoruz
İnşallah olurİnşallah canım bu aydan değil ama gelecekten ümitliyim
Hayır canım olman gerekn tarih ne zmandı10 haziran
9 10 olması gerekiyorHayır canım olman gerekn tarih ne zmandı
2 gün geçti işte o yüzden bekliyorumHayır canım olman gerekn tarih ne zmandı
Geçmiş zaten ki varsa çıkar diye düşünüyorum, 1 2 gün önce öğrenen bile var. Bence bir test yap bekleme için rahatlar hem9 10 olması gerekiyor
İdrar testine güvenmiyorum kan veririm pazartesi olmazsaGeçmiş zaten ki varsa çıkar diye düşünüyorum, 1 2 gün önce öğrenen bile var. Bence bir test yap bekleme için rahatlar hem
İdrarda bünyeye göre değişiyor bence, öncesen öğrenen de var. Günler geçsed çıkmayaanda inşallah vardır. Herhangi bir belirtin var mıİdrar testine güvenmiyorum kan veririm pazartesi olmazsa